woezel_pip 05.04.13, 00:13 Można maglować ot tak czy jakąś flachę na wejście postawić trzeba? Ogórka, pieczarkę , sardynkę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudamarta4 Re: przywitam się grzecznie 05.04.13, 00:49 Cv i flachę dawaj, a potem magluj Odpowiedz Link
woezel_pip Re: przywitam się grzecznie 05.04.13, 01:06 Tekst linka kot podobny do mojego, kanapa niepodobna do mojej Lat 35, dziecko jedno, mąż jeden. Przyjęli do magla? Mogę jeszcze dodać rzeżuchę przechodzoną Odpowiedz Link
tetika Re: przywitam się grzecznie 05.04.13, 06:34 nie czyta ze zrozumieniem pod nazwa emagiel jest CV do wypelnienia , bez tego ani rusz tam sie kazda wyspowiadac musi najsampierw ja mam bzika na punkcie osobnego recznika dodupnego a inne wola wiedziec czy golisz grazynke..... jedna flaszka kolo zdechlego kota to za malo, oj duuuuzo za malo osobno dla tych co pija wino, osobno dla fanek piwnych a jeszcze osobno dla zaciazonych... potem pomyslimy Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: przywitam się grzecznie 05.04.13, 08:57 ale czy wy zauważyłyście skrót w jej nicku? PIP Oj, chyba ktoś nasłał na magiel inspekcję pracy by sprawdziła czy przestrzegamy zasad bezpieczeństwa i higieny ... picia Odpowiedz Link
olinka20 Re: przywitam się grzecznie 05.04.13, 09:30 Jak kociara to biore w ciemno bez cv, zwłaszcza, ze kocina podobna do mojej Chudzinki ( tylko Chudzin flaszek nie sciska ). Witaj Odpowiedz Link
ez-aw Re: przywitam się grzecznie 05.04.13, 17:47 Ja owe PIP zinterpretowałam jako zagłuszenie przekleństwa i pomyślałam: nadaje się tutaj Witamy. Piwko poproszę. Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: przywitam się grzecznie 05.04.13, 11:27 kota masz podobnego do mojego, jesteś prawie przyjęta. Odpowiedz Link
andziulec Re: przywitam się grzecznie 05.04.13, 17:53 plus za kota a teraz cv i jakiś browar plz Odpowiedz Link
woezel_pip Re: przywitam się grzecznie 05.04.13, 22:00 No. Ciężki dzień miałam dzisiaj ale w końcu się melduję. Informację o CV przeoczyłam, biję się w piersi i poprawiam 1. czy masz bidet? NIE 2. czy masz kochanka/ów? TAK 3. czy golisz grażynkę? BOBREM JEJ NIE PRZYKRYWAM 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? HORYZONTALNA 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? NIE OBRAŻAĆ MI TU HOUSE'A 6. jak często zmieniasz majtki? A WYJDZIE I Z 4 RAZY DZIENNIE (DZIECKO SE SAMO NIE ZMIENI PÓKI CO) 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? I DŁUŻEJ 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? PRZYRZEKAM 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? BEZ TEGO ANI RUSZ 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? DAJCIE MI SZANSĘ 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? OCZYWIŚCIE I OBSMARUJĘ NA INNYM FORUM. 12. jak często zmieniasz pościel? RAZ NA 2 TYGODNIE 13. jak często zmieniasz ręczniki? PATRZ WYŻEJ, CHYBA ŻE PIES SIĘ WYTARZA ALBO CÓŚ 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? A MOZNA NIE MIEĆ? 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? JESTEM PATOLOGIĄ, U MNIE PAPIER NIE WISI TYLKO SPOCZYWA NA PRALCE OBOK WIADOMO CZEGO 16. czy podobają ci się pingwiny Asiowej? BARDZO 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? PRACOWAŁAM W MUZEUM I TAM MIAŁAM WIĘKSZY PIERDOLNIK NIŻ W DOMU. GENERALNIE WYCHODZĘ Z ZAŁOŻENIA, ŻE Z BRUDU SIĘ NIE UMIERA 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) KIEDYŚ NA PEWNO 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? ZASTANOWIĘ SIĘ 20. czy będziesz często stawiać wódkę? BĘDĘ, BĘDĘ. MAGLOWAĆ O SUCHYM PYSKU CIĘŻKO. No a PIP to ani nie Inspekcja ani nie piiipiiip. To taki miły pies jest ;P Odpowiedz Link
olinka20 Re: przywitam się grzecznie 05.04.13, 22:17 AAAA fajna patologia, ma nawet psa Odpowiedz Link
woezel_pip Re: przywitam się grzecznie 05.04.13, 22:22 Nawet dwa! A kot waży 10kg i jest NADkotem, za młodych lat i z owczarkiem niemieckim walczył aaah. Piękne czasy to były Postawiłabym kurde te wina i piwa i wódki tylko obczaić muszę jak się obrazki wstawia, niewprawnam jeszcze w forumie Bo polewam, polewam, to przecież chyba oczywiste Odpowiedz Link
tetika Re: przywitam się grzecznie 05.04.13, 22:35 cholera...smaka mi narobilas na wodke oczywista i korniszonka Odpowiedz Link
kwintesencja_patologii Re: przywitam się grzecznie 05.04.13, 23:26 woezel_pip napisała: > JESTEM PATOLOGIĄ Yhm... to ja jestem patologią :o) Kot fajny zatem witam Odpowiedz Link