pati.kowalska1 15.05.09, 08:35 już wieeeem, o co chodzi z tymi zdjęciami co to niby są ale w sumie to ich nie ma .... one tak specjalnie robią, bo chcą żebyśmyu wszystkie na nk poszły i się zapisały do nich - będą miały więcej znajomych i będą TRENDY małpy nieczesane wredne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: spisek wykryłam 15.05.09, 08:36 jak ty tak o nas, to my cie juz napewno tam nie chcemy ;P Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: spisek wykryłam 15.05.09, 08:37 nie dość,że spisek to jeszcze odrzucenie mojej szanownej osoby z GTW (((((( idę się...nie wiem, no....idę...wpaść w depresje Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: spisek wykryłam 15.05.09, 08:39 pati - zdjęcia były różne: - z warszawskiego spotkania maglowic - cyce zochy - ślub tabakierki - stopa tabakierki Nie wrzucamy na stałe do netu coby ktoś ich niecnie nie wykorzystał - tym bardziej, że sporo troli pojawia się na maglu i huk wie co im siedzi w głowie. Nie jest tak łatwo dostać się do as na nk. Trzeba przjść bardzo dokładną kontrolę w IPN i weryfikację wpisów na forum Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: spisek wykryłam 15.05.09, 08:42 ja to wieeem wszystko a do Was i tak już się nie zgłoszę bo Hell ostudziła skutecznie mój zapał i już nie kcem. poza tym jestem właśnie w trakcie wpadania w depresję i aktualnie nie mam czasu na pierdoły p.s. rachunek za antydepresanty i psychologa to wysłać na adres której z Was? (chyba, żeby do czajki...) Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: spisek wykryłam 15.05.09, 08:43 trzeba się było zapytać czajki przez telefon podczas nocnej rozmowy Odpowiedz Link
deela Re: spisek wykryłam 15.05.09, 08:43 > której z Was? (chyba, żeby do czajki...) no to chyba oczywiste Odpowiedz Link
hellious Re: spisek wykryłam 15.05.09, 08:46 ostudzilam, a jak Skoro nas podejzewasz o tak paskudne rzeczy jak zbieranie znajomych do kolekcji, to przeca nie bede cie glaskac Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: spisek wykryłam 15.05.09, 10:47 e tam spisek he he ja sie załapałam na foty ślubne i to wszystko.a było jasno wczesniej napisane w ,których godzinach beda dostepne Odpowiedz Link