amoreska 22.03.09, 20:30 ...podobają Wam się? Mnie - a i owszem. Czy Wasi mężowie / partnerzy noszą takowe? Aha, i czy nie przeszkadza Wam to przy całowaniu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudko1 Re: Faceci z brodą... 22.03.09, 20:35 nie cierpnie, nienawidzę bllleeeee fuj, mój tata ma brodę, u niego mi nie przeszkadza bo to mój tata dla swego faceta nigdy bym chyba "nie pozwoliła" fuuj no chyba że mówimy o trzydniowym zarście - taki mi nie przeszkadza Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Faceci z brodą... 22.03.09, 20:43 Moj tata ma brode. Moj facet brody nie ma - na cale szczescie. Odpowiedz Link
mama-maxa Re: Faceci z brodą... 22.03.09, 20:45 mój mąż brody nie ma, ale w ogóle takich facetów lubię. Nie zniosłabym tylko takiego wąsika a'la Małysz Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: Faceci z brodą... 22.03.09, 21:05 ma, podoba mi się i wcale nie przeszkadza Odpowiedz Link
deela Re: Faceci z brodą... 22.03.09, 21:21 nie moj pierwzy mial brode i strasznie mnie to wqrwialo przy minecie, nie dosc ze mnie klul to jeszcze caly byl oblepiony "mna" błeeeeeeeeeee Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Faceci z brodą... 22.03.09, 21:23 Mój nie ma i dobrze, bo mi się brodaci nie podobają . Odpowiedz Link
gacusia1 Re: Faceci z brodą... 22.03.09, 21:23 Moj ojciec mial brode jak bylam mala. Nie lubilam. Dawno temu mialam faceta z broda...calkiem sexy bylo ,-)))) Odpowiedz Link
mathiola Re: Faceci z brodą... 22.03.09, 21:25 nigdy mi się nie podobali. Ale mój mąż nosi. No może nie brodę, raczej zarost brodopodobny. I nie wyobrażam go sobie bez. Wyglądałby fatalnie Nie przeszkadza przy niczym Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Faceci z brodą... 22.03.09, 22:11 Nie podobają mi się faceci z długą brodą. Baaardzo mi się nie podobają. Ale taki a i owszem Odpowiedz Link
mathiola Re: Faceci z brodą... 22.03.09, 22:49 hmmm... jacy??? Z CBA? Pokaż bo nie widzę Odpowiedz Link
agamama123 Re: Faceci z brodą... 22.03.09, 22:09 Bleeee.... nie, nie podobają mi się faceci z brodą. Odpowiedz Link
katja76-1 Re: Faceci z brodą... 22.03.09, 22:14 w żadnym wypadku,żadnej brody żadnych wąsów!! małż na szczęście sam nie lubi więc musi sie golić:0 Odpowiedz Link
alleo1 Re: Faceci z brodą... 22.03.09, 22:41 Mój zapuścił zarost już za mojej kadencji i nie chciałabym, żeby z niego zrezygnował. Z tego, co pamiętam te codziennie golone twarze zwykle i tak kłują, drapią itp. Któraś tu wspominała o dyskomforcie w sytuacjach intymnych- więc ja taki miewałam przy nie zarośniętych. Długa broda jest mięciutka Pilnuję tylko, żeby jego wąs nie był zbyt długi, bo to nieestetycznie wygląda przy jedzeniu. A poza tym mój bez zarostu jest brzydszy i mnie rozśmiesza "niepoważną" fizjonomią Odpowiedz Link
kitka20061 Re: Faceci z brodą... 22.03.09, 22:54 Nienawidzę i nie mam. Zawsze brzydzili mnie tacy zarosnięci, z tłustymi włochami i z resztkami jedzenia pomiędzy. Lubię świeżo ogolonych lub z leciutkim zarostem. Wszak z mopem na dodatek brudnym całować się nie lubię. Jak dla mnie z brodą to tylko Święty Mikołaj. Odpowiedz Link
minerallna Re: Faceci z brodą... 23.03.09, 00:12 Nie, nigdy. Facet z interesującą twarzą nie musi się zkłaczać na twarzy by wydawać bardziej interesującym niż jest. Wielu znanych "aktorów" czy innych popłuczyn z np: Pudelka tak ma a ja mam rzyg na ich widok. Z brakiem higieny zarost kojarzę. Wąsy i broda pasują to do starych dziadków, choć też nie wiem po co im ten zarost. Może nie golą się z lenistwa? Zresztą co kto lubi Odpowiedz Link