whotfami 23.03.09, 10:05 Krążę po necie w poszukiwaniu swojego miejsca. Może to tu? Rycząca trzydziecha, chwiejna emocjonalnie, rozhisteryzowana hipochondryczka. Jedyne co mnie ratuje to strzępy poczucia humoru Pozdrawiam i wpraszam się. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubie.garfielda Re: Joł 23.03.09, 10:10 Jak cię nie wystraszy ciągłe nawijanie o tym samym (czyli o poszczególnych członkach rodzin - teściowych, dzieciach, mężach, rodzicach, teściowych, teściach, rodzeństwie, teściowych, szwagrostwie, pisałam już o teściowych?) to może uda ci się zagrzać tu dłużej miejsce Odpowiedz Link
whotfami Re: Joł 23.03.09, 10:30 No w końcu to magiel... Tematy są mi jak najbardziej bliskie Odpowiedz Link
dlania Re: Joł 23.03.09, 11:48 Brakowało nam tu jeszcze jednej wariatki własnie. Witaj Odpowiedz Link
whotfami Re: Joł 23.03.09, 20:22 a ja akurat na odwyku jestem... ale co tam, jeśli dohtórka doral2 zaleci taka terapię, trza się słuchać!!! Odpowiedz Link
whotfami Re: Joł 23.03.09, 21:25 jeśli to jest kryterium przyjęcia, to ja jestem królową tego forum mam jeszcze na dupsku i conieco na udach. Zebra, jak wspominałam Odpowiedz Link