filip1976 22.05.10, 01:11 PO CO OCHRONA CASTORAMY WPIEPSZA SIĘ W CZYJEŚ SPRAWY TO DOTYCZY SZEFA OCHRONY ŁÓDŻ 1 ZWYKŁY PALANT A SIĘ WTRĄCA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filip1976 Re: OCHRONA CASTORAMY ŁÓDŻ 1 22.05.10, 01:15 ZADZWOŃ DO MNIE JAK MASZ JAJA PEDALE ZNAJDZIESZ NUMER NA FORUM CHYBA ŻE MASZ ORZESZKI ZAMIAST JAJ Odpowiedz Link
filip1976 Re: OCHRONA CASTORAMY ŁÓDŻ 1 23.05.10, 01:14 wielki ochroniażrz nie będziesz mi groził telefonicznie stracisz licencje bo zgłosiłem to już do twojej firmy Odpowiedz Link
filip1976 Re: OCHRONA CASTORAMY ŁÓDŻ 1 24.05.10, 15:00 przez głupotę mojej żony szef ochrony ma problemy to nie dzwonił on tylko olka kazała wydzwaniać komuś innemu w jego imieniu i przedstawiać się jako on przeprowadziliśmy rozmowe i jest w szoku że ktoś się za niego podaje do firmy sollid już wysłałem przeprosiny i jego tez przepraszam ze doszło do tego nie porozumienia porozmawiaj chłopie lepiej z olką dlaczego namawia ludzi żeby wydzwaniali podając się za ciebie Odpowiedz Link
zwrocik Re: OCHRONA CASTORAMY ŁÓDŻ 1 24.05.10, 17:16 wez ty sie chłopie za poukładanie swoich spraw a nie ciągle sie przypinasz do wszystkich pracowników castoramy takie sprawy dorośli ludzie załatwiają między sobą albo w sądzie jak sie już ze sobą nie mogą dogadać .jakby ola pracowała wsklepie z mięsem to pewnie ten sklep był by winny a tak to jest castorama. zakończ tą irytującą zabawe bo staje sie to już nudne i śmieszne Odpowiedz Link
filip1976 Re: OCHRONA CASTORAMY ŁÓDŻ 1 12.06.10, 15:27 to dlaczego mama oli nadal zabrania mi rozmawiać z córka a olka nic sobie z tego nie robi Odpowiedz Link