ladyjane Re: George Alexander Louis 25.07.13, 08:04 No właśnie Aleksander George byłoby lepsiejsze. Odpowiedz Link
doral2 Re: George Alexander Louis 24.07.13, 20:09 znaczy się żorż...jurek ogórek, kiełbasa i sznurek Odpowiedz Link
rebelka1986 Re: George Alexander Louis 24.07.13, 20:34 Szkoda, że nie odwrotnie, tzn. Alexander George Louis. Znając życie, skoro u nas o Charlesie mówią Karol, a Elizabeth to Elka, ten zostanie księciem Jerzym Odpowiedz Link
thegimel Re: George Alexander Louis 24.07.13, 20:50 A stawiałam na Dżordża. Mogłam w zakładach postawić, ale że Dżordż był pewniakiem pewnie gówinko bym wygrała Trza czekać na odszkodowanie za łapę Odpowiedz Link
karra-mia Re: George Alexander Louis 25.07.13, 22:16 mnie się to drugie tez bardzo podoba, ja od razu wiedziałam, z emój Oli ma coś z władcy Odpowiedz Link
kjut Re: George Alexander Louis 26.07.13, 07:02 George to Jurek? A ja myślałam, że Grześ bardziej... I już się cieszyłam, że król Grześ będzie Jurek też może być. Mój tata tak ma, to się identyfikować będzie. A w Anglii teraz wysyp będzie pewnie Georgów i Alexów Odpowiedz Link