ex.mila 23.03.10, 21:54 bo moja prośba nan FoF zebyś to zrobiła została w ciągu 10 sekund wycięta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Ave, odbierz pocztę proszę 23.03.10, 22:01 Jestem szybsza, kiedy chcę, spoX :) :p Odpowiedz Link
ex.mila Re: Ave, odbierz pocztę proszę 23.03.10, 22:04 ave.duce napisała: > Jestem szybsza, kiedy chcę, spoX :) > > :p :-)) prawdziwy struś pędziwiatr:-)) Odpowiedz Link
ex.mila Re: Ex.milo, odbierz pocztę proszę ;) 27.03.10, 17:59 Hey you? www.youtube.com/watch?v=lRcQZ2tnWeg O ile można tam usłyszeć śmigłowce to potem jest krzyk a nie płacz dziecka..więc pewnie nie to. I też przez was nie będę mogła spać. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ex.milo, odbierz pocztę proszę ;) 27.03.10, 18:19 Tak i myślałam :) To jeden z nielicznych "pinków", które "pamiętam". Wielkie dzięki! ps. teraz cała nadzieja, że "pytaczka" airam.as sie zjawi i nas oświeci :) :p Odpowiedz Link
ex.mila Re: Ex.milo, odbierz pocztę proszę ;) 27.03.10, 18:25 ave.duce napisała: > Tak i myślałam :) > To jeden z nielicznych "pinków", które "pamiętam". > > Wielkie dzięki! Nie ma za co. Nie słuchałam Floydów od 10 lat a teraz się w nich zakopałam. i dobrze mi z tym. Bo ja jak coś już robię, czegoś szukam to obsesyjnie. Więc pewnie do rana znajdę:-) No chyba, że się obsesyjnie w międzyczasie przerzucę na coś innego. Odpowiedz Link
ex.mila Re: Ex.milo, proszę ;) 27.03.10, 18:43 ave.duce napisała: > Polecam taką obsesję > > To tak jakbyś Woody'emu Allenowi zaproponowała, żeby przestał kroić banana na siedem równiutkich kawałków (przy linijce je kroi) albo nie uciekał z krzykiem jak zobaczy odpływ pod prysznicem na środku brodzika a nie w rogu. No zaproponuj mu to. Zobaczymy co powie:-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ex.milo, proszę ;) 27.03.10, 18:48 Ok, ale muszę to zrobić osobiście. A to może potrwać. :p Odpowiedz Link
ex.mila Re: Ex.milo, proszę ;) 27.03.10, 18:51 ave.duce napisała: > Ok, ale muszę to zrobić osobiście. A to może potrwać. > > :p Osobiście to on się nawet z Szymborską bał spotkać chociaż uwielbia jej wiersze. Co nie zmienia faktu, że ona z nim jeszcze bardziej, chociaż to jej druga po Panu Kornelu miłość. Ale rozmawiali przez Skype;a:-) Czyli postęp jest. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ex.milo, proszę ;) 27.03.10, 19:10 Może nie z tego końca zaczęto podchody? :p Odpowiedz Link
ex.mila Re: Ex.milo, proszę ;) 27.03.10, 18:49 swoją drogą ciekawe jak wygląda taka linijka do bananów, i czy nie lepszy byłby sznurek... Nie, nie uzależnieię od tej myśli. Co to to nie. Odpowiedz Link
airam.as Re: Ex.milo, odbierz pocztę proszę ;) 28.03.10, 21:22 ave.duce napisała: > Tak i myślałam :) > To jeden z nielicznych "pinków", które "pamiętam". > > Wielkie dzięki! > > ps. teraz cała nadzieja, że "pytaczka" airam.as sie zjawi i nas oświeci :) > > :p Juz jestem jestem, droga Szefowo. Przesłuchalam. Zajrzałam do wiki... rzeczywiście to jest prawdopodobne, że ten kawałek może byc z 1979 roku z albumu the Wall. Może są (były) - powiedzmy w latach 84-88 jakieś inne wersje tegoż? Bo choć podobnie brzmi, to wrażenie inne. Ale to jest najbliższe. Dzięki. Odpowiedz Link
ave.duce Następna razą ... ;) 28.03.10, 22:55 ps. sorry, alem zajęta okrutnie :( Mogę odpiskiwać krótko i nieregularnie. :p Odpowiedz Link
ex.mila powtarzam post 27.03.10, 22:23 (ten, który napisałam o 22.17)bo widzę, ze się znowu nie wyświetlił, a na FoF więcej nie pójdę odbierz pocztę Odpowiedz Link
ave.duce Ok... Wykonane! Odpisane. 28.03.10, 07:54 Miłego dnia o godzinę krótszego ;) :p Odpowiedz Link