jk3377 02.06.09, 07:55 -jakich macie? -co macie im do powiedzenia w 4 oczy? -co byscie im chcieli powiedziec,ale nie wypada? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy Re: Dziś DZIEŃ SĄSIADA.:))))) 02.06.09, 09:30 Ja? Ależ ja nie mam sąsiadów........... Chwilowo. Odpowiedz Link
jkk74 Re: Dziś DZIEŃ SĄSIADA.:))))) 02.06.09, 09:45 mam różnych.... sama jestem nawet nawet, ogólnie spokojna i raczej nieuciążliwa, ale potrafię zwrócić uwagę czy opierdzielić... jestem spostrzegawcza i zazwyczaj pierwsza wzywam policję/straż pożarną niektórzy mnie nie lubią bo potrafię powiedzieć im w twarz że są brudasami, bo wymagam podstawowej kultury na klatce, bo zwracam uwagę na zostawione śmieci, a palenie na klatce itp ogólnie - mieszkam w bloku, żyję tak żeby nie przeszkadzać innym czując się jednocześnie względnie swobodnie we własnym mieszkaniu Odpowiedz Link
bernimy Re: Dziś DZIEŃ SĄSIADA.:))))) 02.06.09, 09:47 A widzisz, a ja się cała mogę w środku gotować, ale nie potrafię zwrócić uwagi!!! Bądź moja sąsiadką Odpowiedz Link
bernimy Re: Dziś DZIEŃ SĄSIADA.:))))) 02.06.09, 09:59 Ty też z W-wy, więc spoko! W dodatku pisałam, że chwilowo nie mam sąsiada, bo obok mieszkanie jeszcze nie sprzedane, więc chodź! Odpowiedz Link