aqua48 Re: prosaki 25.11.13, 16:18 mearuless napisała: > jak to robisz? Skutecznie. > gdzie je masz? Na gębie. Odpowiedz Link
aqua48 Re: prosaki 25.11.13, 17:50 hedna napisała: > bo prosaki w sensie to takie małe białe są? Z czasem robią się większe Małych nie warto wydłubywać.. Odpowiedz Link
moonshana Re: prosaki 25.11.13, 17:51 taaaa.... mnie się zrobiły dwa: na powiece i na linii rzęs usiłowałam wydłubać tego na powiece i ... nie wydłubałam. i co radzicie? zwykła kosmetyczka toto wyciepi, czy musi być ktoś inny? chodzi mi szczególnie o tego na linii rzęs... Odpowiedz Link
aqua48 Re: prosaki 25.11.13, 18:22 moonshana napisała: > taaaa.... mnie się zrobiły dwa: na powiece i na linii rzęs usiłowałam wydłuba > ć tego na powiece i ... nie wydłubałam. i co radzicie? zwykła kosmetyczka toto > wyciepi, czy musi być ktoś inny? chodzi mi szczególnie o tego na linii rzęs... No, nie nie nie.. to może być co innego, idź z tym do lekarza/pielęgniarki. Z okiem trzeba uważać. Infekcja lub zadraśniecie gałki ocznej to już poważna sprawa. Kosmetyczce też bym nie pozwoliła dłubać przy oczach inwazyjnie. Odpowiedz Link
olewka100procent Re: prosaki 25.11.13, 21:19 przebijam igłą i delikatnie wyciskam, śladu nie ma ani żadnych strupów Odpowiedz Link