najeeli 08.08.09, 04:59 stawiam spać nie mogę, obudziło mnie dwóch radosnych panów równie radosnym co gromkim " na zdrowie" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy Re: Kawa 08.08.09, 06:58 A mnie obudziła MUCHA! Nie cierpię much i komarów. Dzięki za kawę Odpowiedz Link
iwoiwo65 Re: Kawa 08.08.09, 07:06 Dzień dobry! Pozwolicie, że ja wepchnę się ze swoją kafką. Mnie nikt nie budzi. Tak już jestem "przyzwyczajona", że budzę się o godz. 5, nawet w "łikendy" i z labciem Lakim już byłam na spacerze. Acha, no i od wczoraj od godz. 15.45 jestem na 3- tygodniowym urlopie, a może dopiero będę odponiedziałku od godz. 7.45? Odpowiedz Link
tumigutek5 Re: Kawa 08.08.09, 09:22 No proszę to wstałyśmy o podobnej porze, gdybym to wiedziała .... mnie obudził ten z sygnaturki i się darł . Odpowiedz Link
bernimy Tumigutek 08.08.09, 12:58 Fajny ten Twój z sygnaturki Tak słodko śpi, że aż trudno uwierzyć, że się darł Odpowiedz Link
ez-aw Re: Kawa 08.08.09, 09:43 Ja wstałam najpierw o 2. poszłam spać, o 4 wysłałam chłopa do młodego, o 5 go zmieniłam. A teraz odsypiałam, gdy mały człowiek wreszcie pozwolił spać. Nie cierpię pełni. Nie dość, że ja mam wtedy problemy ze snem, to jeszcze moje dziecko. A kawa przyda się bardzo Dzięki Odpowiedz Link
elske Re: Kawa 08.08.09, 10:28 A ja mam kawe z mlekiem sojowym.Dzisiaj mąż pojechał o 6.00 do Szwecji na zakupy.Przy okazji ma odebrać karte do bankomatu, ktora zostawił tydzien temu w sklepie wedkarskim (karta leży w sejfie). Jezie specjalnie na zakupy,a z promu dzwonił zeby mu przysłac liste zakupow, bo zapomniał zabrac Odpowiedz Link
babowa Re: Kawa 08.08.09, 10:30 najeeeli a ty oszczedna taka czy leniwa ze wszedzie te samą kawą częstujesz? Odpowiedz Link