Dodaj do ulubionych

modelka w rozmiarze 44

26.08.13, 19:22
od rana telewizornia ekscytuje się modelką w rozmiarze 44, prezentującą bieliznę.
nie powiem, i bielizna, i modelka ładna.
ale żeby ona nosiła rozmiar 44 to mi się wierzyć nie chce, bo tak czy siak, nadal jest chuda...
Obserwuj wątek
    • panekd Re: modelka w rozmiarze 44 26.08.13, 19:26
      Jest piękna i szczupła. Nie wiem jakim cudem ma rozm.44. Może ma 190 cm wzrostu?
    • tetika Re: modelka w rozmiarze 44 26.08.13, 19:26
      bo rozmiar 44 to nie jest zadne monstrum tylko normalna kobieta w okreslonym wieku i rozmiarze.
      Ja nosze ten rozmiar bo stara juz jestem i mnie nagle otluscilo ( hormony czy jak) i mam znajoma z 15 lat mlodsza, ktora jest kwintesencja kobiecosci. Wysoka , dlugie nogi itd i nosi dokladnie ten sam rozmiar co ja.
      Wszystko zalezy od budowy , wzrostu i tego jak sie sadelko uklada.
      U niej leci po calosci tworzac harmonijna i bardzo zgrabna calosc a u mnie sa faldki w okolicach brzucha ( tycie typu jablko niestety) i wyglada to faktycznie duzo gorzej. Ale nadal nie uwazam ze jestem jakims monstrum tylko normalna fajna i seksowna babka.
      I ciagle sie za mna faceci ogladaja smile
      • grave_digger Re: modelka w rozmiarze 44 26.08.13, 19:33
        Też noszę ten rozmiar smile
    • rebelka1986 Re: modelka w rozmiarze 44 26.08.13, 20:16
      Może wysoka jest? wink Jak np. aktorka grająca Brienne w Grze o tron wink Ja noszę rozmiary od 36 do 44, zależy czy jest to bluzka, spodnie, sukienka i jeszcze z jakiego materiału wink
    • olinka20 Re: modelka w rozmiarze 44 26.08.13, 20:18
      Zalinkuj panią, bo nie wiem o czym mowisz.
    • jowitka345 Re: modelka w rozmiarze 44 26.08.13, 21:21
      Ale nie wiem o kim mowa....
      a chciałabym zobaczyc smile
    • majawrzosowa Re: modelka w rozmiarze 44 26.08.13, 21:46
      ja noszę 38 i uważam, że w tym wieku to za mało tłuszczu/ zmarchy widać i człowiek wygląda starzej. ale jakoś nie tyję, c
      hociaż żrę i żrę.
      ale też ruszam się wielce sporo
      • aqua48 Re: modelka w rozmiarze 44 26.08.13, 22:26
        Piękna kobitka, bardzo proporcjonalnie zbudowana. Powyżej 38 to nie znaczy, że musi brzuch zwisać do kolan, a policzki do ramion.
        • buzka25 Re: modelka w rozmiarze 44 27.08.13, 09:51
          byłam wczoraj w sklepie coby poogladac sukienki na chrzciny do chrzesniaka , wyprzedaz była ale i tak mnie ceny powaliły, i powiedzialam ze nosze 44 w porywach do 46, to kobitka nie chciala mi uwierzyc, ze wcale niewygladam na taki rozm, GRUBA nie jestem, a jednak rozm 44 mi juz stunknoł, wiec zalezy duzo od budowy ciała
    • paskudek1 Re: modelka w rozmiarze 44 27.08.13, 13:30
      taa a sławny Tyszka twierdził, ze modelki i tak i tak będą szczupłe bo taka ich praca - modelka ma być wysoka i szczupła jak baletnica. Widocznie te "grubsze" się panu fotografowi w kadrze nie mieszczą. Zaś Woliński, słynny projektant od siedmiu boleści i ósmego skonania powiedział, że jak mu dadzą 30 takich zwykłych kobiet to on je ubierze, ale generalnie to on nie widzi takich kobiet wokół siebie. Niech może na ulice wyjdzie smile
      • tetika Re: modelka w rozmiarze 44 27.08.13, 15:59
        najgorsze jest to ze jak szyja cos na nasz rozmiar to wyglada to jak wor pokutny. Duzo ciuchow znajduje w ciucholandach zeby sie dobrze czuc w swoim rozmiarze i ubraniu.
        Do kilka lat temu nosilam rozmiar 36 i wazylam 48 kilo.
        teraz bedac w slusznym wieku tuz przed 50 w zyciu bym nie wrocila do tej wagi bo bym jak zasuszona sliwka wygladala, mimo ze zmarszczke mam cala jedna.
        Owszem z piec kilo bym zrzucila bo przy 158 waga 67 to kilka kilo za duzo. Ale zebym sie miala z tego powodu umartwiac to w zadnym wypadku.
        Komus nie pasuje niech popatrzy na "wieszaki".
    • hedna Re: modelka w rozmiarze 44 27.08.13, 16:53
      Piękna kobieta!
      Prawda jest taka,ze każdy lubi coś innego i każdemu coś innego się podoba.
      Ja jestem grubsza od niej,mam 173cm wzrostu.I żyję.Tak.....żyję.
      Taka mnie refleksja naszła moje drogie; najważniejsze jest zdrowie,życie. Jak się komuś nie podoba-niech się bujasmile
    • motylka34 Re: modelka w rozmiarze 44 29.08.13, 10:36
      Nie widziałam babki ale ja też noszę 44 i gruba się nie czujęsmile mogłabym co prawda zrzucić z 5 kg do 42 bo wtedy wyglądam szczupło, ale za bardzo lubię jeśćsmile aha, mam 180 cm wzrostu więc tłuszcz rozłożył mi się po całej długoścismile ja wspomnianą modelke szanuję za odwagę. Bieliznę promują wieszaki, chociaż powinny panie z ładnym biustem i krągłą pupa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka