aqua48 31.03.13, 18:33 Mój mąż bardzo szybko nauczył naszego wiekowego psa, że jak będzie pluł chlebkiem to dostanie parówkę... A mówi się, że starego psa nie można już niczego nauczyć. Wasze zwierzaki też Was tresują? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Tresura 31.03.13, 20:15 oczywista oczywistość. wytresowały mnie na podnoszenie kołdry w nocy, by mogły włazić kiedy im się zachce. wytresowały, żeby wychlewać moja kawę. i drinki. wytresowały, żeby zakładać kubraczki, jak zimno. wytresowały, by dawać żarcie z talerza, nawet jak jemy to samo. wstawać i brykać, jak maja ochotę. one, nie ja. mam trzy psiochy.... a o ile moje życie byłoby uboższe bez nich? Odpowiedz Link
hamerykanka Re: Tresura 01.04.13, 02:46 I zeby przykrywac pieski, jak wieczorem temperatura spada do +20C...bo im zimno jest I ze lozko jest dla pieskow i powinnas byc szczesliwa, ze zostawily ci miejsca na jeden poldupek... ...a w ogole to ciesz sie ze dostalas poduszke.. ...ze dzieciece kocyki i poduszki niekoniecznie sa dla dziecka.. Takoz dzieciece lozko.. a tak w ogole to jestesmy ksiezniczkami i potrzebujemy wielu miekkich kocykow... potrafimy zajac wiekszosc najwiekszego lozka w sprzedazy.. ...ale jak trzeba zmiescimy sie we dwie na psim poslaniu.. ..ze mozna spac z glowa na misce.. ..ze klimatyzacja to nie wszystko i dobra widocznosc tez sie liczy... Odpowiedz Link
anataza Re: Tresura 01.04.13, 08:49 dzieki hamerykanka za te foty i komentarze moja tez mnie tak wytresowala ,ze jak jej sie przypadkiem uda lezec na mojej "antycznej" sofie to jak przechodze obok to od razu te niewinne oczeta zamyka i glupia udaje ehhhh ta zwierzyna Odpowiedz Link
tetika Re: Tresura 01.04.13, 11:07 noooo hamerykanka ty to powinnas isc na fotoreportera satyryka Odpowiedz Link
aqua48 Re: Tresura 01.04.13, 12:10 Tak, tak, dziecięce kocyki są najlePSIEjsze. A poza tym przydaje się pan, który goni po parówkę wieczorem, po pracy, żeby piesek miał spokojny sen. A co do kanapy przeszliśmy od etapu: psu nie wolno wskakiwać na kanapę, przez: pies może siedzieć na kanapie tylko u człowieka na kolanach, po etap człowiek siedzi na kanapie tylko jak piesek mu pozwoli i zostawi wystarczająco dużo miejsca. Po czy mój mąż kupił sobie mięciutki dywan, żeby mieć się gdzie wyłożyć kiedy kanapa jest zajęta przez pieska Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Tresura 01.04.13, 12:11 Zdjecie w lozku mnie zabilo ! Zajmowalam sie kiedys kotka kolezanki: wytresowala nas w jeden dzien ! Rano bylo zapowiedziane ze nie ma wstepu do lozka, a wieczorem musialam spac na skrawku poduszki. Podatna jestem na "kocie oczy". Odpowiedz Link
aqua48 Re: Tresura 01.04.13, 16:35 mme_marsupilami napisała: > Podatna jestem na "kocie oczy". U nas to się nazywa spojrzenie kota w butach. Jamniki w tym celują. Wszak wiadomo, że jamnik to pies myśliwski, a nasz ma wyrafinowane sposoby polowania. Namierza taki mojego męża zajadającego sobie wędlinę w kąciku, siada sobie na przeciwko i przełyka ślinę z gulgotem patrząc mu głęboko w oczy głodnym spojrzeniem, a w myśli powtarza: udław się, udław, i wypuść z pyska wędlinę. I wiecie co, działa! Odpowiedz Link
doral2 Re: Tresura 01.04.13, 16:57 mój nieżyjący już pies siadał na przeciwko osoby jedzącej, robił kocie oczy, ślinił po pachy i wciągał brzuch plus boki, żeby lepiej było widać sterczące z "głodu" żebra i ciężko wzdychał. każdy, ale to każdy dał się nabrać Odpowiedz Link
hamerykanka Re: Tresura 01.04.13, 17:48 Moje psice sa ekspertami w slinieniu sie, nawet przez sen... Odpowiedz Link
valla-maldoran Re: Tresura 01.04.13, 13:11 Cudne psiory i maja taki sam kocyk jak ja hamerykanka napisała: > I zeby przykrywac pieski, jak wieczorem temperatura spada do +20C...bo im zimno > jest > Odpowiedz Link
mamolka1 Re: Tresura 01.04.13, 22:26 Ja na miejscu piesów pogoniłbym tego intruza który o 12.08 zajmuje miejsce na łóżku.. -- Punkt G istnieje ! Kobiety maja go na końcu słowa SHOPPING Odpowiedz Link