02.06.13, 21:18
Hej kobietki!

No to się chwalę - wyszłam za mąż smile Mimo stresów i nerwówki wcześniej, samo wesele było bomba smile Chłop cudowny, rodzice do rany przyłóż, nawet urzędniczka w USC bardzo na poziomie smile Wszyscy bawili się długo i wesoło, właściwie to bawią się dalej wink

Ja osobiście zaczynam przyzwyczajać się do obrączki na palcu, nowego nazwiska i statusu "żony". I jestem naprawdę szczęśliwa smile
Obserwuj wątek
    • babowa Re: mężatka 02.06.13, 21:22
      graruluje i trwajcie w tej euforii poslubnej jak najdłuzejsmile
    • dziewczyna_bosmana Re: mężatka 02.06.13, 21:23
      Gratulacje !!! Do obrączki przywykniesz albo i nie. Ja bez swojej czuję się jak bez majtek, noszę zawsze i wszędzie a jak mi nie pasuje kolorem (żółte złoto) to mam zastępcze z innych materiałów. Do męża da się przyzwyczaić, czasem wkurzy do krwi ale w końcu to MĄŻ tongue_out
      • ella_nl Re: mężatka 02.06.13, 21:37
        Gratuluję!
    • grave_digger Re: mężatka 02.06.13, 22:17
      Gratuluję!
      Zdjęcia!

Co do obrączek - moja druga jest zrobiona z mojej pierwszej obrączki i pierścionka zaręczynowego, też pierwszego wink
    • olinka20 Re: mężatka 02.06.13, 22:30
      Gratulacje!!!
      Tys slazaczka? Bo moze na jakis zlot sie załapiesz wink
      • ella_nl Re: mężatka 02.06.13, 23:23
        olinka20 napisała:

> Gratulacje!!!
        > Tys slazaczka? Bo moze na jakis zlot sie załapiesz wink
        Zaraz, zaraz jaki zlot? Bo ja tyż ślązorasuspicious
        • kjut Re: mężatka 02.06.13, 23:36
          Nie slazaczka. Torunianka. Choć na codzien spod wrocławia. I nie jest z moim uzależnieniem tak źle, bo pisałam już po weselu, a nie
          w trakcie. Nie wiem czemu tak pomyśleliście, musiałam źle sie gdzieś wyrazić wink
          • kjut Re: mężatka 02.06.13, 23:41
            Już wiem! Napisałam, że "bawią się dalej" wink ale top już p weselu, u moich rodziców w ogrodzie, przyszli jeszcze sąsiedzi i z moim tata dalej piją i śpiewają wink ale top ja z mężem już wypoczywamy w pokoju. Top takie nieoficjalne after party w którym niestety nie miałam już siły uczestniczyć. Ciąża zadzi się swoimi prawami niestety.a dwa dni imprezy w zupełności mi wystarczą wink
      • nerri Olinka;) 03.06.13, 01:06
        Ja Ci mogę dać znać, jak będę w Gliwicach, bo na zlot raczej nie wyceluję....

Ale ostatnio częściej bywamtongue_out Jeżdżę tam odreagować i odstresować się, a ostatnio przez szukanie pracy częściej mi ta terapia potrzebnawink
    • stillgrey Re: mężatka 02.06.13, 23:10
      Panna Młoda podczas wesela siedzi na forum i zdaje relacje... albo jestes trollem, albo powinnas zaczac leczyc uzaleznienie od internetu ;p
    • nerri Re: mężatka 03.06.13, 01:06
      Gratulacjewink
    • a-inka Re: mężatka 03.06.13, 15:06
      hej
      gratulacje itd
      moze I ja kiedyś dam się namówić na taka impreze ze sobą w roli głownej,kto wie..
      zdjęcia mogłyby byc fajne,o.
      Trzymaj się ciepło..najlepsze dopiero przed tobąwink
      • tetika Re: mężatka 03.06.13, 15:50
        Gratulacje mloda malzonko big_grin
        Oby tym razem dobrze i szczesliwie i na zawsze.
    • doral2 Re: mężatka 03.06.13, 21:13
      gratulacje!
      oby wam się dobrze działo, a że działo to armata, żeby wam się armaciło smile
      • kjut Re: mężatka 03.06.13, 22:46
        Danke szun moje drogie, danke danke. Nie wiem co więcej napisać smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka