Dodaj do ulubionych

tylko partia Barbary Labudy!

03.04.11, 09:54
do takiego wniosku doszedłem po lekturze wywiadu z p.Labudą w ostatniej Polityce.jaka szkoda,że takiej partii nie ma!
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: tylko partia Barbary Labudy! 03.04.11, 10:22
      Nie masz czasem skanera?
      "Kupiłam" ten numer w necie i pdf się nie otwiera.
      • venus99 Re: tylko partia Barbary Labudy! 03.04.11, 16:04
        mam ale nigdy nie używałem i nie wiem jak to się robi.wieczorem mam kontakt z siłą fachową więc mam nadzieję,że sprawa zostanie załatwiona.
        • ave.duce Re: tylko partia Barbary Labudy! 03.04.11, 21:26
          :) Ok, zaczekam spokojnie.
    • wanda43 Re: tylko partia Barbary Labudy! 03.04.11, 10:36
      a wiesz, ze ty masz racje? Szkoda, ze takich normalnych ludzi jest tak malo w polityce.
      • humbak Re: tylko partia Barbary Labudy! 03.04.11, 11:51
        normalnych ludzi jest tak malo
        To jest stwierdzenie sprzeczne wewnętrznie:)
    • man_sapiens Re: tylko partia Barbary Labudy! 03.04.11, 12:40
      Niestety ludzie z głową jak Labuda na ogół nie potrafią przebić się w wyborach. Partyjna kariera i skuteczna propaganda wyborcza jest nie dla nich. Ale rozsądne partie takich ludzi znajdują i hołubią. Kiedyś myślałem, że taką partią będzie PO, niestety tam wolą Gowina, a ostatnio nawet jemu kiepsko się powodzi, podobnie jak Boniemu. :(
      • ave.duce Re: tylko partia Barbary Labudy! 03.04.11, 13:56
        Wiem, że bezsensu "gdybanie", ale GDYBY Łętowska zgodziła się wtedy kandydować, to...
    • venus99 Re: tylko partia Barbary Labudy! 03.04.11, 16:03
      powiem Wam więcej-przed południem leciał długiiiiiiiiiiiiii film dokumentalny o prezydencie Havlu.jak ja Czechom zazdroszczę takiego prezydenta!jaka szkoda,że nam się takie szczęście nie trafiło! to naprawdę były 2 cudowne godziny.
      jestem ciekaw czy ten film ogladała któraś z naszych miernot uważająca się za polityka.ja wiem jedno-jako kraj,społeczeństwo jesteśmy niestety 1000 lat za jaskiniowcami.
      o przyczynach można długo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka