09.05.09, 21:51
Witam wszystkich!!!
Ostatnio niektórzy z nas zostali nagrodzeni za swoją pracę w casto awansem. Ale jak to w życiu bywa z radościami są też i zgrzyty. Akurat należę do tych szczęśliwców. Pracuje w Castoramie od niedawna i juz po tak krótkim czasie dostałem awans. Niestety odbiło się to na mnie negatywnie a mianowicie niektórzy mają za złe mi to. Przed awansem wszystko było ok i nikt nie miał zastrzeżeń co do mojej pracy a wręcz odwrotnie wszyscy byli zadowoleni ze mnie. Po awansie zaczęły się skargi. A to że bałaganie, a to że nie pracuje tak ciężko jak inni i tak dalej. Denerwuje mnie taka dwulicowość. Jak jest ok to wszyscy są dla siebie mili a jak ktoś jest doceniany to juz nie jest ok. Zastanówcie się nad sobą. Takie zachowanie jest dziecinne. Istne przedszkole. Jak chcesz być ceniony to postaraj się lepiej a jak ktoś cię mimo to nie doceni to albo zrezygnuj albo dalej pracuj tak jak pracowałeś a nie się wkurzasz na innych tylko nie na siebie.... Pozdrawiam i zapraszam do komutowania 
Obserwuj wątek
    • szajba999 Re: Awanse 26.06.09, 23:51
      Jest tylko jedna "prawda" w pracy masz kolegów i koleżanki,a każdy z nich patrzy
      się na SIEBIE. Byle dla niego.Spotkałem się nie raz z oznakami "przyjaźni" na
      swoim dziale,a już szczególnie po awansach.Tym się absolutnie nie przejmuj.
      Przynajmniej połowa z Twoich współpracowników sprzedała by Cię za możliwość
      awansu lub podwyżkę.
      • jedenzmiliona Re: Awanse 27.06.09, 22:08
        Dokładnie! tylko nielicznym możesz zaufać. Taka jest niestety prawda, że
        większość twoich "kolegów" i "koleżanek" będzie na ciebie donosić ile się da,
        byle dostać premie, podwyżkę lub awans. Głównie jest to spowodowane tym, że
        chujów mamy za kierowników i tylko takim właśnie ludziom, którzy skutecznie
        donoszą i wylizują ostatnie resztki gówna z dupy dają awanse i podwyżki.
        • dziadu83 Re: Awanse 03.07.09, 00:34
          Witam.
          Prawda jest taka ze nie ważne ile z siebie dajesz czy jesteś zaangażowany w
          swoją prace, nikt tego nie zauważy. Dla kierowników ważniejsze jest kto da ci
          "temacik" na kolegę z działu. Oni są już tak zapatrzeni w to żeby mieć na kogoś
          haka, że nic wiecej sie nie liczy. I nie ważne ze ktos jest partaczem i potrafi
          spierdolic wszystko za co sie wezmie, bo i tak jak da kierasowi info że ten i
          ten stali i gadali a ja zapierdalalem jak osioł ("na szluga i kawe bo mnie
          zajebistemu to przecież wolno, ale to moj apraca wiec zapierdalalem"), to temu
          co naprawde pracuje i tak bedzie w plecy. Fakt jest taki ze wiekszosc z nas ma
          domy, dzieci, kredyty itp. i nie pracujemy tu na szlugi bo nas mama wygonila do
          roboty i przedewszystkim pracujemy tu od poczatku casto3 (ps. info dla
          podpierdalaczy CASTO3 SZCZECIN żebyście za dużo tych swoich "szarych"
          konfidentckich komorek nie wysilali bo zapomnicie na kogo mieliscie doniesc
          jutro tongue_out ) a jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci przestano efekty naszej pracy
          dostrzegać. Czemu ??? Przestalismy byc rentowni dla zakladu??? Paranoja. Kto do
          k.nedzy robi obroty my na dzialach z klientami, czy moze kiery w faksiarni, bo
          przeciez klikajac ODŚWIERZ na TDB kilka razy z rzedu slupki zlotowek rosną.
          Widocznie trzeba im myszki z opcją TURBO kupic to bedą szybciej klikac i wieksze
          obroty zrobią. Panowie kierownicy swoich pracownikow trzeba szanowac bo to oni
          zarabiaja na was a nie wy na nich, a kazdy jeden z was na pieluche pelną przed
          rozmową z dyr. na temat podwyzki dla pracownika. No tacy jestescie zajebisci wg.
          was. a zachowujecie sie jak pizdy..... ŻENADA....
          • dziadu83 Re: Awanse 03.07.09, 00:51
            Ps.
            Do dyrekcji sklepu.
            Proponowałbym przyjrzeć się, dlaczego na sklep zamawiane są w dużej ilości
            towary ktore "nie za bardzo" sie sprzedają i kto je zamawia. Moim skromyn
            zdaniem jest to DZIAŁANIE NA NIEKORZYSC FIRMY poniewaz zalegają one na naszych
            skladach i nic z tym nie mozemy zrobic. Chyba ze wyprzedamy je za polowe PRMP +
            VAT. Co napewno korzyscią dla nas nie jest. Ale to tylko sugestia. Pozdrawiam.
            • dziadu83 Re: Awanse 03.07.09, 01:00
              A ten co zamowil ......
              bez komentarza
              Dwie wypłaty w miesiacu?????
              Ale to też tylko sugestia.
              Bez urazy...... Pozdr
            • qwerty2009_net Re: Awanse 04.07.09, 22:51
              Ale jesteście pierdoły.... Po pierwsze to ten temat nie dotyczy zamówień i kierowników - przynajmniej bezpośrednio, a po drugie, to są odpowiednie narzędzia do sprawdzania artykulów nierotujących i nie trzaba pouczać dyrektora o tym, że powinien to sprawdzać. Co miesiąc są robione analizy nie tylko na sklepie ale sprawdzane są regionalnie i w całej Polsce i jeśli jakiś dyrektor nie przygląda się temu co się dzieje na jego sklepie to Region i tak mu o tym przypomnie. A dla Was proponuję zabrać się do pracy, do Waszych obowiązków, a nie oceniać pracę innych, w szczególności, że z Waszych wypowiedzi wnioskuję, że się na tym wogóle nie znacie. Prawdą jest, że punkt widzenia zależy od punktu siedzienia. Teraz jesteś np. pracownikiem i uważasz, że Z-cy nic nie robią, zostaniesz zastepcą i będziesz uważał, że jesteś zarobiony a kierownik nic nie robi, a jak zostaniesz kierownikiem, to Ty wszystko będziesz robił a będziesz uważał, że pracownicy, zastępcy i dyrektor nic nie robi.
              Trochę pokory i przyjrzenia się swojej pracy, ale tak z czystym sumieniem... o ile ktoś je ma smile
              Pozdrawiam i życzę miłej pracy w Casto lub gdzieś indziej smile
              • the_drew_carey_show Re: Awanse 19.05.10, 20:37
                W CASTO NIE MA KOLEGÓW SĄ TYLKO ZNAJOME TWARZE każdy wcześniej czy później cie
                sprzeda za garść talarów lub jak awansuje to się od ciebie odwróci ŻYCIE \ PRZYRODA
                • mnikita Re: Awanse 21.05.10, 10:33
                  dokladnie takze uwazajcie co mowicie i komu bo moze zostac
                  wykorzystane przeciwko i to szybciutko moj kierownik tez mi to
                  powtarza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka