olinka20 08.11.13, 20:43 Tak u mnie to wyglada. Ja sie zapytowywuję JAK ja mam cwiczyc ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Mata do cwiczen 08.11.13, 21:49 yyyyyy..... ja myślałam, że to mata do ćwiczeń dla KOTÓW, nie dla ciebie.... kup se drugą a właściwie to kup jeszcze cztery, dla każdego sierściucha osobną i dla pundla. a sobie zostaw tę starą... Odpowiedz Link
olinka20 Re: Mata do cwiczen 08.11.13, 22:08 Tyyyy okropna jezdes A podskoki to gdzie bede robic? Na matach sie poslizgne i zeby wybije. A salun az taki duzy nie jest zeby 4 maty i moje miejsce na skoki sie zmiesciły Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: Mata do cwiczen 08.11.13, 22:29 one tak mają, tzn zwierzaki nie maty gdy usiłowałam przy kinekcie ćwiczyć to bydlątko mi w kadr wchodziło i zaburzało ćwiczenia. Już nie powiem że koniecznie musiała mnie za nogę łapać... pomocnica jedna. Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Mata do cwiczen 09.11.13, 00:53 Jak ćwiczę krótką formę tai chi to mój sierściuch nie dość, że się dziwnie na mnie patrzy to jeszcze zawsze położy się w miejscu gdzie przy następnym ruchu wypadałoby mi postawić nogę... Odpowiedz Link
aqua48 Re: Mata do cwiczen 09.11.13, 16:57 fajnyrobal napisała: > Jak ćwiczę krótką formę tai chi to mój sierściuch nie dość, że się dziwnie na m > nie patrzy to jeszcze zawsze położy się w miejscu gdzie przy następnym ruchu wy > padałoby mi postawić nogę... Oo, też ćwiczysz tai chi! Mój psies tylko spoglądał na mnie z politowaniem i wzdychał ciężko odwracając się do mnie plecami. Odpowiedz Link
doral2 Re: Mata do cwiczen 09.11.13, 17:15 ja bym się zdziwiła gdyby zaczął też ćwiczyć Odpowiedz Link
olinka20 Re: Mata do cwiczen 10.11.13, 22:03 Moj pies jak sie kłade zeby brzuchy cwiczyc to uwaza, ze to super zabawa i zaczyna mnie lizac po twarzy. Fuj Odpowiedz Link
aqua48 Re: Mata do cwiczen 11.11.13, 12:33 olinka20 napisała: > Moj pies jak sie kłade zeby brzuchy cwiczyc to uwaza, ze to super zabawa i zacz > yna mnie lizac po twarzy. Gimnastyka języka? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Mata do cwiczen 11.11.13, 19:34 Tjaaaa, on sie gimnastykuje Chciałabym miec taka figure jak on Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Mata do cwiczen 11.11.13, 20:14 zawsze wiedziałam, że masz anorektyczne ciągoty Odpowiedz Link
doral2 Re: Mata do cwiczen 11.11.13, 20:50 olinka20 napisała: > Moj pies jak sie kłade zeby brzuchy cwiczyc to uwaza, ze to super zabawa i zaczyna mnie lizac po twarzy. Fuj .." mój pies wyczekuje jakiejkolwiek okazji, by mnie lizać po nosie, a najlepiej dziurki od nosa. ja nie wiem, co to za atrakcja, ale normalnie aż się trzęsie do mojego kichola... może powinnam psu polizać nos, żeby się przekonać?? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Mata do cwiczen 11.11.13, 20:56 Hłe, hłe, moj jak kichne to pierwszy leci umyc mi nos Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Mata do cwiczen 11.11.13, 20:19 No ćwiczę, ćwiczę. osiem lat styl yang a od trzech snake Odpowiedz Link
aqua48 Re: Mata do cwiczen 12.11.13, 11:13 fajnyrobal napisała: > No ćwiczę, ćwiczę. osiem lat styl yang a od trzech snake Ja dopiero siódmy rok, styl tao - 108 ruchów mistrza Moy. Odpowiedz Link