magiczna_marta 14.08.09, 09:10 Po wczorajszej imprezie z magielnicami zdycham. Dziec mi nie daje spac to wstalam. Zyjecie? moja glooooowa Deela- to ten Twoj ludwik! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:11 A zdychaj... Nalezy ci sie. Ja tez chce na impreze magielnicowata>.. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:12 ja też to hellka albo ty do mnie na śląsk, albo ja do ciebie nad morze Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:13 albo w połowie drogi - w Poznaniu Odpowiedz Link
hellious Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:15 I co, we trzy sie sponiewieramy? ps. Dwa lata moje mlode dzis konczy Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:16 hellious napisała: > I co, we trzy sie sponiewieramy? a co, że nie > ps. Dwa lata moje mlode dzis konczy uściskaj serdecznie młodego lewka Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:19 hellious napisała: > ps. Dwa lata moje mlode dzis konczy No to masz okazje zeby sie zbetonic. N-A-J-L-E-P-S-Z-E-G-O!!! Odpowiedz Link
hellious Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:29 hehe, Marta, chyba nie chce za bardzo, bo wtorkowa wodka z red bullem jeszcze we mnie siedzi Odpowiedz Link
karra-mia Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:24 >I co, we trzy sie sponiewieramy? a czemu by nie? >ps. Dwa lata moje mlode dzis konczy i okazję ku temu mamy! Uściskaj młodego bardzo mocno, niech ma pociechę z rodziców Odpowiedz Link
endi100 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:16 A ja własciwie to jeszcze nie wytrzeżwiałam Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:18 endi100- a maz to Ci nie zrobil bana na kompa po spotkaniu z nami? Odpowiedz Link
endi100 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:24 nieeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link
endi100 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:27 Jakoś kurwa nie moge dojść do siebie. W bani mi się jeszcze kręci. Chyba pójde jeszcze spać. Bo po 6.00 mi dzieciaki pobódke zrobiły ( znaczy dziadek ich przywiózł) Odpowiedz Link
bswm Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:29 Pośpij, pośpij, sen zawsze dobrze robi na kaca Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 09:34 endi100 napisała: > Chyba pójde jeszcze spać. A wez mnie nawet nie wkurwiaj! Ma mozliwosc i nie spi, waryjatka Odpowiedz Link
jkk74 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 10:08 magiczna z muminkową wyszły coś kole 3.30... ja jeszcze jestem pijana a już czuję że mam mega kaca... o 10.30 muszę ruszyć tyłek do pracy... dobrze że to tylko 4 godziny... w każdym razie jakby ktoś organizował powtórkę z rozrywki to jestem pierwsza na liście ps. laski a ten alkohol co został to jak? sama mam wypić?? czeba było zabrać kurka wodna nooo... ja nie przypomniałam bo pijana byłam hehehe :-0 Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 10:10 Przyniesiesz na nastepna impreze o ile nie wypijesz do tego czasu Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: pijaczki 14.08.09, 10:14 Ja chcialam powiedziec tylko ze to wszystko Delki wina i jej zielonego cudu. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: pijaczki 14.08.09, 10:15 magiczna_marta napisała: > Ja chcialam powiedziec tylko ze to wszystko Delki wina i jej > zielonego cudu. i kto Ci uwierzy? Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: pijaczki 14.08.09, 10:19 tabakierka2 napisała: > i kto Ci uwierzy? wszyscy Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 10:46 Wypiłam 4 drynie: 2 ludwiki Deeli, jednego cin cina z sokiem i jeden jin z kolą i byłam trzeźwa jak świnia. Nic mi nie dolega i zastanawiam się czym wy się tak nachlałyście, czy ja mało piłam czy jak?? Odpowiedz Link
semida Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 13:11 Eee,to slabo pilyscie.Ja się wczoraj tak skułam czystą wódką że o 1 w nocy wyszlam sobie na spacer po miescie Ale ZNOWU nikt mnie nie zgwalcic Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 13:15 semida napisała: > > Ale ZNOWU nikt mnie nie zgwalcic nikt Cię nie zgwałcić? a to jakaś nowa fantazja erotyczna Twa? Odpowiedz Link
semida Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 13:18 Hehe,wychodze,narazam się,i lipa Ehhh,jestem tak brzydka ze nawet mnie gwalcic nie chca Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:04 trzeba bylo wsiasc wtedy w tego pks'a babo Odpowiedz Link
semida Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:07 Wiesz co? Chyba dobrze ze nie wsiadlam.Teraz M zna konsekwencje swojego zachowania A tak ja bym miala jazdę.I po co mi to? Teraz przynajmniej chlopina wie czym mu grozi zabranianie czegoś małżonce Odpowiedz Link
semida Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:08 Aha,obiadu dzisiaj nie ma,nie jest posprzatane itp.Opierdalam się Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:07 semida napisała: > Ehhh,jestem tak brzydka ze nawet mnie gwalcic nie chca eeee...oni nie patrzą na urodę chyba... myślisz, że taki gwałciciel się zastanawia 'ładna - nie -ładna'? Odpowiedz Link
semida Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:08 Tabaka to ja juz nie wiem co ze mna nie tak:/ Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:10 semida napisała: > Tabaka to ja juz nie wiem co ze mna nie tak:/ hmm..może żadnego akurat nie było w okolicy? a może leniwca miał i mu się akurat nie chciało Odpowiedz Link
hellious Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:10 Troche pewno tak. Wkoncu potem sie tym w sadzie zaslaniaja ze wygladala jakby chciala zeby ja zgwalcic. Ty sem widocznie nie wygladalas Moze nie ten ciuch byl? Odpowiedz Link
semida Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:12 Ok.Nastepnym razem wyjde na spacer nocą nago.Moze to cos da? Odpowiedz Link
hellious Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:13 Nieee.... masz wygladac na bezbronna dzieweczke w za krotkiej spodniczce, a gola baba noca nie wyglada bezbronnie tylko psychicznie Takiej to najgorszy zbok sie wystraszy Odpowiedz Link
semida Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:15 Nie no,za gruba jestem na miniowki,juz nago lepiej to wygląda(czyli mniejsza wariatka) Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 14:16 hellious napisała: > Nieee.... masz wygladac na bezbronna dzieweczke w za krotkiej spodniczce, a gol > a > baba noca nie wyglada bezbronnie tylko psychicznie Takiej to najgorszy zbok > sie wystraszy no właśnie! pomysli, że jak goła, to to jakieś podejrzane jest i zwieje Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 20:49 oh oh oh czy już zademonstrowałaś swoją przynależność grupową? Zazdrościmy Ci niesamowicie. nie wiem o czym można rozmawiać w realu z np. z deela, chyba tylko o inwektywach, bo ta dziewucha nie ma nic więcej do powiedzenia. Odpowiedz Link
kama_msz Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 20:51 mama-dzwoni napisał: > nie wiem o czym można rozmawiać w realu z np. z deela, chyba tylko o > inwektywach, bo ta dziewucha nie ma nic więcej do powiedzenia. > mylisz się dzwonulku, z deelą da się porozmawiać nie tylko o inwektywach Odpowiedz Link
deela Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 20:56 ja po ludwiku jestem zdrowa jak kobyla niestet mam drugi dzien ta pierdolona migrene Odpowiedz Link
amoreska Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 21:00 Deela, ja ci mówię, zbadaj sobie ciśnienie krwi... Odpowiedz Link
deela Re: Kurwa kurwa kurwa (biore za nie odpowiedzialn 14.08.09, 21:02 amor ak byma dzieckiem mialam dosc powazny wpadek w ktorym bnelam czaszka o chodnik (pekniecie czachy wstrzas mozgu) obawiam sie ze to banalna mogrena pourazowa Odpowiedz Link