olinka20 19.03.09, 21:31 Jakie macie? Ja będę robić kiełbasy i piec domowe mięcho. A jak znam życie będe polewac wódkę i robić za podkuchenną Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudko1 Re: Plany na jutro. 19.03.09, 21:33 a ja się bede przez tą debilną ksiązke przebijać a i tak za ch.. się nie wyrobię i na spotkaniu dam plamę na całej lini... ja pierd.... czemu tak poxno za to się wzięłam yyyyyyyyy Odpowiedz Link
alesio23 Re: Plany na jutro. 19.03.09, 21:34 Planuje do południa naukę, potem zakupy kosmetykowo-książkowe, potem kino, potem do domu z piwkiem i żarciem dobrym Odpowiedz Link
inia33 Re: Plany na jutro. 19.03.09, 21:36 rano młode obudzę i do dziadków wyślę, sama pokwitnę w pracy do 14, a potem się ponapawam nicnierobieniem w spokojnym, cichym domu... wielce prawdopodobne, że uprzyjemnię to sobie jakimś fajnym piwem... Odpowiedz Link
mathiola Re: Plany na jutro. 19.03.09, 21:38 Jutro pojedziemy zobaczyć te dinozaury co to je reklamują, że stoją w CH, syn mi nie daruje jak nie pojedziemy. Potem skoczę zapisać młodego do szkoły. Potem mąż zrobi mi obiad, bo ma jutro wolne. A potem zabieram zasłonki i jadę do przyjaciółki szyć. Szlaczkiem nie wiem czy prostym, bo pewnie będziemy spożywać piwo Wrócę do domu dopiero w sobotę przed południem. Odpowiedz Link
mearuless ja kiełbase bede robic w nocy;) 19.03.09, 21:41 tylko dziewczyny pojda spac bo mam dzis dni plodne to moze jakiegos synusia Petroniuszka, mamusi kochanego sobie zmajstruje Odpowiedz Link
doral2 Re: Plany na jutro. 19.03.09, 21:41 muszę pozbierać materiały do pracy dyplomowej... i je poczytać, psia mać Odpowiedz Link
olinka20 Re: Plany na jutro. 19.03.09, 21:41 A jakie piwo preferujecie? Ja ostatmio malo piwa pijam, ale uwielbiam portera. Odpowiedz Link
inia33 Re: Plany na jutro. 19.03.09, 21:54 o, mój stary jest zagorzałym fanem warki a ja ostatnio odkryłam przeepyyszne piwo pt. Ciechan miodowy, no odlot normalnie! a teraz popijam prawie równe dobre piwo Magnus- ciemne, słodkawe i 7% Odpowiedz Link
olinka20 Re: Plany na jutro. 19.03.09, 21:58 A ja a propos warki to mam skojarzenie- wytipsowane blond laski w knajpie zawsze piją małą warke z sokiem!! Przeciez to słodycz nad słodkością!! Odpowiedz Link
alesio23 Re: Plany na jutro. 19.03.09, 22:13 A ja a propos warki to mam skojarzenie- wytipsowane blond laski w knajpie zawsze piją małą warke z sokiem!! Przeciez to słodycz nad słodkością!! o to tak jak ja tyle za ja bym dużą wzięła Odpowiedz Link
olinka20 Re: Plany na jutro. 19.03.09, 22:17 Duza Warka to inna klasa!! Nawet z sokeim. ALbo jak mówią moi małopolscy znajomi- ze sokiem Odpowiedz Link
mama-maxa Re: Plany na jutro. 19.03.09, 22:04 idę do urzędu pracy, mam nadzieję, że uda mi się załatwić dofinansowanie do studiów potem biegne do przedszkoli (!!) pozanosić wnioski a potem to chyba skocze gdzieś na zakupy, bo muszę sobie poprawić nastrój, marzą mi się mokasyny takie zamszowe, kolorowe, radosne do biegania za młodym po placu zabaw Odpowiedz Link
olinka20 Re: Plany na jutro. 19.03.09, 22:08 W Deichmannie takie widziałam. Kolorowe!!!! Odpowiedz Link
mama-maxa Re: Plany na jutro. 19.03.09, 23:55 o to już wiem, gdzie jutro pojadę kierunek Silesia City Center- Deichamnn Odpowiedz Link
nusialek Re: Plany na jutro. 19.03.09, 22:05 ja musze mieszkanko wypucowac na blysk gdyz moja "koffana" tesciowa z tesciem przyjezdzaja na weekend. ale ze my sie bardzo lubimy z tesciowa i ona zawsze mowi ze przyjezdza z wizyta a nie z wizytacja wiec nie bede sie za bardzo spinac. oh weekend brydzowy mi sie szykuje!!!!!!!! Odpowiedz Link
esofik Re: Plany na jutro. 19.03.09, 23:29 ale Ci zazdroszczę a ja praca i psychiczne przygotowania do pieczenia pierwszego tortu Odpowiedz Link
alicja.sunshine Re: Plany na jutro. 19.03.09, 23:43 a mi się kończy jutro macierzyński i idę do pracy złożyć podanie o wychowawczy, gdyż nie ma mojego stanowiska pracy więc pewnie kilka godzin spędzę w robocie zanim się przebiję z formalnościami...ehhhh Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Plany na jutro. 19.03.09, 23:46 Jak będzie ładna pogoda, bez chmur i wiatru to jade z młodym nad morze tak koło 11, wrocę po 15, zrobie obiad i zalegnę przed kompem. Jak będzie brzydka pogoda, to biore sie za sprzątanie mieszkania, bo ostatnio weny nie miałam i lekki syfnik sie zrobił tu i ówdzie. Młodego puszczę na podłogę niech ćwiczy raczkowanie w przerwach jak będzie spał zalegnę przed kompem Odpowiedz Link
emigrantka34 olinka20 20.03.09, 16:08 bede pracowac, czyli obmyslac plan po tym, jak mnie wypierdola z pracy. A propos miesa ? Jakie mieso robisz ? Czy pasztet moze ? Odpowiedz Link
mondovi Re: Plany na jutro. 20.03.09, 16:28 dziecko na zesłaniu, więc na jutro planuję kaca Odpowiedz Link
doral2 Re: Plany na jutro. 20.03.09, 21:56 choj bombki szczelił, nic nie zrobiłam z zaplanowanych rzeczy Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Plany na jutro. 21.03.09, 18:51 U mnie tak samo z planow nici. Pogoda dodupna, deszczowa-z morza nic nie wyszło. Plan B tez wziął w lep. Nie sprzątałam. Moze jutro mi sie zechce. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Plany na jutro. 21.03.09, 22:08 plan w połowie zrealizowany: sprzęt zakupiony. Druga część- sprzątanie wziął w łeb bo z małą byłam na dworze i małpa nie chciała iść do domu- przegrałam z piaskownicą Odpowiedz Link