ploniekocica 20.02.11, 14:14 O co walczymy? oto odpowiedź pani Kitki Dzięki Mieciu za ten link! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniwa_lady Re: Pani Kitkas redivivus 20.02.11, 14:28 to on, ten najwyższy, w koncu spadł z walizeczką czy z samolotem? Bo ja juz zaczynam sie gubic Odpowiedz Link
tojajurek Re: Pani Kitkas redivivus 20.02.11, 16:27 Proszę o niewstawianie takich tekstów bezpośrednio po obiedzie. Ledwo powstrzymałem odruch wymiotny. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Pani Kitkas redivivus 20.02.11, 17:47 pani Marto, łączymy się z pani wielkością i pani pięknem. piękna pani Marta, piękny Pan Prezydent, piękna cała rodzina, piękna Ewunia, piękna Martynka, piękna Polska o Matko w Niebiesiech. Odpowiedz Link
dupetek Re: Pani Kitkas redivivus 20.02.11, 17:58 Nie zdziwię się, jeśli Kitka dostanie jedynkę na którejś z list PiS! Bardziej zasłużonego człowieka prezes nie znajdzie w kosmosie:) Odpowiedz Link
ave.duce Pani Kitkas redivivus? Może trzeba iść uwolnić?! 20.02.11, 20:51 A czemu nie ma zywej p.Joanny?Czy nadaje z miejsca odosobnienia? kobieta38 3 days ago Odpowiedz Link
ta Re: Pani Kitkas redivivus 20.02.11, 21:27 Kliniczny przypadek. Pani Kitce należy się leczenie. Kto wykorzystuje chorobę tej osoby jest kanalią. Współczuję tej kobiecie, widać, że nikogo wokół niej prawdziwie życzliwego. Bardzo to smutne. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pani Kitkas redivivus 20.02.11, 21:40 Empatia godna podziwu, ale Pani Kitka to cfana gapa. Odpowiedz Link
ta Re: Pani Kitkas redivivus 22.02.11, 00:14 Jestem przekonana, że pani Kitka jest chora, serio. Współczucie dla chorego przemawia przeze mnie. Cfana gapa? Nie sądzę, ale dopuszczam, żem naiwna :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pani Kitkas redivivus 22.02.11, 18:14 O ile mnie pamięć nie myli,reklamowała popiersiątka Lech K., które sprzedawano na Allegro. Odpowiedz Link
lackzadek Re: Pani Kitkas redivivus 21.02.11, 23:40 Czy można gdzieś kupić takiego z miedzianym czółkiem (lub czołem)? Odpowiedz Link
ave.duce Co na to Pani Kitka?! Czy w czynie właczy się 23.02.11, 17:42 w obchody i wydrukuje na własny koszt choć jeden plakacik? ... Gigantyczny portret Jana Pawła II zawiśnie w dniu beatyfikacji na Świątyni Opatrzności Bożej. Organizatorzy uroczystości proszą urzędy dzielnic o wydrukowanie i dystrybucję plakatów reklamujących to wydarzenie ... ... I jak tu odmówić? Przecież to będzie znaczyć, że jesteś przeciw beatyfikacji. Pachnie szantażem emocjonalnym ... ... druku plakatów na swój koszt odmówiły już Bemowo, Białołęka, a nawet Wilanów, na którego terenie znajduje się Świątynia Opatrzności Bożej. Powoływały się na brak pieniędzy albo przepisy zabraniające takich praktyk ... Odpowiedz Link