kkokoszkaa 26.08.09, 17:25 Jaki to był konkurs i jaka nagroda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyka Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 17:40 ja ciagle cos wygrywam wygralam kiedys - wycieczke na Bali w konkursie TVP (zamienilismy na wczasy rodzinne w Hiszpanii) bilety lotnicze do Paryza - konkurs Tele 5 kupe kosmetykow - na pokazach filmowych/ imprezach zamknietych tlumacz elektroniczny - impreza dla klientow pobyt w spa w Kazimierzu - konkurs konsumencki producenta chemii dvd z nagrywarka - konkurs PKO BP kurs jezyka angielskiego w British Council - konkurs Radia Jazz Mam dryg do wymyslania wierszykow/ hasel reklamowych, wiec ciagle cos wygrywam Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 17:42 Pare lat temu wygrałam telefon, troche kosmetyków tez mam na koncie. Odpowiedz Link
schiraz Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 17:46 Co moment, z większych rzeczy: -telewizor z kinem domowym samsung z konkursu sms gazety "Motor" -telefon z ekranem dotykowym z konkursu sms z tygodnika Gala -kosmetyki na różnych portalach typu: rossnet, polki (co najmniej raz w miesiącu) -przeróżne książki i płyty dvd z filmami z portali typu stopklatka, onet - program antyvir z portalu znam.to - laptop z konkursu na najlepsze hasło firmy develey i wiele wiele innych, uwielbiam konkursy, biorę udział w wielu miesięcznie, średnio w jednym na 50 konkursów dopisuje mi szczęście - Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 18:29 pochwal się tym hasłem- jakie to? Odpowiedz Link
schiraz Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 19:21 Hasło trzeba było wysyłać sms-em, takie krótkie coby się zmieściło, każdy zakup produktu develey (ketchup, musztarda, sosy) uprawniał do kolejnego sms-a, więc teraz już nie wiem, które z moich haseł wygrało Trzeba by spojrzeć na stronę Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 17:46 1. 12 lat temu walkmana w tv muzycznej 2. całkiem niedawno bilety na koncert w Trójce na koncert Myslovitz(a) Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 17:50 4 lata temu wygrałam dwa bilety do kina z radia a całkiem niedawno trafiłam "6" w Toto Lotka... Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 17:53 Mi się zdażało wygrać kilka półlitrówek w różnych konkursach ... weselnych. W sumie to nie było wesela bym bez litra nie wracała do domu Odpowiedz Link
semida Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 17:53 Hmm,kiedys wygrałam PRAWIE Był w Radio Wałbrzych(jeszcze wtedy istnialo)konkurs na naj smiesmiejszy prezent na 18stkę. Bylam u kumpeli,wszyscy sobie wymyslili no i wyslalismy pomysl(bylismy na 18stce u owej kumpeli).Nikt nie oddzwonil. Schowalam sie w kibli i napisalam co rzeczywiscie dostala(majtasy z traba slonia,seksi bielizne i inne i musiala w tym paradowac). zApomnialam ze wyslalam tego esai bawilam się komorką grając w węża(Nokia 3310chyba). Nagle tel,gosc gada ze z Radia Walbrzych,ze pomysl super(wygraną byl weekend w jakims hotelu dla 2 osob),powiedzialam dobry wieczor i...komorka sie rozladowala Nie jest mi pisane cos wygrywac Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 18:28 niezłe uśmiałam się hehehheh Odpowiedz Link
mearuless Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 18:56 tak ja wierze philipsa w mc donaldzie. i parasolke w rama cremebon jour. Odpowiedz Link
dlania Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 19:02 Ja głównie drobiazgi: bilety na koncerty, płyty, ksiązki, bony np na 50 zł, raz piątke w totka. Odpowiedz Link
l.e.a Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 19:34 Komputer w konkursie wielkanocnym RMF FM wieżę w RMF FM za bajkę dla dorosłych komórkę w Coca-Coli komórkę w konkursie najlepszy blog miesiąca mp4 za nazwę portalu dla kobiet o włosach rower ( mogłam sama wybrać jaki do kwoty 2000zł ) za hasło reklamowe BZWBK masę książek i CD w konkursach interii i onet kosmetyki dosyć często na portalu kobietabyc i Dove ręcznik plażowy z Sunsilka kubek z radiowej TRÓJKI za ciekawą rozmowę dot. tradycji tłustego czwartku z Manem )) super fajne koszulki z radia BIS za udycją dot. Czech kino domowe z pisma " Chwila dla Ciebie " Odpowiedz Link
dlania Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 19:37 lea, przyznaj sie, jakies siły tajemne albo gwiazdy cie wspomagają, co? A masz nagrana rozmowe z mannem?;-0 Odpowiedz Link
l.e.a Dlania 26.08.09, 21:10 hehe nie mam nagranej tej rozmowy, to był spontan mam natomiast nagranie z TVN miasto kobiet, kiedy pojechałam do programu porozmawiać o lobby biuściastych i problemach stanikowych huehuehue aaaa i zapomniałam za nagranie do programu TVP2 " Smaczne Go !" dostałam bony na zakupy w kwocie o ile się nie mylę 2000zł albo 3000zł Odpowiedz Link
dlania Re: Dlania 26.08.09, 21:19 A co robiłaś w Smaczne Go? Gotowałas?)) Bo jesli tak to te bony to raczej zapłata niz wygrana Odpowiedz Link
l.e.a Re: Dlania 27.08.09, 08:43 No tak, gotowałam ale ja gotować uwielbiam, więc to bylo połączenie przyjemnego z pożytecznym Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 19:40 bilety na koncert w radio i 500zl w konkursie karaoke wygralam Odpowiedz Link
karolciaa23 Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 19:41 z radia kilka płyt i bilet na koncert Odpowiedz Link
dziub_dziubasek Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 21:31 Wygrałam kiedyś telefon w radiu Zet (był taki konkurs, że dzwonili do jednej z kilku wybranych budek w Warszawie i jak sie odebrało i powiedzialo hasło to wygrywało się telefon)- straszny szczyl wtedy byłam (chyba jeszcze w podstawówce). Kilka miesięcy później wygrałam lustro w korkowej rami, też w radiu ZET- był konkurs chyba "tajemniczy przedmiot radia Zet", który polegał na tym, ze prowadzący opisywal jakoś dziwnie daną rzecz i trzeba było zgadnąć co to jest. Akurat prowadził Szymon Majewski i powiedział "że widzi kogoś przed sobą, ale zupelnie nie wie kto to jest" zadzwoniłam (i dodzwoniłam się!!!) powiedziałam, ze to lustro i okazało się że zgadłam... Ale kiedys konkursy były uczciwsze, nie trzeba było wysyłac smsów... Odpowiedz Link
tedesca1 Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 26.08.09, 22:38 ja pitole chyba zacznę brać udział w konkursach ja wygrałam tylko kiedyś misia z coca coli a tak wogóle to nigdy nie wysyłam tych smsów, bo mi się wydawało, że to naciąganie i pewnie nikt nie wygrywa, a tu proszę, jednak można coś wygrać Odpowiedz Link
tysia77 Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 27.08.09, 00:23 Ja wygrywałam w konkursach radiowych,książki,płyty,wizytę u fryzjera.Do radia ciężo się dodzwonić,teraz większość konkursów jest na smsy. Odpowiedz Link
mimi0300 teraz wiem czemu nic nie wygrałam.. 27.08.09, 00:36 Bo to Wy wszystko zgarniacie.. aby pozazdrościć.. może ja za to mam to szczęście w miłości?! Pozdrawiam i idę skreślać totka Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 27.08.09, 07:53 jako dziecko kilkakrotnie w radiu S konkurs "jaka to bajka' wygrałam jakieś kredy do malowania, gry planszowe, i inne głupoty, ale to były lata '90te, więc był szał później, całkiem niedawno wygrałam kolację w ekskluzywnej restauracji za 200zł ( jakieś 5 lat temu to było w konkursie Pestka Radio Eska), rower (też w Esce), kilka koszulek i CD player Odpowiedz Link
kasulka79 Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 27.08.09, 08:39 ręcznik w konkursie bobo vita i to by było na tyle Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 27.08.09, 10:58 pare ksiazek w telefonicznym kosmetyki w gazetowym. ach i jeszcze trzy razy mi sie trafila 4 w lotto. pierwszy raz placili 19.27 za drugim juz zgarnelam 93.80 a za trzecim to juz polow 109,73. do konca zycia kwoty bede pamietac... Odpowiedz Link
socka2 Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 27.08.09, 11:42 z wartosciowszych - aparat cyfrowy olympusa 2 namioty campus, dmuchany skuter wodny na akumulator, gry pc i inne pierdoly, zabawki dla dzieci czasem gram, ale rzadko. do sms-owych sie zrazilam, bo gralam sporo i nigdy nic mi sie nie udalo wygrac Odpowiedz Link
to_wlasnie_cala_ja Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 27.08.09, 13:40 szampon Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 06.10.09, 08:42 oj, sporo ego było. Jak byłam dzicięciem z podstawówki to w lokalnym radio 2 x obiad rodinny w restauracji, raz kolację, płyty, słodycze, maskotkę, bilet do cyrku a podczas jakiejś imprezy plenerowej był konkurs na dopasowanie herbu do miasta. I do konkursu zgłosiłam się ja (chyba nawet w podstawówce jeszcze nie byłam) i z 4 dorosłe osoby. Cała publiczność mi pomagała i wygrałam 2500zł. Tak przeliczając na becne czasy to wyszłaby równowartość średniej klasy lodówki. Aha, i jeszcze ponieważ mieszkałam naprzeciwko jedynego hotelu i jak to kiedyś było dzieci bawiły się po prostu przed blokiem to kilka razy zdarzyło się, że zagraniczni goście przed wyjazdem nie wiedząc co zrobić z resztą złotówek po prostu mi ją dali... Odpowiedz Link
anorektycznazdzira trochę mi wyszło, jak policzyłam 27.08.09, 19:46 Tak, ale nie powiem jaki konkurs, bo to za szczegółowe info: dwa duże poważne konkursy w środowisku zawodowym, co mi dało niezłą kasę. Do tego kilka mniejszych konkursów zawodowych (no, takich co to wygrywa nie kilka, tylko jakieś 15% złożonych wniosków)- z tego też kasa, proporcjonalnie mniejsza ale zauważalna. Wygrywałam szkolne olimpiady matematyczne w podstawówce (dali mi książki). W amatorskim teatrze w liceum wygraliśmy jako zespół na poziomie regionu ze swoim kabaretem (dali dyplomy) Wygrałam na zawodach judo w swojej wadze na poziomie międzyuczelnianym (tyż dyplom) No i wygrałam raz 42 złote a raz 74 w totolotka Odpowiedz Link
etnolka Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 05.10.09, 23:31 Ja nie pamietam, abym wygrała. Pewnie były to jakies drobnostki. Ale teraz pomagam córce - www.operon.pl/krec_vademecum. Może ona bedzie miała wiecej szczescia Odpowiedz Link
ceres9 szampon. 05.10.09, 23:48 avon do mnie na wies przyjechal wypelnilam karteczke,wrzucilam do urny,i dali mi szampon^___^ Odpowiedz Link
milva_barring Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 06.10.09, 08:53 Jakieś 13 lat temu 100 zł za rozwiązanie krzyżówki w Kurierze Lubelskim. I niedawno "4" w totka - płacili 203 zł. A poza tym nic... Odpowiedz Link
deodyma Re: wygrałyście cos w zyciu w jakimś konkursie? 06.10.09, 09:33 kiedys dawno temu, brlam udzial w konkursie muzycznym i wygralam go. mialam wtedy 13 lat, czyli bylo to w 1988 roku a nagroda byl lizak i jakis baton czekoladowy Odpowiedz Link