buzka25 09.06.09, 16:49 dzis miałam bardzo miły telefon z zarzadu edukacji,dzwonił sam pan dyr z info ze moje dziecie dostało sie do przedszkola (kiedys pisałam ze sie nie dostał) na 4 godziny dziennie, i zwolniony z opłat::HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati.kowalska1 Re: chwale sie, chwale:) 09.06.09, 16:51 grats. a gdzie trunek z tej okazji ? Odpowiedz Link
buzka25 Re: chwale sie, chwale:) 09.06.09, 16:54 kurde nie umiem wklejac zadnych obrazków, ale jesli macie ochote wpadajcie do mnie,i czestujcie sie czym chata bogata Odpowiedz Link
jodi20l Re: chwale sie, chwale:) 09.06.09, 17:01 a co ci po przedszkolu na 4godziny? chyba że to taka a la niańka 4h za free Odpowiedz Link
maria.ludwika Re: chwale sie, chwale:) 09.06.09, 17:48 No, skoro się cieszy, to pewnie jej pasuje Odpowiedz Link
buzka25 bardzo mi pasuje:) 10.06.09, 07:16 dlatego za free bo przeszedł przepis który mowi o tym ze do 5 godzin pobytu nie ma oplaty stałej tylko za wyzywienie, a powyzej 5 godzin trzeba opłate stała zapłacici, 4 godziny mi bardzo pasi, mam dziecko niepelnosprawne wiec na dłuzej o tak by go nie przyjeli, a dla mnie wtedy jest jakis czas odetchnac, pozałatwiac sprawy, zakupy,posprzatac itp Odpowiedz Link