ez-aw 13.07.09, 09:08 Wnerwił mnie balsam brązujący, a głupio być tak bladą. Więc nałożyłam samoopalacz i JESTEM W PASKI. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jak to zmyć ????????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati.kowalska1 Re: Jestem zebrą ;))) 13.07.09, 09:08 DDDDDDDD teraz to juz tylko do zoo... Odpowiedz Link
doniak0 Re: Jestem zebrą ;))) 13.07.09, 09:09 peeling- najlepiek zrób go sama- wystrczy sól i żel do mycia, albo fusy kawy i żel Odpowiedz Link
ez-aw Re: Jestem zebrą ;))) 13.07.09, 09:14 Dobrze że to na nogach, a nie na twarzy Ja i tak często chodzę w spodniach Odpowiedz Link
doniak0 Re: Jestem zebrą ;))) 13.07.09, 09:16 a jaki to samoopalacza ? A możę wina po Twojej stronie- żle nałozyłaś ? Odpowiedz Link
ez-aw Re: Jestem zebrą ;))) 13.07.09, 09:26 Taki w sprayu. Psikasz i później rozprowadzasz równomiernie. Ciekawe jest to, że wszędzie ładnie mi wyszło, a jedna noga w paski Odpowiedz Link
ez-aw Parzystokopytna w paski :) 13.07.09, 10:56 zebra51 napisała: > bujaj się, chciałabyś! > O w mordę Nie pomyślałam o Tobie, a raczej zapomniałam że ktoś ma taki nick Więc zmieniam nazwę - parzystokopytna w paski Odpowiedz Link
asiaiwona_1 ez 13.07.09, 11:56 czemu ty tego wątku w łikend nie założyłaś? Złoty medal za humor łikendu byś miała Odpowiedz Link
ceres9 Re: ez 13.07.09, 12:51 weeez;p ja jak 1 raz nakladalam samoopalacz nie umylam rak i po wewnetrznej stronie chodzilam z takimi brazowymi i cytryna nie pomogla nic popiero po paru dniach troche zbladly w efekcie mycia hy,hy od tej pory samoopalacza nie nakladam;/ Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: ez 13.07.09, 13:33 ja nałożyłam za dużo i byłam brązowa. Samoopalacz nie dla mnie- chyba nie mam wyczucia ilości. Odpowiedz Link
ez-aw Re: ez 13.07.09, 14:18 No widzisz Asia jaki błąd zrobiłam. Mogłam się posmarować dzień wcześniej Odpowiedz Link
asik321 Re: Jestem zebrą ;))) 13.07.09, 17:12 Polecam chusteczki nawilżane dla niemowląt - sprawdzone, bardzo ładnie ścierają "opaleniznę". Co do pasków to wystarczy przeciągnąć palcami wzdłuż nogi po nałożeniu samoopalacza i mogą zostać ślady. A tak poza tym witam się z Wami. Ja z tych podczytujących mało się udzielających. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Jestem zebrą ;))) 13.07.09, 17:14 asik321 napisała: A > tak poza tym witam się z Wami. Ja z tych podczytujących mało się > udzielających. Oj nieładnie. Proszę swój wątek założyć. CV wypełnić (czy golisz grażynkę, ulubiona pozycja, ilość partnerów, ulubiony alkohol). I wódkę i inne smakołyki postawić. I zapraszamy do sekty ZI Odpowiedz Link