rudamarta4 02.08.13, 21:51 Przymierzam się do kupna nowej, muszę mieć taką o szerokości do 55cm. Musi posiadać duży zamrażalnik, bo teraz mam mały i cierpię z tego powodu. Może być srebrna i musi kosztować nie więcej niż 1500zł. Co jeszcze musi mieć? Doradźcie. Dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: Jakie macie lodówki? 02.08.13, 21:57 Mam Samsung, taki, co nie obrasta lodem (anti-frost), ale teraz chyba każda to ma Zamrażalnik ma 3 szuflady, nie wiem jaka jest szeroka. Mnie się marzy ta z kostkarką. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Jakie macie lodówki? 02.08.13, 21:59 Kostkarka to jest to! Zwłaszcza teraz sie przydaje. My mamy staruszke candy, stara ale daje rade. Odpowiedz Link
opium74 Re: Jakie macie lodówki? 02.08.13, 22:00 Mam side by side daewoo ekectronics. Z kostkarka, barkiem i 3 szufladami w lodówce z regulowana wilgotnoscia. Zanrazalnik i tak był za mały i w garażu postawilam 200 litrowy whirpool Obawiam się ze nie pomoglam Odpowiedz Link
kwintesencja_patologii Re: Jakie macie lodówki? 03.08.13, 12:39 grave_digger napisała: > Mam Samsung, taki, co nie obrasta lodem (anti-frost), ale teraz chyba każda to > ma > Zamrażalnik ma 3 szuflady, nie wiem jaka jest szeroka. > Mnie się marzy ta z kostkarką. Dosłownie kilka dni temu kupiłam taką: www.mediamarkt.pl/warszawa-goclaw/lodowka-samsung-rb29fsrndww,id-838499 Niestety nie każda ma system anti-frost. Są takie lodówki, w których chłodziarka rozmraża się automatycznie, ale zamrażarka już nie, a zależało mi na takiej, która rozmraża się w pełni automatycznie. Niestety system AF znacznie podnosi cenę lodówki. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Jakie macie lodówki? 02.08.13, 23:10 www.appliancesdirect.co.uk/p/caa55si/indesit-caa55si-free-standing-fridge-freezer ja mam taka od roku i jestem w 100% usatysfakcjonowana, moja ma jednak bezbarwne szuflady, ktore bardziej lubie niz biale. Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Jakie macie lodówki? 04.08.13, 01:05 Też mam Indesit już 10 rok, podobną do tej linkowanej z przeźroczystymi szufladami o NIESTANDARDOWEJ szerokości właśnie bodaj 55 cm ( o ile nie 50 nawet) i nie zamieniłabym tej lodówki na żadną inną wielgachną krowę. Powierzchnia zamrażalnika jest porównywalna z prawie dwa razy większą lodówko-zamrażalką mojej mamy z tym, że 2/3 tej powierzchni zajmuje jej właśnie lodówka - dla 3 osobowej rodziny. Jak tam zaglądam mam wrażenie że jest wiecznie pusta Odpowiedz Link
beverly1985 Re: Jakie macie lodówki? 03.08.13, 09:33 Ja mam w lodówce taka półke do trzymania butelek poziomo, to jest fajne bo mam sporo różnych butelek, które nie mieszcza mi sie na drzwiach mozna też chyba wino tam trzymać, gdy nie masz spiżarki i musisz wybierać- albo w kuchni (za goraco) albo w lodówce (za zimno). Odpowiedz Link
a-ronka Re: Jakie macie lodówki? 03.08.13, 14:59 www.mediamarkt.pl/warszawa-goclaw/lodowka-samsung-rsh5zlbg,id-89465 taką ale ostatnio widziałam śliczne ( hehe jak lodówka może być śliczna) wąskie samsungi Odpowiedz Link
olinka20 Aronka! 03.08.13, 15:13 Pewnie, ze lodowka moze byc sliczna! Widziałas lodowki firmy SMEG?? www.google.pl/search?q=smeg&client=firefox-a&hs=Gox&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=xwH9UdutK-jj4QSDpIGQCA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1024&bih=461 Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: Aronka! 04.08.13, 09:50 Śliczne Przecudne wprost A jakby nie Smeg, to jeszcze istnieją naklejki oklejaj.pl/pol_m_Naklejki_Przeznaczenie_Naklejki-na-lodowke-152.html?gclid=CIDP_vOm47gCFQJd3godmhUAgw Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: Jakie macie lodówki? 03.08.13, 22:36 Dobrze by było żeby miała dwa agregaty. Wtedy można wyłączyć górę a zamrażarka śmiga. Miałam kiedyś takiego Electroluxa ale szerokość miał chyba standardową. Tak, czy inaczej przydatna funkcja. Odpowiedz Link
iwonamarta83 Re: Jakie macie lodówki? 05.08.13, 03:02 ja mam mastercooka od 5 lat i daje rade nawet u kulinarnej blogerki Odpowiedz Link