Dodaj do ulubionych

problem z eDarling

18.12.12, 11:59
moze ktores z was mi podpowie co z tym fantem zrobic
kilka dni temu dostalam info ze na edarling mam zalozone konto
oczywiscie nic takiego nie zakladalam
potem przyszlo zebym klepnela w linka aktywujacego
nie klepnelam
od tamtej pory zasypuja mnie informacjami kto to mnie ogladal i kto jest mna zainteresowany i ze mi usmieszki wysylaja i wszystko co mozliwe
jest tego okolo 10 wiadomosci dziennie
wiec sie wkurzylam i napisalam im jakim prawem udostepniaja do publicznej wiadomosci cos co NIE JEST POTWIERDZONE I AUTORYZOWANE
oczywiscie napisali ze takiego maila nie maja w bazie danych
wiec sie wkurzylam izapytalam w kolejnym mailu ze jak nie maja zapisane skoro 10 wiadomosci dziennie dostaje......
Wyciagneli nawet z maila moje imie.....
podejrzewam ze mnie potraktuja jak idiotke, a ja maile dostaje dalej ( ostatni w ciagu pol godziny)
Moge to oczywiscie wrzucuc w spam i olac temat. Ale gdybym byla mezatka z zazdrosnym mezem.......
A poza tym to moj mail i ja decyduje czy konto na tym mailu jest aktywne gdzies czy nie. Dlaczego nie moge sie do nich dobic i oficjalnie zlozyc skargi o nieprzestrzeganie jakis tam umow....
i gdzie moge interweniowac zeby im kolo dupy narobic bo zaczelam miec tego dosc.
Obserwuj wątek
    • grave_digger Re: problem z eDarling 18.12.12, 12:13
      a próbowałaś wejść na to konto e-darling i je po prostu skasować?
      może ktoś ci zrobił tzw. psikus?
    • dziewczyna_bosmana Re: problem z eDarling 18.12.12, 12:23
      Proponuję wystosować takiego maila:

Szanowni Państwo,
      otrzymałam mailową informację że właśnie założyłam profil na Państwa portalu i należy go aktywować a pomocą podanego linku. Zasypujecie mnie też Państwo śmieciowymi mailami których sobie kategorycznie nie życzę. Uprzejmie informuję, że takowego profilu nigdy u
      Was nie zakładałam stąd wniosek że moje dane osobowe pozyskaliście Państwo nielegalnie. Żądam natychmiastowego usunięcia wszystkich moich danych z Państwa bazy oraz zaprzestania nękania mnie poprzez e-maile. Jeśli nie zastosujecie się Państwo do moich dyspozycji, nie zawaham się dochodzić swoich praw na drodze sądowej.

Podpis

Kilkakrotnie takimi mailami skutecznie załatwiałam sprawę spamu mailowego i smsowego. Jeszcze mnie przepraszali smile
      • tetika Re: problem z eDarling 18.12.12, 12:50
        dziewczyny oczywiscie ze tak zrobilam, to napisali ze takiego konta nie maja w bazie danych, wiec grzecznie odpisalam ze skoro nie maja to czemu ja jestem zasypywana info od nich kto i ile razy ogladal moj profil. Nawet moje imie z maila wyciagneli....
        Nie wiem jak sie za to zabrac , ale trzymam ta cala pozal sie boze korespondencje od nich i wszystkie maile zeby w razie czego dobrac sie im do dupy.
        glowna siedziba jest zarejestrowana na niemcy i nic wiecej nie udostepniaja poza miejscem ( bez podania mail) gdzie mozna sie z nimi skontaktowac.
    • thegimel Re: problem z eDarling 18.12.12, 12:24
      Napisz im jeszcze raz, ze nie zakładałaś konta na edarling i mają je usunąć inaczej zgłosisz sprawę na policję/do prokuratury.
      I pomyśl kto w okolicy mógłby zrobić Ci taki kawał. Siostrze były facet zakładał konta gdzie się tylko dało. najdłużej walczyła chyba z NK żeby usunęli.
    • nerri Re: problem z eDarling 18.12.12, 12:25
      Napisz do administratora, że zgłosisz jako nękanie, jeśli nie przestaną spamować ci mailawink
      Często działa wink
    • piekielna-diablica Re: problem z eDarling 18.12.12, 13:40
      magiczne słowo GIODO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka