tabakierka2 18.06.09, 13:55 Blanka? albo Bianka? a Łucja? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 13:58 Nie. Bianka to moj zmarly pies. Lucja kojazy mi sie z lucja Prus, a taka ksywe ma jedna swirnieta babka z mojej miesciny, co uparcie twierdzi, ze jej meza gestapo na tortury porwalo i ze oni sa wsrod nas. Odpowiedz Link
adkam77 Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 13:59 Podobają mi sie wszystkie trzy, ale najbardziej Bianka. Tak ciepło i delikatnie mi się kojarzy. Odpowiedz Link
deela Re: deela:D 18.06.09, 14:07 nie dzisiaj jeszcze adorowania nie odnotowalam :o a juz jest 14:06 Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 14:03 Łucja- ale mnie podobają się stare imiona. W latach wczesnej młodości nie dałabym tak dziecku na imię- teraz kto wie? Bianka kojarzy mi się z martini bianco Odpowiedz Link
doral2 Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 14:06 bianka kojarzy mi się z pianką, blanka z flanką, a łucja ze świętem światła w ikea jak te imiona zdrabniać?? jak wołać do dzieciaka na podwórku? a poza tym i tak uważam, że najpiękniejsze imię dla dziewczynki to hermenegilda albo kunegunda a dla chłopca nabuchodonozor. ale jeszcze nie spotkałam tak odważnych mamuś Odpowiedz Link
hellious Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 14:08 doral ty to zawsze z tym Nabuhodonozorem wyskoczysz Odpowiedz Link
doral2 Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 14:23 hellious napisała: > doral ty to zawsze z tym Nabuhodonozorem wyskoczysz ' a bo mi się to imię szalenie podoba Odpowiedz Link
agik82 Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 14:09 doral2 napisała: > > a poza tym i tak uważam, że najpiękniejsze imię dla dziewczynki to hermenegilda > albo kunegunda moja siora miała mieć tak na imię , ale moja matka się nie zgodziła na takie pomysły mojego ojca i chwała jej za to > ale jeszcze nie spotkałam tak odważnych mamuś Odpowiedz Link
alexandra74 Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 15:06 > a dla chłopca nabuchodonozor. Albo Demistokles, IMO bardzo ładne dla Greka. Odpowiedz Link
lineczkaa Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 16:02 doral2 napisała: > > albo kunegunda > ale jeszcze nie spotkałam tak odważnych mamuś spotkałaś, spotkałaś, tyle, że w wersji zakamuflowanej. Kunegunda to Kinga . Odpowiedz Link
sebaga Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 14:04 Blanka tak. Bianca to chyba wino jakieś Łucja nieeee. Z dziwniejszych odoba mi się też Ina, Natasza, Pola, Nastka. Ale mój mąż na żadne by się nie zgodził i tak Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 14:08 sebaga napisała: > Ina, Nie słyszałam ale jak ktoś zawoła 'Chodź no ino" to jakoś wiejsko Natasza, Pola, Pola też mi się podoba Nastka. Jakoś seksualnie mi się kojarzy ze stronami dla panów Ale mój mąż na > żadne by się nie zgodził i tak a jakie mu się podoba? Odpowiedz Link
lady_nina Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 18:39 jesli kiedys zdazy mi sie jeszcze miec corke to bedzie Natasza albo Bogna. Blanka i Lucja tez mi sie podobaja. Bianka mniej Odpowiedz Link
bernimy Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 14:09 Tak sobie, zadnego nie brałam pod uwagę. A dlaczego pytasz? Odpowiedz Link
drosophila.melanogaster Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 14:37 tabakierka2 napisała: > Blanka? albo Bianka? > a Łucja? Zadne mi sie nie podoba. Odpowiedz Link
ceres9 Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 14:54 Blanka bardzo Bianka to brzmi jak pianka,dziecku nie dalabym Lucja okropne:X Odpowiedz Link
polinkaz Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 14:55 Łucja! Moja przyjaciółka ma tak na imię - a że uwielbiam ją, to i imię uwielbiam ) Odpowiedz Link
karolciaa23 Re: Łucja bardzo, Blanka, Bianka nie n/t 18.06.09, 15:17 Blanka i Bianka mogą być, Łucja nie bo tak ma na imię moja teściowa Odpowiedz Link
ceres9 a podoba wam sie imie WIOLA? 18.06.09, 15:19 niech ktora powie ze nie to sie do niej przejade..;pp Odpowiedz Link
ceres9 Re: a podoba wam sie imie WIOLA? 18.06.09, 15:49 rozumiem,ze milczenie jest potwierdzeniem.mnie sie tez podoba.;p Odpowiedz Link
sanciasancia Re: a podoba wam sie imie WIOLA? 18.06.09, 15:51 Nie lubisz imion szekspirowskich? Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: a podoba wam sie imie WIOLA? 18.06.09, 16:06 to zapraszam! nie mogę jakoś , bo Wiola to dla mnie Wioleta i nie luuubię tego imienia..... no. Odpowiedz Link
attiya Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 16:03 Łucja tak Bianka nie za bardzo Blanka - była taka kiedyś królowa - dość znana Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 16:04 Blanka może całkiem być. Bianka nie bardzo. A Łucja przepiękneeee, ALE jak mówić do małej Łusia, Lusia? To juz mi sie nie podoba. A co, w ciąży jesteś? ale to jeszcze za wcześnie wiedzieć, ze to córa Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 16:58 Łucja bardzo - pozostałe wcale. Odpowiedz Link
bsl Re: czy podoba Wam się imię 18.06.09, 17:11 Blanka bardzo mi sie podoba tak mogłaby mieć moja córka gdyby sie urodzila teraz Odpowiedz Link