prigi 29.03.13, 18:10 dzisiaj! pomiędzy śniegiem, roztopami a ponownym śniegiem, widziałam krokusy na własne prywtne oczy Na zdolnym śląsku już wiosna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: widziałam!!!! 29.03.13, 18:24 jeden uwidziany przez prigi krokus wiosny nie czyni.... Odpowiedz Link
prigi Re: widziałam!!!! 29.03.13, 18:33 pierwsze primo; nie doceniasz mocy sprawczej zdesperowanej Katarzyny drugie primo: nie jeden, ino z DZIESIĘĆ krokusów jeśli jutro śnieg ich nie zasypie i będę w tamtej części miasta, to zrobię fotkę niedowiarkom Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: widziałam!!!! 29.03.13, 18:48 Ja widziałam bociana i paczki na krzaku bzu . Odpowiedz Link
beata985 Re: widziałam!!!! 29.03.13, 18:58 przeciwcialo napisała: > Ja widziałam bociana i paczki na krzaku bzu . w sensie, że prezenty zamiast pod choinką to na krzaku bzu??? Odpowiedz Link
thegimel Re: widziałam!!!! 29.03.13, 18:32 U nas są przebiśniegi. Mąż widział bociana, a teraz ptaki śpiewają za oknem jak gupie. Może jest jeszcze nadzieja. Znaczy na wiosenne święta na pewno nie, ale może wkrótce... Odpowiedz Link
kaja2002 Re: widziałam!!!! 29.03.13, 18:35 W Poznaniu przebiśniegi też som, a jak jadę do pracy po piątej rano - oglądam piękny wschód słońca a ptaki drą papy jak pojebane. Znaczy idzie wiosna Odpowiedz Link
doral2 Re: widziałam!!!! 29.03.13, 19:05 phi, przebiśniegi to u mnie w ogródku już pod koniec lutego zakwitły. ale teraz ich nie widać wcale, bo zasypane są śniegiem Odpowiedz Link
guderianka Re: widziałam!!!! 30.03.13, 07:41 kochana, w Szczecinie przebiśniegi są od miesiąca-przebite śniegiem hehe, krokusy takoż. I co kuźwa z tego jak w nocy znowu pobieliło ? Odpowiedz Link