trzecikot Re: LATARNIK wyborczy 12.06.10, 08:59 Normalnie masakra! Na Olechowskiego mam głosować??? Odpowiedz Link
gat45 Re: LATARNIK wyborczy 12.06.10, 09:01 Jakiś ćwierćgłówek ten test opracował ! Sam niech se głosuje według własnego przepisu ! Odpowiedz Link
humbak Re: LATARNIK wyborczy 12.06.10, 09:56 Ło matko, ale fatalne pytania:) A wyszło mi tak: Korwin-Mikke Janusz 11 8 1 Lepper Andrzej 11 8 1 Olechowski Andrzej 11 8 1 Ziętek Bogusław 11 8 1 Napieralski Grzegorz 9 10 1 Pawlak Waldemar 9 10 1 Morawiecki Kornel 8 8 4 Jurek Marek * 6 7 7 Kaczyński Jarosław ** 0 0 20 Komorowski Bronisław ** 0 0 20 Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: LATARNIK wyborczy 12.06.10, 14:18 Olechowski = 10 Korwin Mikke = 8 Komorowski** i Kaczynski** = 00 ** Kandydat nie udzielił jednoznacznej odpowiedzi na żadne ze stwierdzeń. przypuszczam, ze ci dwaj nie odpowiedzieli na te pytania Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: LATARNIK wyborczy 12.06.10, 16:46 ave.duce napisała: Głosuj. Na kogo chcesz albo musisz :) > Olechowski. > > :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Na obu naraz?! 12.06.10, 16:52 ave.duce napisała: "Pane Hawranek, to se na da!" "Abu, abu". Abu wcale. > Obaj panowie K. > zi0br0! > > :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Na obu naraz?! 12.06.10, 17:22 Obu naraz jednocześnie mieli u mnie zi0br0 ;), ale i tak zagłosuję na Komorowskiego. Nie mam wyjścia. Mogę ukraść kartę w ramach protestu. :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Nie potrafię kraść-czasem tego żałuję ;) 12.06.10, 17:29 ave.duce napisała: > Obu naraz jednocześnie mieli u mnie zi0br0 ;), > ale i tak zagłosuję na Komorowskiego. > Nie mam wyjścia. > Mogę ukraść kartę w ramach protestu. > > :p Odpowiedz Link
ave.duce ... 13.06.10, 10:27 A mnie się zdarzało, co przyznaję ze wstydem > kieliszki w knajpach ;) :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: ... 13.06.10, 10:33 Gdyby to była butelka (pełna) to jeszcze mogłabym zrozumieć, ale kieliszki?! Zakładam, że puste były ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: ... ŁOmatko! Dzięki jednej takiej ... 16.06.10, 22:18 przypomniałam sobie, że popielniczki też! Też w knajpach, of koz ;) ps. a tej "jednej takiej" > dziękuję, ona wie, że jest za co :) :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: ... ŁOmatko! Dzięki jednej takiej ... 17.06.10, 11:20 Powiedz proszę, że też puste! :D Odpowiedz Link
ave.duce Re: ... ŁOmatko! Dzięki jednej takiej ... 17.06.10, 11:37 Czyściutkie! A ta ostatnia, "w prezencie od...", nówka nie śmigana! :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: ... ŁOmatko! Dzięki jednej takiej ... 17.06.10, 11:53 Dzięki, poczułam się lepiej ;) Z dawnych czasów pamiętam, że opłacało się nie czyścić popielniczek przed pójściem spać po zakończeniu imprezy. Własne pety rozpoznawało się po kolorze szminki, facetom i tak było wszystko jedno. Sklepy były jeszcze zamknięte, a towar był na kartki. P.s. Ja tylko tak wspominam... bez urazy :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: ... ŁOmatko! Dzięki jednej takiej ... 17.06.10, 12:16 Ot, dawnych wspomnień czar... ps. nigdy nałóg aż tak nade mną nie zapanował > ani pety, ani ... coś tam, coś tam, co się ponoć pijało. Borygo? Kaca nie miewam, więc mi łatwiej pewnie. ps.ps. spadam na dŻewo, bo fszyzdgo jeszcze w kempach, a jutro ... wiadomo co! :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Bez borygo proszę! No... :) Owocnej pracy! 17.06.10, 12:23 ave.duce napisała: > Ot, dawnych wspomnień czar... > > ps. nigdy nałóg aż tak nade mną nie zapanował > ani pety, ani ... coś tam, > coś tam, co się ponoć pijało. Borygo? Kaca nie miewam, więc mi łatwiej pewnie. > > ps.ps. spadam na dŻewo, bo fszyzdgo jeszcze w kempach, a jutro ... wiadomo co! > > :p Odpowiedz Link
ave.duce 5. > nieco inaczej ... 13.06.10, 10:34 Jest > 5. W publicznej służbie zdrowia należy wprowadzić niewielkie opłaty za korzystanie z usług medycznych. Wg mnie > 5. W publicznej służbie zdrowia należy wprowadzić niewielkie opłaty za korzystanie z usług okołomedycznych, czyli, np. w szpitalach > za "wikt i opierunek" za każdy dzień pobytu. Nie ja to wymyśliłam, jeno mój Ojciec w 1968 roku, kiedy trafił do Szpitala Praskiego na ostry dyżur. Kto się wreszcie odważy uznać, że co innego "medycyna", co innego "bytowanie"? :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Wszyscy widzą, 13.06.10, 10:48 ave.duce napisała: > Jest > > nikt się nie odważy. > Wg mnie > > > 5. W publicznej służbie zdrowia należy wprowadzić niewielkie opłaty za > korzystanie z usług okołomedycznych, czyli, np. w szpitalach > za "wikt i > opierunek" za każdy dzień pobytu. > > Nie ja to wymyśliłam, jeno mój Ojciec w 1968 roku, kiedy trafił do Szpitala > Praskiego na ostry dyżur. > > Kto się wreszcie odważy uznać, że co innego "medycyna", co innego "bytowanie"? > > :p Odpowiedz Link
magdolot Re: Do kitu z takim "Państwem Rządzącym" :( 14.06.10, 21:08 Mnie wyszło 14-5-1 Napieralski 13-6-1 Olechowski I z pewnością z grubsza OK. Gdyby nie Jarro, to ze świadomością, że do Napieralskiego [któren mnie nie jara] najbliżej mi, bym zagłosowała na Olecha. Wiem i to, że obydwaj mi bliżsi niźli hrabia, na którego zagłosuję z nadzieją, że nie będę musiała tłuc się w spiekotę z kupą papierkuf do Rzymu, po to tylko by Jarka uwalić. Odpowiedz Link