pina_colada88 06.05.09, 20:20 Czy Wam też się tak forum spieprzyło, że nie można zmienić wątków np z ostatnich listów na daty założenia? Czy tylko ja tak mam? Dobra idę się gimnastykować pod prysznic D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Technicznie. 06.05.09, 20:23 u mnie się często pojawia komunikat, że podane forum nie istnieje! Wyobraź sobie jak się musiałam wystraszyć kiedy o maglu tak napisali. Odpowiedz Link
aga9001 Re: Technicznie. 06.05.09, 20:36 Asia w Twoim stanie taki stres nie jest wskazany Odpowiedz Link
ololla Re: Technicznie. 06.05.09, 21:05 ło matko Asia ! Jak ty wytrzymasz jeszcze te kilkanaście tygodni Następnym razem jak taki komunikat zobaczysz to policz do 10! Jakby co to pozwiemy Gazetę o przyprawienie stresa redaktorce naczelnej magla Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Technicznie. 06.05.09, 21:06 nie mogę liczyć, bo już liczę podczas wizyty tatusia. A dziś się jeszcze okazało, że zamiast do jutro to do piątku zostaje ps. Puchną mi stopy - co móże pomóc oprócz trzymania wyżej nóg? Odpowiedz Link
ololla Re: Technicznie. 06.05.09, 21:14 naprzemienna kąpiel w zimnej i ciepłej wodzie. Mi pomagało moczenie w zimnej wodzie i po tym siup w górę Odpowiedz Link