jola.iza1 11.07.10, 19:32 Kocham te zwierzątka, ale nietypowa jakaś?? Mam się bać?? Zewnętrznie czarna, wewnętrznie kolorowa, i dłuższa , niż szersza, wbrew ćmom. Gat, co ty na to?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Mam ćmę 11.07.10, 19:53 Ciesz się, że nie ZAćmę. Zwłaszcza > umysłową ;) Wewnętrznie kolorowa? Zrobiłaś sekcję? To TO? :p Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Mam ćmę 11.07.10, 20:01 Ave, rozkładała skrzydełka,zatem wiem co piszę:) Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Mam ćmę 11.07.10, 21:11 wyszukałam, źrenicówka Ciemniejsza i smuklejsza, ale na bank ona:) Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Mam ćmę 11.07.10, 22:17 nie, ta sobie siedzi i jest wzdłużna, wbrew ćmom wszelakich, czarno to widziałam dniem, teraz rudA:) Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Mam ćmę 11.07.10, 20:02 jola.iza1 napisała: > Kocham te zwierzątka, ale nietypowa jakaś?? > Mam się bać?? Zewnętrznie czarna, wewnętrznie kolorowa, i dłuższa , > niż szersza, wbrew ćmom. > Gat, co ty na to?? Nie wiem jak Gat ale ja mam do Ciebie prosbe, nie mecz jej i ja wypusc. Oczywiscie bedzie Ci to wynagrodzone :) Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Mam ćmę 11.07.10, 20:21 Ja jej nie męczę, okno ma otwarte, wyjdzie , jej sprawa, nie to nie:) Siedzi sobie na czubku ekranu i tyle. Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Mam ćmę 11.07.10, 21:01 jola.iza1 napisała: > Ja jej nie męczę, okno ma otwarte, wyjdzie , jej sprawa, nie to nie:) > Siedzi sobie na czubku ekranu i tyle. Jak jej dobrze poscielisz to zostanie na dluzej, uwazaj :-) Odpowiedz Link