Dodaj do ulubionych

stroić się czy się nie stroić

31.12.12, 17:13
that is the question
uncertain
laski-11latkiwink ostatnie przyszywki małej czarnej do biustonoszaiwysztafirowane juz zaczęły imprezę, syn na wylocie, mąż w dresiorach pomyka a ja...........
a mi się nie chceuncertain
normalnie nie chce mi się stroić, żeby potem cały wieczór siedzieć przed tv albo przy kompiesuspicious
co myślicie??
wskoczyćw szpilunie???
zrobić fryz??
Obserwuj wątek
    • kama_msz Re: stroić się czy się nie stroić 31.12.12, 17:24
      ja dzisiaj na luzakusmile
      znaczy włosy jak zwykle - na każdą okazję mam taki sam fryz, bo go lubię i dobrze wyglądam - tzn. włosy mam po prostu rozpuszczonebig_grin
      mejkap walnęłam rano po kąpieli, bo lubię.
      na dupę wciągnęłam moje pasiaste porcięta oraz dla kontrastu - ulubioną bluzkę w paski - dla odmiany od spodni - poprzecznewink
      czuję się całkiem spoko.
    • mearuless Re: stroić się czy się nie stroić 31.12.12, 17:24
      no jasne.
      i bobra tez golic.
      i paczaj w tv polsat bede tam w tlumie smile
      • beata985 Re: stroić się czy się nie stroić 31.12.12, 17:36
        o może jeno na bobrze poprzestanę.....zrobię irokeza i pobrokatujębig_grin

meła a transparent masz.....???
        jak Cię poznam???
        fotek nie przysłałaśsuspicious
        • mearuless Re: stroić się czy się nie stroić 31.12.12, 17:47
          beata- nie wiem gdzie mi foty sie podzialy.
          masz fejsa?
          zapros mnie do znajomych to sie naogladasz smile
          wysylam ci moje dane na priv.
    • schiraz Re: stroić się czy się nie stroić 31.12.12, 17:25
      Zależy jak Ci wygodnie i w czym się lepiej poczujesz smile Ja się umalowałam oraz ubrałam tylko dlatego, że tak mi lepiej psychicznie. Sylwestra spędzam z trójką chorych dzieci oraz chorym mężem i przychodzi jego dwóch chorych przyjaciół. Całość raczej bezalkoholowa (jestem jedyna osobą bez antybiotyku więc zaszaleję z szampanem szt 1). Aha, ubrałam się też dlatego, że przychodzi tych dwóch skądinąd fajnych i przystojnych facetów, bo co mają mnie taką w dresach i rozmemłaną oglądać wink
      • ciepla.kawa Re: stroić się czy się nie stroić 31.12.12, 17:31
        A szlafroczek jakiś nie może być? To jest najwygodniejszy strój na sylwka w domu smile
        • beata985 Re: stroić się czy się nie stroić 31.12.12, 17:34
          szlafroczek to mam tylko taki cieplusi frotowy na po kąpieli....żadnego seksi....zresztą przy małolatACH by taki nie przeszedłbig_grin
          muza juz gra
          z jednej strony bym wskoczyła z dugiej poleżała w kocyku.....
          hmmmmm
          ide wstawię rybkę i pomyślę co robić.....
          • ciepla.kawa Re: stroić się czy się nie stroić 31.12.12, 17:38
            ooo, a'propos ryby - idę dokończyć sałatkę bo o niej zapomniałam smile
        • sewa.49 Re: stroić się czy się nie stroić 31.12.12, 17:43
          stroic sie...... dla wlasnego lepszego samopoczucia, kolacje zrobic, szampana wypic okazjonalnie toast wzniesc wink z malzonkiem koniecznie sie poprzytulac w rytm goracego tanga .....big_grin
    • doral2 Re: stroić się czy się nie stroić 31.12.12, 17:51
      ja dla odmiany sie rozebralam big_grin

zdjęłam spódnicę, a założyłam szorty w kancik.
      a i tak o północy w ocieplanych portkach, kurtce alasce i kaloszach wystąpię, tradycyjnie jak co roku smile
      • zuzanka79 Re: stroić się czy się nie stroić 31.12.12, 18:17
        A ja jak dolarowa przed kwadransem się do domu z pracy zwlekłam, garsoneczkę ściągnęłam, szpilki w kąt rzuciłam, włosy rozplotłam i teraz w leginsach i koszulce siedzę. I najchętniej wzięłabym prysznic i poszła spać.
    • mamakarolla Re: stroić się czy się nie stroić 31.12.12, 19:06
      Jak Ci wygodniej. ja z racji że z noworodkiem w domu siedzę, stroić mi się nie chce. Nawet nie wiem czy do północy wytrzymam. No i głowa mnie napiernicza i przestać nie chce.
      • tysia77 Re: stroić się czy się nie stroić 31.12.12, 19:23
        Ja siedziałabym w dresikusmile Wychodzę na domową imprezę do znajomych więc zaraz idę się szykowaćsmile
    • beata985 Re: stroić się czy się nie stroić 31.12.12, 19:24
      no dobra....trochę się zrobiłam, w szpilunie wskoczyłam, włosy ułozyłam....
      winko sączę i chyba za chwilę zacznę puzzle układaćbig_grinhttps://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/531456_518653011502770_1241209416_n.jpg
      • doral2 Re: stroić się czy się nie stroić 31.12.12, 20:04
        no to jeszcze uśmiechnij się, nadęta sowo tongue_out
        • beata985 Re: stroić się czy się nie stroić 31.12.12, 20:19
          big_grinbig_grin
          może być???
    • kasiuchna1 Re: stroić się czy się nie stroić 31.12.12, 22:23
      Czemu taka atrakcyjna babeczka w domu się marnuje, taxi i na balety, a chlop niech kabareton w tv oglądasmile
      • bei Re: stroić się czy się nie stroić 01.01.13, 00:48

A uśmiech?- gdzie Twoj piękny uśmiech?- Slicznie wygladasz, trzymaj tak przez rok-tylko usmiechaj sięsmile!
        • elske Re: stroić się czy się nie stroić 01.01.13, 17:45
          Ja siedzialam w pizamce . Bez makijazu, za to natarta balsamem bronzujacym big_grin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka