grave_digger 20.10.13, 09:44 jej siwymi włosami. Wyglądają pięknie, a ona w nich wygląda... młodo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guderianka Re: Zachwyciłam się 20.10.13, 10:00 a kto to ? z profilu ciężko stwierdzić-ale chyba dla mnie..nie wygląda wcale młodo Odpowiedz Link
iziula1 Re: Zachwyciłam się 20.10.13, 13:10 I pomyśleć, że jego brat Shannon wygląda zupełnie inaczej. Matkę mają ładną, nie dziwne Jared musiał po kimś odziedziczyć swoją urodę. Tak, tez ich uwielbiam słuchać. Szczególnie świetnie się biega z ich muzyką na uszach. Grave, podoba Ci się "Bad Romance" w jego wykonaniu? Bo ja kocham tę piosenkę, jego głos...... Żałuję że nie byłam w czerwcu na ich koncercie, ale z wrażenia mogłabym wcześniej urodzić Odpowiedz Link
grave_digger Re: Zachwyciłam się 20.10.13, 15:14 iziula, nie słucham i nie oglądam tego pana. nie jestem jego fanką, nie znam repertuaru. zachwyciłam się tylko włosami jego mamy Odpowiedz Link
solejrolia Re: Zachwyciłam się 20.10.13, 17:14 no niestety, ja uwarzam, że siwe włosy postarzają. na tej pani również. róźnicę zobaczyłabyś gdyby się ufarbowała, i odjęła sobie tym samym lat. ciotka mojego m. odkąd ją poznałam miała farbowane na czarno włosy. wtedy to nie była stara baba, tylko 40-tka. raz ją zobaczyłam z odrostem, no się zdziwiłam wtedy, bo odrost był siwy. na którąś imprezkę rodzinną kobita wszystkich zszokowała, bo zdjęła u fryzjerki czarna farbę (ponoć majątek wydała) i przyjechała w swoim naturalnym kolorze-siwiutka jak gołąbek. i wyglądała jakby miała +-65lat, powaga. na szczęście zmądrzała i teraz robi sobie na tych siwych jakiś taki ciepły blond, tak, że nawet jak jest odrost, to nie widać go zupełnie, i wygląda cały czas świeżo, no i wygląda młodziej, nie dałabys jej więcej niż 45lat. (a przysięgam w siwych wyglądała okropnie, okropnie staro). Odpowiedz Link
grave_digger Re: Zachwyciłam się 20.10.13, 17:16 ja wiem, moja koleżanka też w siwych wygląda okropnie (nie farbuje), a jest w moim wieku, ale tej pani włosy są piękne Odpowiedz Link
esofik Re: Zachwyciłam się 20.10.13, 18:57 to nie jest naturalna siwizna tylko farbowana dlatego wygląda ładnie imho Pani wygląda na swój wiek Odpowiedz Link
babowa Re: Zachwyciłam się 20.10.13, 19:17 nie podobaja mi sie siwe włosy, jakos sa dla mnie odrazajace no tak mam, a juz włos obciety jest dla mnie koszmarny, obrzydliwy wykreca mnie w druga strone gdy siedze u fryzjerki a ona sprzata po kliencie i zgarnia te kłaki fuuu Odpowiedz Link