lelieb 14.04.09, 10:53 Baby,czy to możliwe,że chodząc półtora miesiąca na psychoterapię czuję się gorzej??? Denerwuję się ciągle i o wszystko,fizycznie nawet źle sie czuję.To już tak długo trwa Przechodziła któraś takie cuś?Poradźcie co robić.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnataka Re: Nerwica 14.04.09, 11:19 tak działa psychoterapia.Jak dla mnie to o dupe potłuc. Odpowiedz Link
l.e.a Re: Nerwica 14.04.09, 11:54 Terapeuta - terapeucie nierówny, ja szukałam 2 lata zanim znalazłam terapeutke która mi pomogła ale na początek potrzebowałam również wsparcia farmakologicznego. Musisz "wyczuć" że ta terap[ia "COŚ" Ci daje, w przeciwnym wypadku szukaj pomocy w innym miejscu no i niewykluczone,że potrzebujesz leków. Nerwica to koszmar ale mozna to pokonać, wiem to. Mocno trzymam za Ciebie kciuki. Odpowiedz Link
lelieb Re: Nerwica 14.04.09, 12:27 Dziękuje dziewczyny.Z ta moja terapia jest tak,ze zaraz po wyjściu z gabinetu czuje się naładowana energią,mam dobre nastawienie,chęci i takie tam.Minie dzień,dwa i heja od nowa!Chodzę raz w tygodniu.W tym tygodniu chyba w czwartek pójdę (już mnie ciśnie,czuję,ze muszę).Tylko...jak to zrobić,żeby się wziąść kórwa w końcu w garść bez pomocy psycholożki???Nie chcę tego ciągnąć miesiącami.A ,l.e.a-pisałaś o lekach;biorę coaxil.Co prawda nie systematycznie,ale i efektów nie widzę Wiosna jest,ciepło,a mi się nic nie chce( Odpowiedz Link
alesio23 Re: Nerwica 14.04.09, 22:31 cholera mi też się nic nie chce. do lekarza też mi się nie chce. Podziwiam cię za to, że masz już za sobą dylematy czy się udać na wizytę czy nie. Ja się boję narazie. Liczę na to ze to co złe to minie samo. Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Nerwica 15.04.09, 00:21 to mozliwe moze czujesz taki opor przed zmiana, ze masz nasilenie objawow mowilas o tym lekarzowi ??? Odpowiedz Link