Dodaj do ulubionych

Castorama Wałbrzych

11.03.12, 18:03
Witam, proszę o wyrażenie swojej opinie na temat wymienionej w tytule Castoramy.
Obserwuj wątek
    • the_drew_carey_show Re: Castorama Wałbrzych 11.03.12, 21:05
      totalny syf kolesiostwo i PODPIERDALANIE tego nauczył nas poprzedni dyro RENIFER,Tych co podpierdalali i w dupę wchodzili nagradzał mimo że ci co pracowali i nie podpierdalali i w dupę nie wchodzili upierdalał kazał szukać na nich haka ( sam tego doświadczyłem bo grać nie chciałem)postawiłem mu się.Można było się zatyrać na śmierć a i tak nikt tego nie docenił a jak noga się powinęła upierdalał z grubej rury.I tak nauczeni ludzie dalej tak robią mimo że jest inny dyro a co szkoda mi ludzi z NYSY
      • najlepszy.papa Re: Castorama Wałbrzych 12.03.12, 13:08
        Troszkę rozumiałem naszego byłego dyr i strasznie mu współczułem. Mając za kierowników takich nieudaczników jak kier R-70 i jego wieczna stażystka (zresztą już raz zdegradowana) ciężko osiągnąć sukces. Do tego podcinanie skrzydeł chcącym pracować, poprzez dziwne nagradzanie kierowników roku, dawanie podwyżek, spotkania po pracy ni piłce, czy koleżeńskie spotkania w "kawiarni na piętrze" gdzie najlepsi spędzali po 6 godzin dziennie. Jak można w taki sposób zarządzać działem. Do tego wspaniałe wizyty "regionalnych" którzy pomiatali każdym kto tylko miał jakiś pomysł/zdanie inny/e niż wizytatorzy. Moim zdaniem poza dyr nic się nie zmieniło bo jak zwolnic kierownika który przez kilka lat nic nie osiągnął a dostawał za to nagrody i pochwały. Lepiej "gówna" nie ruszać bo zacznie śmierdzieć a tego i nikt nie chce. Jeśli chodzi o ludzi pracujących na dole to muszę przyznać że są super i dzięki nim to się wszystko trzyma.
        • the_drew_carey_show Re: Castorama Wałbrzych 15.03.12, 14:03
          LUDZIE MOŻE I OK CHOĆ WSZĘDZIE ZDARZAJĄ SIĘ MENDY.Mówisz r70 a pirt i ciapa któremu wszyscy wchodzą na głowę i mają go w D.zresztą tomuś nie był lepszy JAJA TAM MIAŁ TYLKO ROGAL.R40 konus i jego pomysły parodia kiera który myśli że jest bogiem( celowo z małej)Psełdo zastępcy r80(wsp.KIER.A)NO I LEBRA NAD LEBRAMI ZAST.R90 RAFAŁEK.Tylko jąkała z ogrodu jakoś się trzyma.Kiero z r30 co musiał zrobić żeby jacka zast.byli lepsi na to stanowisko.Darowi z sav też zaczyna odbijać POZDRAWIAM NORMALNYCH NIE WYCHYLAJĄCYCH SIĘ ŻUCZKÓW
        • fajny.czlek Re: Castorama Wałbrzych 20.03.12, 11:39
          Ciężko nie odnieść wrażenia, że niektórym brak odrobinę kultury i wyobraźni.. oczerniają ludzi używając ich pseudonimów dla niepoznaki uncertain co też powinno być karalne.. a takie oczernianie za cudzymi plecami to nic fajnego.. ja wychodzę z założenia, że jak mam problem to idę do "źródła" żeby go rozwiązać, a nie odgrażam się na forach internetowych i nie ubliżam nikomu za jego plecami..
          • the_drew_carey_show Re: Castorama Wałbrzych 20.03.12, 19:09
            jak masz problem to napisz do bravo.najlepiej bravo gerl.czlowieczku
            • sami_swoi2 Re: Castorama Wałbrzych 20.03.12, 20:03
              pożycz Mu prenumeratę od swojego ojca, będzie miał adres...
      • sami_swoi2 Re: Castorama Wałbrzych 20.03.12, 19:59
        Każdy Casto piłkarz wie co było, grać nie chciałeś bo nie było z tego kasy, jak by ci Rudi rzucił z piętnaście zeta za mecz to od razu stał byś się pewnie królem strzelców "Casto - Lig" . Co do "upierdalania" niepodpierdalających to chyba musiałeś pracować w tej firmie co się pcha zimą wózek z solą. Większość nie podpierdalała i jakoś nie była u....
        • the_drew_carey_show Re: Castorama Wałbrzych 21.03.12, 22:43
          MOŻE OD TWOJEGO CHŁOPAKA(ten adres dostać przecież ) sami swoi.i w polersach tak nie podpierdalali PRZYDUPASIE KIERA LUB DYRA
          • zawszeczarny Re: Castorama Wałbrzych 22.03.12, 15:14
            Uważam, że nie powinno się nikomu wypominać jego dolegliwości/wady wymowy bo nie ma nic wspólnego z jego pracą.
            Co do obrażania pracowników masz racje że tego nie wolno robić.
            Pytanie tylko gdzie jest granica pomiędzy stwierdzeniem faktów a obrazą człowieka.
            Chciałbym się doczekać rozprawy sądowej o znieważenie przez internautę kolegi z pracy.
            Myślę że rozprawa sądowa jasno określi jaka jest różnica pomiędzy obrazą kogoś a stwierdzeniem niewygodnego faktu. Nagrania z monitoringu bądź wyniki handlowe ewentualne nagrody, nagany i oceny okresowe mogą posłużyć jako dobre przykłady koleżeństwa w przyznawaniu nagród i podwyżek o których tutaj często jest mowa. Do tego można zweryfikować ile czasu spędzają kierownicy i ogólnie pracownicy w pracy i jak go spędzają.
            Tylko kto na to się odważy i co to da? Prawda boli i nie wolno o niej wspominać a sprawiedliwość nie istnieje. Po co ktoś ma zobaczyć co się dzieje na sklepach i dlaczego obroty są słabe? Lepiej nic nie zmieniać bo może być lepiej/gorzej.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka