zapijaczony_ryj 20.12.09, 09:04 www.youtube.com/watch?v=gMfw7L0fG5s Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: kultura > autor?! 20.12.09, 09:40 Nie mam nic do napisania w tej sprawie. :p Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj Re: kultura > autor?! 20.12.09, 12:22 ave.duce napisała: > Nie mam nic do napisania w tej sprawie. > > :p fakt i ja jak tego wysłuchałem nie wiedziałem co powiedzieć. Po prostu głupio się poczułem. Odpowiedz Link
scoutek Re: kultura > autor?! 20.12.09, 12:33 stracilam cala sympatie do tego faceta nawet jesli jest "tylko" wykonawca Odpowiedz Link
remez2 Re: kultura 20.12.09, 10:14 Cóż, to przykład aktorstwa wysokich lotów. I genetycznego patriotyzmu. Odpowiedz Link
airam.as Re: kultura 20.12.09, 12:59 Oh la la! Ufff, ciężko ochłonąć :( ps. Ciekawam, jaki miał powód. (?) Odpowiedz Link
tytanya Re: kultura 20.12.09, 13:09 To już wiem, dlaczego tylko tak go wykorzystują.:( Odpowiedz Link
tytanya Re: kultura 20.12.09, 13:12 "Postanowieniem Prezydenta RP z dnia 4 grudnia 2007 za wybitne zasługi w działalności na rzecz przemian demokratycznych w Polsce, za zaangażowanie w walkę o wolność słowa i wolne media, za osiągnięcia w podejmowanej z pożytkiem dla kraju pracy zawodowej i społecznej został odznaczony Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski." Odpowiedz Link
remez2 Re: kultura 20.12.09, 14:38 Postanowieniem Prezydenta RP z dnia 4 grudnia 2007 za wybitne zasługi w działalności na rzecz przemian demokratycznych w Polsce, za zaangażowanie w walkę o wolność słowa i wolne media, za osiągnięcia w podejmowanej z pożytkiem dla kraju pracy zawodowej i społecznej został odznaczony Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski." Dobrze, że nie jestem dziewczyną, bo jak by mi taki Kawaler się trafił. Odpowiedz Link
ave.duce Znaczy się > wielki bojownik! 20.12.09, 16:58 Chorera, nic o tym nie wiedziałam. ps. ciekawe, czy od kiedy śpiewa ten utwór? :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Znaczy się > wielki bojownik! 20.12.09, 17:13 ave.duce napisała: > Chorera, nic o tym nie wiedziałam. > > ps. ciekawe, czy od kiedy śpiewa ten utwór? Od stanu wojennego. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Znaczy się > wielki bojownik! 20.12.09, 17:16 No proszę! Bywałam na różnych "prywatkach artystycznych" w czasie stanu wojennego, ale na TO na szczęście nie trafiłam. Pan B. strzegł swojej ulubionej ateistki! :p Odpowiedz Link
tojajurek Szkoda... 20.12.09, 18:02 Żałuję, że to obejrzałem, choć - w końcu - zapewne to dobrze. Nawet dosyć lubiłem Kamińskiego jako aktora o sympatycznym pysku. Jednak, w prezentowanym przypadku, nie ma wątpliwości, że aktor do występu estradowego sam sobie wybiera repertuar (nie wiem kto jest "autorem" tego plugawego tekstu - może też wykonawca?). No i sprawdziło się określenie: "Po owocach ich poznacie". Poznałem. Ten facet (niech Panie mi wybaczą prostotę określeń) to jest zwykły chuj szmaciany. Tak mi kiedyś wytłumaczył sierżant w wojsku: Szmaciany, to jest gorzej niż złamany, to jest mniej niż nic. Odpowiedz Link
remez2 Re: Szkoda... 20.12.09, 18:06 Szmaciany, to jest gorzej niż złamany, to jest mniej niż nic. Po prostu ziobro. Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj Re: Szkoda... 20.12.09, 18:26 tojajurek napisał: > Ten facet (niech Panie mi wybaczą prostotę określeń) to jest zwykły > chuj szmaciany. Tak mi kiedyś wytłumaczył sierżant w wojsku: > Szmaciany, to jest gorzej niż złamany, to jest mniej niż nic. Amen! Odpowiedz Link
wanda43 Re: kultura 20.12.09, 15:13 Qźwa! Dno, dna i kacze gówno. Pajac jeden z drugim. Teraz bluzga na Generała? A w stanie wojennym morda w kubeł i kasztan w gaciach. I ten popapraniec z prawej. Nic, tylko walic w ryj i patrzec, czy rowno puchnie. Odpowiedz Link
tatarak11 Re: kultura 22.12.09, 19:41 to grzeczny chłopak bo jak sie właczy wyszukiwarke i wpisze tego co tylko do 12 liczyć umie, reszte zostawmy prokuraturze Odpowiedz Link