deela 04.07.09, 14:12 Główne cechy produktu Ze zwisającymi maskotkami, które przyciągają wzrok leżącego dziecka. Ruch i ostre kontrasty stymulują wzrok niemowlaka aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: ozdoba?????????? 04.07.09, 14:14 ruch?? ostre kontrasty?? zwisające maskotki??? aaaaaaaaaaaaaaaaaa nic innego mi się nie nasuwa Odpowiedz Link
babowa Re: ozdoba?????????? 04.07.09, 15:51 ozdoba watpliwa ale taki maluch zauwaza najwczesniej kontrasty i własnie kolor biały z czarnym zrób mu zwykłe koła z brysolu , narysuj slimaki , paski , zawies nad łózeczkiem i efekt stymulacji tak sam albo i strszego zaangazuj w prezent dla brata Odpowiedz Link
dlania Re: ozdoba?????????? 04.07.09, 15:55 Kolorki fajne (przynajmniej dziecko je widzi, w przeciwieństwie do pastelowych karuzelek), kształt tez, tylko idea troche porypana - ale tylko dla dorosłych, dziecku to raczej nie bedzie przeszkadzać Odpowiedz Link
deela Re: ozdoba?????????? 04.07.09, 21:42 czy tylko mi sie wydaje czy ten waz dusi misia? i co on robi z traba slonia ??? NIE MOWCIE! Odpowiedz Link
dlania Re: ozdoba?????????? 05.07.09, 12:08 Deela, ale dziecku to wisi To nasza dorosła intepretacja - spokojnie możesz swojego mlodego uraczyć taką rozrywka, nie bedzie miała traumy. Odpowiedz Link
mathiola Re: ozdoba?????????? 04.07.09, 16:17 Deela, ale to dla dziecka ma być fajne, nie dla ciebie Ja swoim np. wieszałam "karuzelkę" ze skarpetkami i majtkami. Uwielbiały na to patrzeć a mi przy okazji pranie schło Odpowiedz Link
exotique Re: ozdoba?????????? 05.07.09, 11:59 ma zalety edukacyjne. bialo czarny dzinks (chyba waz), czerwone dodatki- wsio co symuluje prace mozgu. roznica taka, ze my wiemy ze waz dusi misia- a dziecko ma to w... nosie. swoja droga rozowej krowy czy zielonego misia tez na zywca nie widzialam, a stanowia spora czesc absurdow w smiecie dziecka Odpowiedz Link