grave_digger 10.09.13, 17:39 która miała jakiś wypasiony i która jaki poleca na prezent? nie miałam, nie znam się, miałam zwykły z biedronki, samą szmatę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_bosmana Re: leżaczek-bujaczek 10.09.13, 17:48 Nie wiem czy to dobry prezent, moja młodsza natychmiast się w tym ustrojstwie wścieka, starsza kochała ten sprzęt. Mamy taki samobujany z melodyjkami i wiszącymi maskotkami. Odpowiedz Link
grave_digger Re: leżaczek-bujaczek 10.09.13, 18:52 Twoja młodsza chyba musi dorosnąć może do tego sprzętu. Ja sobie moją szmatkę chwaliłam a nie miała żadnych bajerów. Tylko tych kolorowych jest w cholerę na allegro i myślałam, że może macie dla mojego chrześniaka jakiś sprawdzony Trzymaj bosmanowa kciuki, bo idę do księdza-dyrektora zaraz po pomoc w mej sprawie (czyt. zaprzyjaźnionego księdza). I przejdę się wkrótce sie do Rossmana zobaczyć te pasty z zielonym paskiem. Odpowiedz Link
amoreska Re: leżaczek-bujaczek 10.09.13, 18:56 Ja nie Bosmanowa, ale też jestem zainteresowana, co odpowie ci zaprzyjaźniony ksiądz. Jeśli możesz - napisz. Odpowiedz Link
esofik Re: leżaczek-bujaczek 10.09.13, 18:34 my miałyśmy taki służył ponad rok, potem został przekazany innym zaprzyjaźnionym dzieciaczkom prosty, ale bardzo praktyczny.. np. jako pierwszy fotelik do karmienia jeden z lepszych gadżetów dzieciowych jaki miała moja Młoda Odpowiedz Link
opium74 Re: leżaczek-bujaczek 10.09.13, 19:26 Mój miał jakiś FP ale nie uzywalismy bo on natychmiast po wlozeniu do lezaczka bujaczka rzygal dalej niż widzial Odpowiedz Link
3-mamuska Re: leżaczek-bujaczek 10.09.13, 19:40 My tez mieliśmy tej firmy ale inny model. Z lezaczkami trzeba uważać, koleżanka chciała taki z mamas&papas i co dziecko spadało z niego w bok bo materiał pod plecami płaski i za wysoko jak do siedzenia. Ja upatrzylam sobie u koleżanki i kupiłam gdy młody miał 3-4 miejsce służył nam do 7-8. Gdy młody kopał nogami to sam sie bujal . Tez taki niebieski fajny był. Odpowiedz Link
kolibeer2 Re: leżaczek-bujaczek 10.09.13, 19:47 ja kupowałam coś w ten deseń na prezent , ale to dlatego, że ja lubię tą firmę i dla chrześniaczki kupuję sprawdzone - fotelik do karmienia też chicco ostatnio kupiłam www.mulan.pl/polly-swing-up-2w1-hustawka-lezaczek-chicco.html Odpowiedz Link
rebelka1986 Re: leżaczek-bujaczek 10.09.13, 20:48 Polecam taki bujaczek do 18 kg, np. taki jak pokazała esofik. Odradzam te mniejsze, do 13 kg - są ładniejsze kolorystycznie, ale jak dziecko umie już samo siadać to leci z tego bujaka prosto na mordkę Odpowiedz Link
mamakarolla Re: leżaczek-bujaczek 10.09.13, 20:49 ja miałam taki: allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-3w1-zabawka-dzwiek-i3540463277.html starsza i młodszy korzystali tak do ok 7-8 m-cy jak nie zaczęli siedzieć samodzielnie. Będziesz chrzestną? Odpowiedz Link
tedesca1 Re: leżaczek-bujaczek 11.09.13, 08:50 miałam ten sam co mamakarolla i polecam Odpowiedz Link
karra-mia Re: leżaczek-bujaczek 10.09.13, 21:54 zajebisty pomysl, miałam dla olka, z fisher price świetna sprawa, bo mlodego w to wsadzalam, jak trza bylo coś zrobic, albo jak mu zaczęłam podawać normalne jedzenie. Odpowiedz Link
grave_digger Re: leżaczek-bujaczek 10.09.13, 21:58 coś takiego podobnego fajnego znalazłam Odpowiedz Link
nie_wiem_nie Re: leżaczek-bujaczek 11.09.13, 08:37 grave, ten jest super, moja mała długo z niego korzystała, potem już jako krzesełko, chyba nawet do 3 lat. Polecam szczerze taki. Odpowiedz Link
aagnes Re: leżaczek-bujaczek 11.09.13, 09:14 Rewelacyjny jest, moja corka spedzila w nim mnostwo czasu, do dzis u babci sluzy jako przeselko (ma opcje podwyzszenia), a ma 5 lat Odpowiedz Link
kajos5 Re: leżaczek-bujaczek 10.09.13, 23:07 mam ten który wkleiła karra. Młoda ma za chwilę 4 lata a jeszcze z chęcią siedzi w nim podczas oglądania bajek ( z złożenia on jest do 3 lat). Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: leżaczek-bujaczek 11.09.13, 01:58 Pozyczyla mi kumpela, zwykly bez tych wiszacych grzechotek i tez sie sprawdzil do ok 7 mc. Ten fisher price z dzungla jest sliczny, na prezent bym kupila. Odpowiedz Link