Dodaj do ulubionych

Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialnosc!)

14.08.09, 09:10
Po wczorajszej imprezie z magielnicami zdycham.
Dziec mi nie daje spac to wstalam.
Zyjecie?

moja glooooowa

Deela- to ten Twoj ludwik!
Obserwuj wątek
    • hellious Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:11
      A zdychaj... Nalezy ci sie. Ja tez chce na impreze magielnicowata>..sad
      • karra-mia Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:12
        ja teżsad
        to hellka albo ty do mnie na śląsk, albo ja do ciebie nad morzebig_grin
        • tabakierka2 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:13
          albo w połowie drogi - w Poznaniusmile
          • hellious Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:15
            I co, we trzy sie sponiewieramy?tongue_out
            ps. Dwa lata moje mlode dzis konczy smile
            • tabakierka2 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:16
              hellious napisała:

> I co, we trzy sie sponiewieramy?tongue_out

a co, że niesuspicious

> ps. Dwa lata moje mlode dzis konczy smile

uściskaj serdecznie młodego lewkasmile
            • olinka20 Hell 14.08.09, 09:17
              No to 100 lat 100 lat niech zyje zyje nam smile
            • magiczna_marta Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:19
              hellious napisała:

> ps. Dwa lata moje mlode dzis konczy smile

No to masz okazje zeby sie zbetonic.

N-A-J-L-E-P-S-Z-E-G-O!!!
              • hellious Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:29
                hehe, Marta, chyba nie chce za bardzo, bo wtorkowa wodka z red bullem jeszcze we
                mnie siedzi tongue_out
            • karra-mia Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:24
              >I co, we trzy sie sponiewieramy?tongue_out

a czemu by nie?suspicious

>ps. Dwa lata moje mlode dzis konczy smile

i okazję ku temu mamy!
              Uściskaj młodego bardzo mocno, niech ma pociechę z rodzicówsuspicious
    • endi100 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:16
      A ja własciwie to jeszcze nie wytrzeżwiałam tongue_out
      • magiczna_marta Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:18
        endi100- a maz to Ci nie zrobil bana na kompa po spotkaniu z nami?
        • endi100 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:24
          big_grin nieeeeeeeeeeeeee
        • endi100 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:27
          Jakoś kurwa nie moge dojść do siebie. W bani mi się jeszcze kręci.
          Chyba pójde jeszcze spać. Bo po 6.00 mi dzieciaki pobódke zrobiły (
          znaczy dziadek ich przywiózł)
          • bswm Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:29
            Pośpij, pośpij, sen zawsze dobrze robi na kaca wink
          • magiczna_marta Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:34
            endi100 napisała:

> Chyba pójde jeszcze spać.

A wez mnie nawet nie wkurwiaj!
            Ma mozliwosc i nie spi, waryjatka tongue_out
    • jkk74 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 10:08
      magiczna z muminkową wyszły coś kole 3.30...
      ja jeszcze jestem pijana a już czuję że mam mega kaca...
      o 10.30 muszę ruszyć tyłek do pracy... dobrze że to tylko 4 godziny...

w każdym razie jakby ktoś organizował powtórkę z rozrywki to jestem pierwsza na
      liście big_grin

ps. laski a ten alkohol co został to jak? sama mam wypić?? czeba było zabrać
      kurka wodna nooo... ja nie przypomniałam bo pijana byłam hehehe :-0
      • magiczna_marta Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 10:10
        Przyniesiesz na nastepna impreze big_grin
        o ile nie wypijesz do tego czasu
        • tabakierka2 pijaczki 14.08.09, 10:12
          tongue_out
          • magiczna_marta Re: pijaczki 14.08.09, 10:14
            Ja chcialam powiedziec tylko ze to wszystko Delki wina i jej
            zielonego cudu.
            • tabakierka2 Re: pijaczki 14.08.09, 10:15
              magiczna_marta napisała:

> Ja chcialam powiedziec tylko ze to wszystko Delki wina i jej
              > zielonego cudu.

i kto Ci uwierzy?suspicious
              • magiczna_marta Re: pijaczki 14.08.09, 10:19
                tabakierka2 napisała:

> i kto Ci uwierzy?suspicious

wszyscy tongue_out
    • panna.migotka777 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 10:46
      Wypiłam 4 drynie: 2 ludwiki Deeli, jednego cin cina z sokiem i jeden jin z kolą
      i byłam trzeźwa jak świnia. Nic mi nie dolega i zastanawiam się czym wy się tak
      nachlałyście, czy ja mało piłam czy jak??
      • semida Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 13:11
        Eee,to slabo pilyscie.Ja się wczoraj tak skułam czystą wódką że o 1 w nocy wyszlam sobie na spacer po miesciebig_grin
        Ale ZNOWU nikt mnie nie zgwalcicsad
        • tabakierka2 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 13:15
          semida napisała:

>
          > Ale ZNOWU nikt mnie nie zgwalcicsad

nikt Cię nie zgwałcić?suspicious
          a to jakaś nowa fantazja erotyczna Twa?suspicious
          • semida Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 13:18
            Hehe,wychodze,narazam się,i lipasuspicious
            Ehhh,jestem tak brzydka ze nawet mnie gwalcic nie chcawink
            • magiczna_marta Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:04
              trzeba bylo wsiasc wtedy w tego pks'a babo tongue_out
              • semida Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:07
                Wiesz co?
                Chyba dobrze ze nie wsiadlam.Teraz M zna konsekwencje swojego zachowaniasmile
                A tak ja bym miala jazdę.I po co mi to?
                Teraz przynajmniej chlopina wie czym mu grozi zabranianie czegoś małżoncesmile
                • semida Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:08
                  Aha,obiadu dzisiaj nie ma,nie jest posprzatane itp.Opierdalam siębig_grin
            • tabakierka2 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:07
              semida napisała:

> Ehhh,jestem tak brzydka ze nawet mnie gwalcic nie chcawink

eeee...oni nie patrzą na urodębig_grinsuspicious
              chyba...smile
              myślisz, że taki gwałciciel się zastanawia 'ładna - nie -ładna'?smile
              • semida Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:08
                Tabaka to ja juz nie wiem co ze mna nie tak:/wink
                • tabakierka2 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:10
                  semida napisała:

> Tabaka to ja juz nie wiem co ze mna nie tak:/wink

hmm..może żadnego akurat nie było w okolicy?suspiciousbig_grin
                  a może leniwca miał i mu się akurat nie chciałobig_grin
              • hellious Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:10
                Troche pewno tak. Wkoncu potem sie tym w sadzie zaslaniaja ze wygladala jakby
                chciala zeby ja zgwalcic. Ty sem widocznie nie wygladalastongue_out Moze nie ten ciuch byl?
                • semida Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:12
                  Ok.Nastepnym razem wyjde na spacer nocą nago.Moze to cos da?wink
                  • hellious Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:13
                    Nieee.... masz wygladac na bezbronna dzieweczke w za krotkiej spodniczce, a gola
                    baba noca nie wyglada bezbronnie tylko psychicznietongue_out Takiej to najgorszy zbok
                    sie wystraszy big_grin
                    • semida Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:15
                      Nie no,za gruba jestem na miniowki,juz nago lepiej to wygląda(czyli mniejsza wariatkatongue_out)
                    • tabakierka2 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:16
                      hellious napisała:

> Nieee.... masz wygladac na bezbronna dzieweczke w za krotkiej
                      spodniczce, a gol
                      > a
                      > baba noca nie wyglada bezbronnie tylko psychicznietongue_out Takiej to
                      najgorszy zbok
                      > sie wystraszy big_grin

no właśnie!
                      pomysli, że jak goła, to to jakieś podejrzane jest i zwiejesmilebig_grin
    • mama-dzwoni Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 20:49
      oh oh oh czy już zademonstrowałaś swoją przynależność grupową? Zazdrościmy Ci
      niesamowicie.
      nie wiem o czym można rozmawiać w realu z np. z deela, chyba tylko o
      inwektywach, bo ta dziewucha nie ma nic więcej do powiedzenia.
      • kama_msz Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 20:51
        mama-dzwoni napisał:

> nie wiem o czym można rozmawiać w realu z np. z deela, chyba tylko o
        > inwektywach, bo ta dziewucha nie ma nic więcej do powiedzenia.
        >
        mylisz się dzwonulku, z deelą da się porozmawiać nie tylko o inwektywachtongue_out
    • deela Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 20:56
      ja po ludwiku jestem zdrowa jak kobyla niestet mam drugi dzien ta pierdolona migrene
      • amoreska Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 21:00
        Deela, ja ci mówię, zbadaj sobie ciśnienie krwi...
        • deela Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 21:02
          amor ak byma dzieckiem mialam dosc powazny wpadek w ktorym bnelam czaszka o
          chodnik (pekniecie czachy wstrzas mozgu)
          obawiam sie ze to banalna mogrena pourazowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka