hellious 13.03.09, 15:05 co robicie, zeby skora sie napiela? Moje niby sa teraz o wiele lepsze, bo mniejsze ale przydalaby sie im mala kuracja przed latem. Zakupilam maske z glinką, prysznicuje i.. co jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 15:07 Tragiczne ,ale mega skuteczne,naprzemienne prysznice cieple-zimne,konczac zimne,okrone ,ale dziala rewelacyjnie! Odpowiedz Link
hellious Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 15:11 no robie robie, i zamarzam Wlosy tez zimna splukuje, to i reszte ciala obleje Odpowiedz Link
exotique Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 17:21 a fuj... umarlabym jakbym wlosy miala zimna woda potraktowac. Przy udach sie dre jak obdzierana. a na cyc to oliwke proponuje. najlepiej masowac i masowac. i pilinga robic raz w tygodniu. Odpowiedz Link
hellious Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 17:22 Ale jak to dobrze wlosom robi Idzie sie przyzwyczaic Odpowiedz Link
cudko1 Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 18:29 wiesz co poruszyłaś jak dla mnie cholernie bolesny wręcz temat - no normalnie cierpię fizyczny ból jak teraz (karmienie) oglądam swoje cycki - no kurna flaki - a taki miałam ładny biust. Jak dla mnie to jedyny minus całego tego przedsięwzięcia z ciązą i karmieniem - popsute cycki. Operacja się szykuje jak nic. A czytałam jeszcze o czymś takim jak lifting cycków ciekawe czy działa. bo wątpie czy prysznice, maseczki i balsamy tu pomogą - czy mylę się?? powiedzcie że sie myle prosze Odpowiedz Link
babowa Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 19:06 cudko ,pocieszę Cie trochę, mam nadziieję jak karmiłam , to tez nieraz flaka wsadzałam dzieciowi w dzioba i z lekka żal mnie ogarniał jak widziałam marność cycową Ale po karmieniu minął jakiś czas i cyc wrócił na miejsce a teraz to juz w ogóle nabrał kszałtu Odpowiedz Link
cudko1 Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 19:26 serio serio??? o bozsze kobieto będę Cię postopać całować jak to się sprawdzi: no to w takim razie widzac nadzieję pędzę jutro po jakieś kremy maseczki i inne świaństwa no i biore się za prysznicowanie!!!! jakie balsamy maseczki polecacie????? Odpowiedz Link
agamama123 Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 19:54 Ostatnio wyczytałam, że świetnie działa krochmal Tylko trzeba minimum 6 tygodni stosować jak maseczkę na 15 minut dziennie a potem te naprzemienne prysznice. Ja nie mam biustu więc nie wiem co działa na ujędrnianie Odpowiedz Link
cudko1 Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 20:01 Ty z tym krochmalem to serio czy jaja sobie robisz?? Odpowiedz Link
cudko1 Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 20:02 pytam bo ja skrajnie zdesperowana jestem w tej kwestii i chwyce się każdego sposobu Odpowiedz Link
agamama123 Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 20:16 To jeszcze musisz wywalić zmywarkę, o ile takowa posiadasz Ponoć zmywanie garów wpływa pozytywnie na biust - to akurat na ematce wyczytałam chyba Odpowiedz Link
agamama123 Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 20:15 Serio W jakiejś ambitnej gazecie typu Pani Domu wyczytałam Odpowiedz Link
cudko1 Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 20:29 o ja to też czytałąm na emamie - ale powiem jedno to akurat jest logiczne - przy zmywaniu pracują między innymi te mięśnie położone gdzieś koło cycków (nie będę strzelać fachowym nazewnictwem bo go nie znam) - sama sprawdz wyciągnij ręce przed siebie wykonując ruchy jak przy zmywaniu - do tego przekładanie ze zlewu do zlewu, ustawianie na suszarce, która np u mnie jest wyżej, więc wiesz według mnie jest akurat w tym ziarnko prawdy Odpowiedz Link
agamama123 Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 21:00 Wiesz, ja w to nawet wierzę ale nie skłoni mnie to do pozbycia się zmywarki. Nawet kosztem biustu. Nadal będę Cyckówniemającą_Ale_Zmywarkęuwielbiającą_Kurą_Domową))))))) Odpowiedz Link
cudko1 Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 21:34 nie no i oki. Twoja wola i nie dziwie się. CHodzi o to że w tamtym wątku strasznie wyśmaina została ta teoria - a jak dla mnie to jest coś na rzeczy i tyle. to co z tym krochmalem co?? Odpowiedz Link
agamama123 Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 21:41 Jak to co? Robisz krochmal, tą paciaje nakładasz na cycki, czekasz 15 minut aż sie okropna skorupa zrobi i zmywasz pod prysznicem Po kilku tygodniach masz ponoć cycki pod nosem Odpowiedz Link
cudko1 Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 21:45 no to ja Cię znowu pytam - Ty serio czy jaja sobie robisz, bo ja już nie wiem tak szczerze i uwierzę we wszytsko naiwna Sex & Drugs & Rock & Roll! Odpowiedz Link
agamama123 Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 21:46 Nie stosowałam ale czytałam o tym sposobie Więc chyba serio Odpowiedz Link
agamama123 Re: Ujędrnianie biustu 13.03.09, 21:55 forum.28dni.pl/discussion/305/pielegnacja-ciaka-rozstepy-wiotki-biust-zmeczone-stopy-koszmar/ Odpowiedz Link
morgen_stern Re: Ujędrnianie biustu 17.03.09, 09:26 Niestety oprócz operacji plastycznej / dobrze dobranego stanika nic nie daje spektakularnych efektów Kremami to se można ew. skórę nawilżyć, nie zaszkodzi, podobnie, jak naprzemienne prysznice. Cudów ni ma Odpowiedz Link
hellious Re: Ujędrnianie biustu 17.03.09, 09:38 ale chyba latwiej poprawic kondycje malych, niz duzych, co? < ma nadzieje> Odpowiedz Link
morgen_stern Re: Ujędrnianie biustu 17.03.09, 09:40 Może, może.. Ale poprawę na dużych za to lepiej widać Odpowiedz Link