ilikethisjob 15.12.10, 12:00 Proszę o informacje czy i jak wygląda to na różnych sklepach. Czy "WSZECHOBECNY KRYZYS" i spadek sprzedaży wpłynął na wysokość premii Pozdrowienia dla all. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panskarpeta1 Re: PREMIA GRUDNIOWA 15.12.10, 15:11 oczywiscie ze wpłynąl, u nas zazwyczaj wszyscy ieli powyzej 50 pkt, teraz mało kto tyle dostał, odgornie cięli wszystko Odpowiedz Link
kowalski81081901833 Re: PREMIA GRUDNIOWA 15.12.10, 17:30 To dziwne bo na koronie oceny byly oki od 37pkt-60pkt oczywiscie wg uznania kierownika ,ktory robi te oceny dosyc sprawnie i sprawiedliwie zarazem,aczkolwiek zawsze znajdzie sie ktos niezadowolony! Odpowiedz Link
the_drew_carey_show Re: PREMIA GRUDNIOWA 16.12.10, 17:02 JUŻ JEST NA KONCIE.NIBY ŻADNEJ OCENY NIE BYŁO TAK TWIERDZI KIERO I ZASTĘPCY .OSTATNIO PODPADŁEM KILKA RAZY A Z WYSOKOŚCI 13TKI JESTEM ZADOWOLONY.( PODPADŁEM W LISTOPADZIE I GRUDNIU więc by pamiętali i na pewno nie był bym zadowolony)PEWNIE ODBIJE SIE NA PREMII W lutym POZDRO narka Odpowiedz Link
almon33 Re: PREMIA GRUDNIOWA 16.12.10, 19:55 i teraz skończą się narzekania na kierowników i dyrekcję, dopóki się premia nie skończy.. nikt się nie przyzna na dziale ile dostał, bo teraz by faktycznie wyszło kto komu i za ile.. a swoja drogą to ciekawe kiedy podwyżka będzie... wszyscy trąbią, że było ciężko a już jest dobrze i benzyna po 5 zł ... wesołych życzę Świąt oczywiście Odpowiedz Link
black_time Re: PREMIA GRUDNIOWA 23.12.10, 21:18 Źle nie jest. Jestem zaskoczony, że jest porównywalnie z zeszłym rokiem. Czyli jednak obroty nie takie niskie skoro premia niezła. Ale kryzysem wszystko można wytłumaczyć. Wesołych! Targówek pozdrawia. Odpowiedz Link