doral2 12.11.12, 19:29 od ryłki. czarne. śliczne. przegrzebałam pudełka z butami sześc razy. nie ma. gdzie som? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: zaginęły moje botki zimowe 12.11.12, 19:40 u mnie. jak sliczne to u mnie. kiedy wpadasz po odbiór? kawke mam malinową......pyyyyyszszsznąąąąą Odpowiedz Link
mearuless Re: zaginęły moje botki zimowe 12.11.12, 19:58 taka ze sklepu "kawa czy herbata" ale u was na slunsku jeszcze takiego nie otworzyli, poczekaj...wlacza wam prad i jakies 3 lata po...otworzą pierwszy sklep Odpowiedz Link
olinka20 Re: zaginęły moje botki zimowe 12.11.12, 20:09 Meła, slunsk to ja mam za miedzą I owszem, takowy sklep mam, ale nigdy kawy tam nie kupowałam Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: zaginęły moje botki zimowe 12.11.12, 20:24 jak od Ryłki to u mnie są na pewno właśnie jedne zakończyły swój żywot to zakosiłam twoje Odpowiedz Link
doral2 Re: zaginęły moje botki zimowe 12.11.12, 19:59 na pewno nie u ciebie, bo ty masz inny rozmiar a na kawę mogę wpaść, tylko nie wiem kiedy. jutro mam shopping. pojutrze przychodzi facet od internetu. popojutrze idę do ciotuni, bo mi robi na drutach szal i mam obejrzeć. a popopojutrze już piontek i trze się do łikendu szykować, poza tym jestem na szkoleniu na drugim końcu miasta i będę późno wracać oddaj moje buty!! Odpowiedz Link
majawrzosowa Re: zaginęły moje botki zimowe 12.11.12, 21:42 zima będzie, tylko doralowa będzie na bosaka zapitalać. względnie całą zimę przesiedzi w domu przed kominkiem, cwaniara. Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: zaginęły moje botki zimowe 12.11.12, 22:00 bo mi bardziej potrzebne. Muszę z dzieciakami na dwór wychodzić, żeby mi świetlicy nie rozniosły. I żeby mi uszy nie spuchły Odpowiedz Link
doral2 Re: zaginęły moje botki zimowe 13.11.12, 20:01 dorcia1234 napisała: > bo mi bardziej potrzebne. Muszę z dzieciakami na dwór wychodzić, żeby mi świetl > icy nie rozniosły. I żeby mi uszy nie spuchły .." na szpilkach chcesz pomykać? bo ja nie mam butów na płaskim, poza kapciami ps. gaci nadal nie ma. Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: zaginęły moje botki zimowe 12.11.12, 22:01 A psiurom do kojca zaglądała, a? A może pijaczka wtryniła je na zakąskę? Odpowiedz Link
ellgie Re: zaginęły moje botki zimowe 12.11.12, 22:04 Razem ze znikającymi gatkami hehe Odpowiedz Link
ez-aw Re: zaginęły moje botki zimowe 12.11.12, 22:49 Poszły w odwiedziny do moich, których szukam już 3 lata. Odpowiedz Link
tetika Re: zaginęły moje botki zimowe 13.11.12, 09:53 Doral ciagle ci cos ginie , idz do apteki po cos na wzmocnienie pamieci Odpowiedz Link
mearuless Re: zaginęły moje botki zimowe 13.11.12, 09:59 ja tez tak kiedys szukalam . okazalo sie ze byly...u szewca. a okazalo sie jak zanioslam kozaki do niego i te zobaczylam ze stoja i czekaja na mnie. a staly tam z pol roku Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Doral 13.11.12, 10:52 a gacie już ci się znalazły? Butów twoich nie mam. Szukam swoich, ale w sklepach i nigdzie nie ma Odpowiedz Link