trusiaa 11.08.10, 19:18 Nie mogłam... no, nie mogłam przejść obojętnie :) www.youtube.com/watch?v=di1G0yDMsAI#t=05m57s do 6m 41s i www.youtube.com/watch?v=di1G0yDMsAI#t=07m25s do 8m 19s Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Ave, Trusiuu! :) 11.08.10, 20:04 trusiaa napisała: > Nie mogłam... no, nie mogłam przejść obojętnie :) Może powinnaś? ;) :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Ave, Trusiuu! :) 11.08.10, 20:05 Nie tym razem o, Ave :) Lepiej wystąp z kontrskojarzeniem :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ave, Trusiuu! :) 12.08.10, 12:27 Co do filmów > jestem jak tabaka w rogu obfitości ;) :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Ave, Trusiuu! :) 12.08.10, 12:31 Rzuć czym bądź - z dowolnej branży (możesz we mnie - czymś ciężkim) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ave, Trusiuu! :) 12.08.10, 16:53 Kapciem nie, bo to nie wypada. Hm. Dobrym słowem może być? :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Ave, Trusiuu! :) 12.08.10, 21:07 ... Dech mi zaparło... mowę odjęło... więc dobre słowo przyda się jak nigdy :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Ave, Trusiuu! :) 13.08.10, 07:49 A bikoz: dobrym słowem chciałaś we mnie, nie jak zwykle ;))) (jakby co: pałatkę szykuję - i dwa kije do niej własne zabiorę :) Dzięki za Słowo i zdr00fko Twe kawą piję :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Ave, Trusiuu! :) 13.08.10, 16:15 Dzie tam - zdrowy, nawet nie draśnięty :) Odpowiedz Link
trusiaa Czyżby? 16.08.10, 14:45 Przeczytałam wątek pewien, przez Ave założony i... fonetycznie jakoś tak... www.youtube.com/watch?v=rkRIbUT6u7Q Odpowiedz Link
trusiaa Dla Ave specjalnie 17.08.10, 18:21 Hydrozagadka: Komary rypią!..Przejdźmy do śrrrodka! Odpowiedz Link
ave.duce Dla Trusii specjalnie 18.08.10, 10:42 – Pytanie kolejne. Zatem. Jak się nazywa miasto nad Wisłą. Dla ułatwienia dodajemy, że jest to imię króla, który zostawił Polskę murowaną. (...) – Panie Kazimierzu! Ma pan klucz od kabiny? – Bardzo państwa, proszę nie podpowiadać. Bardzo proszę. – Kluczbork. – Odpowiedź prawidłowa – Kazimierz. – Roman. Nam chodzi o odgłos paszczowo. – Patataj... Patataj... Patataj... Pytania są tendencyjne. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Ostrołęka - też piękne miasto :) 18.08.10, 22:42 a propos filmowo - kolejny po raz leci "Upadek". jak dla mnie, genialny i prawdziwy obraz narastania wkurwu, gdy jeszcze i upał się na mózg rzuca. się zachowuje ktoś spokojnie, grzecznie i w ogóle ten teges, ale ile czasu można ? osobiście jestem w stanie albo totalnego wycofu wobec głupoty, agresji, histerii i słoika z wydalinami albo odjazdu w Bieszczady w celu się zaszycia. tylko Ave w Bieszczady nie chce - no to się skończy tym, że będę przez nią pyskować. Odpowiedz Link
trusiaa Bieszczady - też piękne... :) 19.08.10, 08:16 "Rozmowa kwalifikacyjna na kierunek nauki polityczne. Profesor rozmawia z kandydatką. - Co pani wiadomo na temat programu ekonomicznego dla Polski, realizowanego przez ministra Rostowskiego? Dziewczyna milczy. - No to co pani wie o polityce społecznej rządu Donalda Tuska? Dziewczyna milczy. A wie pani chociaż, kto to jest Kaczyński? Słyszała pani, że miał brata bliźniaka? Dziewczyna milczy... - A skąd pani pochodzi? - Z Bieszczad, panie profesorze. Profesor podszedł do okna, wygląda na ulicę, chwilę się zastanawia i mówi do siebie: - K***a - może by tak wszystko pie****nąć i wyjechać w Bieszczady...?!" Pyskowanie - mało efektywne jest. Najlepiej się wykrzyczeć. Jeśli się da - w ustronnym miejscu ;) wrzeszczeć dłuuugo, ile sił w płucach. Dobrze też robi tłuczenie szkła - może nie zastawy, ale... Pewna moja znajoma - osoba spokojna do bólu, raz na jakiś czas czuła, że jeśli natychmiast nie odreaguje - będzie groźna dla otoczenia. Miała na tę okazję naszykowane niepotrzebne talerze, słoiki itp. i z furią roztrzaskiwała je o podłogę. A potem wychodziło słońce :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ostrołęka - też piękne miasto :) ?! Byłaś?! 19.08.10, 08:36 Mnie się nie podba ani, ani. Ale w okolicach mam znajomych i dlatego bywam. trusiaa napisała: > A znalazłam takie... > > Co to miasto? To Wiewiorzasta przecie jak żywa! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Ostrołęka - też piękne miasto :) ?! Byłaś?! 19.08.10, 08:45 Zaraz tam: byłam... widziałam tylko drogę na Ostrołękę. Chyba. :))) A Wiewiórzasta... wieeeem :) (i posdrafffiam Ją serdecznie tu, z tego miejsca) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ostrołęka - też piękne miasto :) ?! Byłaś?! 19.08.10, 08:48 Łomża... mówi Ci to coś? Odpowiedz Link
trusiaa Łomża 19.08.10, 09:14 Kojarzy mi się wyłącznie z: Pojechał Michał pod Częstochowę, Tam kupił buty siedmiomilowe. Co stąpnie nogą - siedem mil trzaśnie, Bo Michał takie buty miał właśnie. Szedł pełen dumy, szedł pełen buty, W siedmiomilowe buty obuty. W piętnaście minut był już w Warszawie: "Tutaj - powiada - dłużej zabawię!" Żona spojrzała i zapłakała: "Już nie dopędzę mego Michała." Dzieci go ciągle tramwajem gonią, A on już w Kutnie, a on już w Błoniu. Wybrał się Michał z żoną do kina, Lecz zawędrował do Radzymina. Chciał starszą córkę odwiedzić w mieście, Adres - wiadomo - Złota 30. Poszedł piechotą, bo było blisko, Trafił na Złotą, ale w Grodzisku. Raz się umówił z teściem na rynku, Zanim się spostrzegł - był w Ciechocinku. Pobiegł z powrotem, myśląc, że zdąży, I wnet się znalazł na rynku... w Łomży. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Łomża 19.08.10, 09:22 Mnie z browarem, Festiwalem Teatrów w Walizce, małym Watykanem, niejakim Paetzem i jeszcze kilkoma rzeczami. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Łomża 19.08.10, 09:28 Ba! Ale Ty, o Ave, jesteś w świecie bywała, a ja tu tylko gotuję :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Łomża 19.08.10, 09:33 No ba! A ja tu tylko sprzątam > taka jest prawda, Pani Tru. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Łomża 19.08.10, 12:44 O Kochana, nie znieważaj robotnika, któren, wraz z chłopem i inteligentem pracującym, stanowią zdrową siłę narodu. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Łomża 19.08.10, 14:38 Dzież bym śmiała, kochana. Ale szczotki takiej się jeszcze nie dorobiłma. Elegancja-Francja, po prostu. Odpowiedz Link