agik82 01.04.09, 09:01 mnie dziś żadnymi fajnymi wątkami, bo zaczełam generalne sprzątanie! a jak będziecie pisać, to ja będę czytać i dupa ze sprzątania! Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: nie kuście 01.04.09, 09:06 chcesz pozytywnej energii? pomaluj włosy na nieodpowiedni kolor, zostaw odrosty, a nalepiej niech Ci nierówno wyjdzie. Moje włosy schną, wyglądają fatalnie, więc wkurwiona pozdejmowałam firanki i piorę, i zaraz będe okna myła....taki włosowy zonk dobrze kopa daje, trzeba jakoś złość i wkurw przepędzic !! Odpowiedz Link
agik82 Re: nie kuście 01.04.09, 09:10 matysiaczek.0 napisała: > chcesz pozytywnej energii? pomaluj włosy na nieodpowiedni kolor, zostaw odrosty > , a nalepiej niech Ci nierówno wyjdzie. Moje włosy schną, wyglądają fatalnie, w > ięc wkurwiona pozdejmowałam firanki i piorę, i zaraz będe okna myła....taki wło > sowy zonk dobrze kopa daje, trzeba jakoś złość i wkurw przepędzic !! a w życiu łeba nie zafarbuje!!! kocham moję blond. moze twe jak wyschną to nie będą takie złe? u mnie też firanki się piorą i dywan czeka aż się nad nim zlituje Odpowiedz Link