Dodaj do ulubionych

jaki kolor ust

11.07.12, 13:01
dla brunetki z brązowymi oczami (barddzo brazowymi) i brazową oprawą opalonej??

nie maluję ust w ogóle, a chciałabym zacząć suspicious na jaki kolor?
Obserwuj wątek
    • sewa.49 Re: jaki kolor ust 11.07.12, 14:24
      Kup se blyszczyk bezbarwny, pasuje do wszystkiego big_grin
      A tak na powaznie to koralowy kolor jest fajny, no i wszystkie odcienie brazu beda pasowac ofkors.
    • deelandra Re: jaki kolor ust 11.07.12, 14:36
      weźmy pierwszą z brzegu paletę, akurat marykay, ale chodzi o pokazanie odcieni

https://marykay.pl/produkty/images/kremowe_paleta.jpg

dusty rose, shell, toffee, hot mocha (tylko z cieniami!), od biedy icy peach
    • olinka20 Re: jaki kolor ust 11.07.12, 14:40
      Ja co prawda blada, ale ostatnio maluje na ostry róz ( nie dziwkarski, ale taki jak akurat KAsia T. lansuje na swoim blogu, hehe w zeszłym roku juz taki kolor odkryłamwink )
    • dziennik-niecodziennik Re: jaki kolor ust 11.07.12, 15:25
      > dla brunetki z brązowymi oczami (barddzo brazowymi) i brazową oprawą opalonej??

tak naprawde to to jest mało istotne. istotny jest kolor Twoich zębów...
      na pewno nigdy nie zaszkodzi szminka w kolorze Twoich warg (tez indywidualne dosc smile ). potem sprawdz kolory w okolicach Twojego odcienia, ale jednak w innym - od naturalnej czerwieni przejdz w stronę lila, brązów, jasnego koralu. stopniowo bedziesz mogła eliminowac odcienie w ktorych Twoje zęby wyglądają jak kukurydza.
      nie wal sobie od razu bardzo mocnego i bardzo wyrazistego koloru na usta bo jest duza szansa ze sie bdziesz czuła nieswojo i sie zrazisz.
      • cudko1 Re: jaki kolor ust 11.07.12, 15:31
        o widzisz i to bardzo mądra rada jest smile

ja kiedyś używałam (byłam uzależniona od kupowania szminek hehe) ale potem mi przeszło o 100% i nawet najprostsze mazidło na gębie mi przeszkadzało,

wybiorę się jutro do jakiej drogerii i popatrzę smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka