dife 03.10.09, 15:53 i powiesił.. wątek lub wątku zaczątek niestety zabrakło inwencji na temat więc może: co cenne wystarczająco by nie mieć ochoty zawisnąć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce > Mel, is it you? ;) 03.10.09, 15:58 dife napisała: > i powiesił.. wątek > lub wątku zaczątek > > niestety zabrakło inwencji na temat > więc może: > > co cenne wystarczająco > by nie mieć ochoty zawisnąć? Porządne siodło. Płonące, of koz. :p Odpowiedz Link
dife Re: > Mel, is it you? ;) 03.10.09, 16:06 ave.duce napisała: > Porządne siodło. > Płonące, of koz. a podsiadło jacek? może być? Odpowiedz Link
dife *** prosiłem dziewczynkę... 03.10.09, 16:09 prosiłem dziewczynkę - narysuj mi Drogę dom drzwi okna i dym z komina - narysowała wszystko w kreskach deszczu - ale ty jesteś w środku pod dwiema pierzynami - mówiła podziękowałem zabrałem rysunek i odszedłem - zaczekaj jeszcze piorun - krzyknęła wyjmując czerwoną kredkę Odpowiedz Link
ave.duce Re: > Mel, is it you? ;) 03.10.09, 16:10 Pod/siadło to trzeba mieć konia ;) Albo chociaż kucyka-czupurka! ;) ps. sorry za literówkę ;) :p Odpowiedz Link
blind_as_a_bat * 17.10.09, 18:24 www.trilulilu.ro/Ioaniciu/11740027867d76?video_google_com= Odpowiedz Link