ave.duce 29.10.09, 12:21 żeby poprowadzić wieczorem imprę, bo Andrzejów ci u nas dostatek, jak mniemam ;) Zgłaszać się, ale jużżżżżżżżżżżżżż! I pomysły też MILE widziane :) :p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 29.10.09, 12:36 Pomysł- grupowe spamowanie- kto pierwszy dostanie bana, wyjdzie za mąż... wersji z ożenkiem nie ma. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 29.10.09, 14:13 Czyli > kolejna zabawa seksistowska! Ale kto ma banować? ps. zgłaszasz się na wodzireja, bal/et/mistrza, czy jak tam zwał? :p Odpowiedz Link
humbak Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 29.10.09, 14:17 Andrzejki to seksistowska okazja... poza tym seksizm jest kul:) A banować kto ma? No przecie nie to forum- trudno uniknąć stronniczości.... trza pomyśleć, czy Giwi, czy Kropka, czy jaka inna osoba aesowska:0 Odpowiedz Link
ave.duce Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 29.10.09, 14:33 Ok, ja się zajmę Giwi :))) Ty > prowadzeniem Andrzejków (za lub pod rączkę);) :p Odpowiedz Link
humbak Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 29.10.09, 14:36 Obawiam się że aż tyle czasu to ja aktualnie nie posiadam:( Wpisuję się na forowach by zabużyć ciągłość pewnej czynności. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 29.10.09, 14:58 Zabużanin z Ciebie ;) Będziesz wpadał from time to time? Pomożesz polewać... wosk ;) :p Odpowiedz Link
humbak Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 29.10.09, 15:05 Łupss.... pardon. Pomyśleć że zajmujemy się też wyburzeniami:) Siur. Generalnie wieczorkiem będę... tylko zaangażowanie loł. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 29.10.09, 15:46 humbak napisał: > Łupss.... pardon. Pomyśleć że zajmujemy się też wyburzeniami:) Byle nie we dworze. Na razie remontu nie wymaga ;) > Siur. Generalnie wieczorkiem będę... tylko zaangażowanie loł. SpoX. Damy radę! Może pomyślisz o fitmjuzik? :) :p Odpowiedz Link
humbak Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 29.10.09, 16:25 Pfffuuuu... ciutkę później nieco się pomyśli. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 29.10.09, 16:40 Dlatego pretensje Pani Gat45 uważam za chybione > jest czas na spokojne przygotowania, przecieki już są, ale jak przyjdzie co do czego, to się okaże, że co miało wyciec, wyciekło i szlus. :p Odpowiedz Link
humbak Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 29.10.09, 18:20 Jakieś mistyczno- tłansowe w sensie? Mosz tak: 1. www.youtube.com/watch?v=TUsugVdhgEs (nia paczać na filmik- brzydki) 2. www.youtube.com/watch?v=co_mgpqD4rQ Sunna więcej kawałków powinno się nadać. 3. www.youtube.com/watch?v=-kwrFPuPf6w 4. www.youtube.com/watch?v=Lk5bAMTYRFY 5. Może dubu? Tego pana na przykład conieco www.youtube.com/watch?v=RcOfG2yyHRw 6. Albo dubcore'u www.youtube.com/watch?v=OQQBYfY1zJE 7. Ewentualnie jest taka hip hopa też podatna, czy może przydatna? www.youtube.com/watch?v=6vw5_UmopZQ Na ten moment tyle. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Andrzejki !!! :) Ludzieee! Mjuzik > wybierać! 29.10.09, 18:58 Podać numer, ja to wszystko podliczę i Humbak nam to zaserwuje na Andrzejki! :) ps. ja wybiorę jutro :) :p Odpowiedz Link
ave.duce ETenszyn, plizzz! Inna ma propozycję! :))) 29.10.09, 15:20 Podział panowie biorą śnieżynki, panie Mikołaja i wspólna impra w dmuchanym zamku ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce Pytanie nie do mnie, ja tu tylko sprzątam! Innaaa! 29.10.09, 16:22 Tłumacz się :) :p Odpowiedz Link
inna57 Re: Pytanie nie do mnie, ja tu tylko sprzątam! In 29.10.09, 16:24 atrakcje.com.pl Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pytanie nie do mnie, ja tu tylko sprzątam! In 03.11.09, 21:50 Zapraszamy na ... ... V Targi Eventów i Incentive ADRENALINA. Odpowiedz Link
gat45 Re: Andrzejki !!! :) Z taaaaaakim wyprzedzeniem ? 29.10.09, 15:39 Prawie jak zeszłoroczny bal prezydencki ? Co chcesz organizować przez ponad miesiąc ? Żadna niespodzianka się nie utrzyma, przecieki będą... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Andrzejki !!! :) Z taaaaaakim wyprzedzeniem ? 29.10.09, 15:47 Przecieki już są! :p Odpowiedz Link
insula.incognita Re: Andrzejki !!! :) Z taaaaaakim wyprzedzeniem ? 29.10.09, 16:54 No fakt, tak sie pchac przed wóz.... ajwaj... ;) Odpowiedz Link
inna57 Ave wie co robi 29.10.09, 17:06 W Nju Jorku w poniedziałek będą z dżingobelami startować ;) Lepiej wcześniej zaplanować imprezę bo znów będzie jak z obiaTem. Odpowiedz Link
ave.duce Święte słowa! :) Wiem, choć przecież 29.10.09, 17:13 ja tu tylko sprzątam! Bez obiaTu! O suchym dziobie! ŁOmatko, za co?! ;) :p Odpowiedz Link
insula.incognita Re: Ave wie co robi 29.10.09, 17:14 Zaraz tu musisz wypominać....to nie ja, to samo się spaliło Zresztą, juz sie pokajałam. Odpowiedz Link
ave.duce Dobrego nigdy za wiele! :) 30.10.09, 14:33 insula.incognita napisała: juz sie pokajałam. :p Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 02.11.09, 23:47 Ja! Na gościa honorowego! Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 03.11.09, 00:57 A czy nowych, niesmialych, lekko zakreconych podczytywaczy forumowych (patrz:Mimbla) tez wpuszczaja? Moge zapukac nogą , bo ... rece bede miala pelne prezentow ;) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 03.11.09, 01:02 Specjalnie dla Mimbli. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Andrzejki !!! :) Też chcę takie! ;) 03.11.09, 14:57 Po starej znajomości? ;) :p Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Andrzejki !!! :) Takiego nie, ale ;) 03.11.09, 23:10 Tamto było specjalnie dla Mimbli. Dla Ciebie mam takie: Okay? Odpowiedz Link
gat45 Mimbla w dom, 03.11.09, 18:41 dobre Mzimu w dom - jak się zwykło mawiać w nadbużańskich wioskach. Witaj i oswajaj się z nami. Ja na przykład wcale nie gryzę. A nawet nie warczę. I bardzo lubię Mimlbe. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 03.11.09, 14:56 Nie będziesz sam ;) Chyba. :p Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 21.11.09, 08:57 Memento. Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 21.11.09, 09:26 blind_as_a_bat napisał: > Memento. ...dobrze,ze nie mori ;) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 21.11.09, 12:34 Czasem to post factum juz. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 21.11.09, 18:02 Puk, puk! Nie zapominaj, że rozdałeś już zaproszenia! Bez wygłupów, plizzz. :p Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Andrzejki !!! :) KTO się zgłasza na ochotnika 22.11.09, 02:05 Slowo sie rzeklo, baba u plota. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re:Ja się zgłaszam:) 21.11.09, 12:48 Dzieści lat temu nie poszłam na na " andrzejki",zapamiętam do śmierci. Nie poszłam, a mój małżonek poszedł do przyjaciela nas obojga , ja w tym czasie urodziłam Pierowodną. Należy mi się jak psu buda, to najpiękniejszy dzień w moim życiu:) Oj zrobię Andrzejom imprezę:) Przy okazji dodam, pierwszy, który się dowiedział o istnieniu nowego człowieka był ÓW Andrzej:) Ave ?? Mogę?? Odpowiedz Link
ave.duce 3mam Cię za słowo! Serio.serio. 21.11.09, 17:58 Pan Humbak jest very gUd w mjuzik. Propozycje już zgłaszał pierwsze. Reszta > jak sobie zorganizujesz > tak Andrzeje będą mieć! ;) :p Odpowiedz Link
sineite grabienie męskimi spodniami 21.11.09, 13:32 pl.wikipedia.org/wiki/Andrzejki#Niekt.C3.B3re_andrzejkowe_wr.C3.B3.C5.BCby_i_zabiegi_magiczne musiałam sprawdzić czy już nie po wszystkim to jedna z tych dat - okazji których nijak nie potrafię ustawić w kalendarzu Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: grabienie męskimi spodniami 21.11.09, 14:14 O grabieniu meskich spodni slyszalem to i owo, choc nie doswiadczylem. Meskimi spoadniami? Moze Pani opisowo? Odpowiedz Link
remez2 Re: grabienie męskimi spodniami 21.11.09, 14:44 blind_as_a_bat napisał: > O grabieniu meskich spodni slyszalem to i owo, choc nie doswiadczylem. > Meskimi spoadniami? Moze Pani opisowo? W tym czasie faceta w spodniach nie ma. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: grabienie męskimi spodniami 21.11.09, 14:48 Dzieki temu gosc przezyje. Spodnie nabijane cwiekami? Odpowiedz Link
ave.duce Re: grabienie męskimi spodniami 21.11.09, 18:00 Albo sztywne, na sztorc stoją/leżą i można nimi orać, nie tylko grabić. :p Odpowiedz Link
sineite Re: grabienie męskimi spodniami 22.11.09, 13:01 nie dziwne już że kraj potężny - udało im się wpaść na pomysł sensownego zagospodarowania brodatej płci Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: grabienie męskimi spodniami 22.11.09, 14:49 Nie noszę brody. Czasem chwilowo zarost. Jestem gościem. Odpowiedz Link
sineite Re: grabienie męskimi spodniami 22.11.09, 13:05 blind_as_a_bat napisał: > O grabieniu meskich spodni slyszalem to i owo, choc nie doswiadczylem. > Meskimi spoadniami? Moze Pani opisowo? pierwszy raz o tym na wiki wyczytałam i tropem Ave szłam, że spodnie sztywne (przecież w jakiś sposób zachowujecie postawę pionową) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: grabienie męskimi spodniami 22.11.09, 14:56 Dzięki Wam, kobietom => Odpowiedz Link
ave.duce Andrzejki !!! :) blisko! Jak przygotowania? ;) 27.11.09, 20:21 Pani Jolu, Pani Izo, Pani 1. > koncepcja już jest? :p Odpowiedz Link