tytanya 24.06.10, 06:38 kwiaty dziś przekazuję jakem czerwona.:) I życzę samych słonecznych dni: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blind_as_a_bat Ode mnie => tradycyjnie => żółte 24.06.10, 07:00 & na drugą nóżkę => & do posłuchania => ,,,Don't tell me what to do, And don't tell me what to say, Please, when I go out with you Don't put me on display, 'cause... You don't own me, Don't try to change me in any way. You don't own me, Don't tie me down 'cause I'd never stay. Oh I don't tell you what to say, And I don't tell you what to do, So just let me be myself, That's all I ask of you,,, Odpowiedz Link
trusiaa Żółte 24.06.10, 07:01 Ode mnie żółte kwiaty - jasne jak słońce, że takie są najulubieńsze ;) Samych dobrych życzę: ludzi (wokół), wieści (na każdy temat), zrządzeń losu (jak najłaskawszego) i uściski też przesyłam najserdeczniejsze :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Żółta... 24.06.10, 11:44 Proszę Panią Tru! We WSI nie kąpię się w ka$$ie, ino przędę cieniutko na... autko! Dodatki we własnym zakresie. :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Żółta... 24.06.10, 12:30 Tru, chyba się nie zrozumiałyśmy ;) W moim domu był zwyczaj, że każdy gość wychodził z imprezki obdarowany. Ta koszula była dla Ciebie! ps. już mię nie ma ;) :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Żółta... 24.06.10, 15:33 Eeee.... YYYYyyyyy... ale mi jest łyso w dziobie... Dziękuję bardzo! I: piękna! I: skorzystam na pewno! I zrewanżuję się na parapecie. :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Żółta... 24.06.10, 16:34 Może lepiej nie ;) Wystarczy tych dóbr doczesnych! :p Odpowiedz Link
ave.duce Czerwone & ........ czarne, zgadza się? ;) 24.06.10, 09:53 Zaległy prezent ;) :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Czerwone & ........ czarne, zgadza się? ;) 24.06.10, 10:12 To może ten - będzie stosowniejszy? :) Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Ja daję wszystkie:) 24.06.10, 10:49 \ Woda do schłodzenia TEGO I OWEGO:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ja daję zagadkę. Łatwiutką :) 24.06.10, 11:42 Od przybytku głowa nie boli, przynajmniej mnie ;) A to w wicewersji, Pani Jolu.Izo1 Szanowna! > Chyba nie muszę tłumaczyć... :p Odpowiedz Link
gat45 Żółte z szafirowym 24.06.10, 12:00 Jakbym umiała takie różne, to taki bukiet bym Ci skomponowała. Weź go sobie wyobraź, co ? ... i niech się w akantach domu Twego białe zawsze gnieżdżą gołębie... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Żółte z szafirowym 24.06.10, 12:44 gat45 napisała: > Jakbym umiała takie różne, to taki bukiet bym Ci skomponowała. Weź > go sobie wyobraź, co ? > ... i niech się w akantach domu Twego białe zawsze gnieżdżą > gołębie... Quo vadis ... Z wdzięcznością ofiarowuję Ci w wicewersji i w proformie > Na ciepłej niebieskiej łące Na ciepłej niebieskiej łące pasą się białe zające, pasą się białe baranki w kwitnące złotem poranki. - Niebieskie łąki bez granic nie służą nikomu na nic - są dla tych białych zajęcy, są dla tych białych baranków i dla skrzydlatych tysięcy myśli radosnych kochanków. Maria Pawlikowska-Jasnorzewska Odpowiedz Link
gat45 Re: Żółte z szafirowym 24.06.10, 12:59 ave.duce napisała: > gat45 napisała: > > > ... i niech się w akantach domu Twego białe zawsze gnieżdżą > > gołębie... > > Quo vadis ... > ... o czym obie wiemy z Makuszyńskiego :)))) Nie ? Bo ja tak. Z Wyprawy pod psem. Bo z samego Quo vadis (które to dzieło zawsze uważałam za gniot bliski Rodzinie Połanieckich) nic do zacytowania w pamięci mi nie zostało. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Żółte z szafirowym 24.06.10, 13:21 Martwią mnie te kanty, a! w moim domu :( :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Czerwone 24.06.10, 18:01 Zaspiewały dziś ptaszyny, że dziś Ave imieniny...;)) W tym szczególnym dniu słodyczy oraz duuuużo szczęścia życzy - TW Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Re: Czerwone Ojciec Dyrektor mądrze powiedział 24.06.10, 19:28 nie kop człowieka chyba że czerwony. Teraz ma mówić że jaki? Przynoszę dary wprost od Pana Naszego: No to bach! Na roraty! Odpowiedz Link
ave.duce Szczęść Boże, Dziewico! 25.06.10, 09:57 Za dary nieba dziękuję, dla Ciebie organki z XVII wieku, zabytek! Zaglądaj, zaglądaj, roraty nie uciekną! :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Zielone 25.06.10, 09:49 Aaaa szarlotkę osiecką pijasz? :) (ja - tak, jakby co ;) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re:Nie pytaj, ile czasu szukałem, komu musiałem 25.06.10, 13:47 dać w łapę, jakie znajomości poruszyć. Proszę, specjalnie dla Ciebie. ave.duce napisała: > Wiewiorzasta wie, co lubię ;) > > :p Odpowiedz Link
ave.duce Jestem porażona wrażeniem! ThnX! 25.06.10, 13:58 Bóg zapłać, dobry Wielgusie ;) Nara! :p Odpowiedz Link
ave.duce Teraz padłam z wrażenia! 26.06.10, 09:42 TW, to NAPRAWDĘ Ty? Co to za entourage? ;) :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Teraz padłam z wrażenia! 28.06.10, 11:43 Kaczyński się może przebierać a ja to co, gorszy..?! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Teraz padłam z wrażenia! 28.06.10, 18:07 :) > to wszystko, co masz do powiedzenia? ;) :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Teraz padłam z wrażenia! 28.06.10, 20:53 A jak inaczej skomentować Twoją opinię.. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Teraz padłam z wrażenia! 28.06.10, 21:03 Przebierać można w wielu rzeczach i nie tylko :) :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Teraz padłam z wrażenia! 29.06.10, 11:18 Szczególną moją uwagę przykuło to co nastąpiło po spójniku - "Nie tylko"... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Teraz padłam z wrażenia! 29.06.10, 13:28 Weź pilota i włącz kanał "imaginacja". :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Teraz padłam z wrażenia! 30.06.10, 08:59 Szkoda. A może znasz kanał z Warszawy do Starachowic? :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Zielone 25.06.10, 10:02 Dzięki, Wiewiorzasto! W razie co masz nówkę nieśmiganą! > Odpowiedz Link
dupetek Ło kurde:( 27.06.10, 22:42 Ale z Dupetka FUJARA, FUJARA, FUJARA nic się o Avcię nie stara, nie stara Bęc Ale Dupetek nie w lesie, nie w lesie, nie w lesie zaraz kwiatka przyniesie, przyniesie Bęc Jedno, eine uno momento Gaździnko, a jestem abarot! Odpowiedz Link
dupetek Re: Ło kurde:( 27.06.10, 23:40 Wszystkiego najlepszego w necie i w realu życzy Ci Dupetek nieutulony z żalu!! <bo się spóźnił z niewiedzy cholera jeden:(> Kwiatek niech Cię ochrania w necie przed muchami, komarami i innym robactwem (w realu już masz sunię). Jak spuścisz ze smyczy, to jest bardzo skuteczna:) Jak tu: www.youtube.com/watch?v=kRUaJD0oT6A&feature=related Jeszce raz wszystkiego NAJ...................! Sor za spóźnine! Odpowiedz Link
mr.sajgon Prosze o wybaczenie 28.06.10, 00:12 nie wiem jak moglo to ujsc mojej uwadze. Pewnie dlatego ze tylko podczytuje was w miare wolnego czasu. Niech gwiazdy nad Toba czuwaja, motyle na dloniach siadaja, a dobre duszki spelniaja Twoje najskrytsze marzenia. Beautiful woman Odpowiedz Link
dupetek Wybaczam! 28.06.10, 09:23 Milutki jesteś Sajgonie, że z kilkumiesięcznym opóźnieniem składasz mi życzenia imieninowe. Dzięki:) Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Wybaczam! 28.06.10, 22:37 dupetek napisał: > Milutki jesteś Sajgonie, że z kilkumiesięcznym opóźnieniem składasz mi życzenia > imieninowe. Dzięki:) Wagner Wszystkiego najlepszego i beczki piwa w ktorej dna obys nigdy nie zobaczyl :-) Odpowiedz Link
dupetek Dzięki Sajgon! 29.06.10, 16:03 Lubię Wagnera i zdarzyło mi się dwa razy być na Festiwalu Wagnerowskim w Bayreuth. W.W. jest zajebisty! A, "Apocalypse Now" Coppoli należy do filmów, do których lubię wracać. Również beczka piwa podoba mi się. Trafiłeś idealnie:) Tobie, również życzę spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego z okazji imienin, które kiedyś na pewno obchodzisz. Trzymaj się:) Odpowiedz Link
dupetek Re: Nie ma sprawy, to do mnie czy do Dupetka? ;) 28.06.10, 18:17 Po drzewku patrząc, to jest do mnie i dlatego siemm wystosunkowałem do tego postu:)) Ale znając stosunek Sajgona do mnie, to myślę, że te życzenia były skierowane do Ciebie! Lubię gdy wszyscy Cię lubią:)!! Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Nie ma sprawy, to do mnie czy do Dupetka? ;) 28.06.10, 22:21 dupetek napisał: > Po drzewku patrząc, to jest do mnie i dlatego siemm wystosunkowałem do tego > postu:)) Ale znając stosunek Sajgona do mnie, to myślę, że te życzenia były > skierowane do Ciebie! Lubię gdy wszyscy Cię lubią:)!! Tak to prawda zyczenia sa dla Ave, dopisalem sie jako kolejny spozniony. Jestem Hunem ale nie zawsze zjadam zywcem. Czasami chowam delikwenta do lodowki zeby troche skruszal. Aktualnie jestem syty a lodowka pelna wiec mozesz czuc sie bezpiecznie :-)) Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Nie ma sprawy, to do mnie czy do Dupetka? ;) 28.06.10, 22:12 ave.duce napisała: Do Cie. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Nie ma sprawy, to do mnie czy do Dupetka? ;) 29.06.10, 09:13 W takim razie > dziękuję, spóźnienie nie ma znaczenia, jeśli życzenia autentyk! :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ło kurde:( 29.06.10, 09:17 Tobie najnajlepszego, Dupetku! Nie daj się tam poderwać jakiejś forumowiczce na FK! W ostateczności > Topci naszej możesz ulec, ale ona się gdzieś zgubiła. Pewnie znowu ambitnie studiuje. ps. ale z tym CBA to wam nie wyszło, niestety. :p Odpowiedz Link
dupetek Re: Ło kurde:( 29.06.10, 16:09 Eeeee, żadna mnie nie chce, oprócz Ciebie! Kiedyś Paczula próbowała mnie rwać na swoją inteligencję, ale pogoniłem, bo brzydka taka:) Co miałaś na myśli z tym CBA, bo nie chwytam myśli? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ło kurde:( 30.06.10, 09:03 Czy gdzieś napisałam, że Cię chcę? ;) Mam inne zdanie na poruszony temat, ale pozostanę przy stwierdzeniu, że brzydka inteligencja brzydko się chwyta. Nie załapaliście się oboje do CBA Nerwuska Kamińskiego, kiedy tam były wszelkie dobra doczesne! Teraz już nie warto. :p Odpowiedz Link