Dodaj do ulubionych

Selby, Selby

28.04.11, 07:27
i po Selby'ym
Obserwuj wątek
    • dymka1 Re: Selby, Selby 28.04.11, 07:37
      trzecikot napisał:

> i po Selby'ym

Ano. Generalnie niezłe te mistrzostwa.

Wszyscy byle nie Trump.
      • dorola13 Re: Selby, Selby 28.04.11, 20:32
        ??????????????? czemu???????????????????
        • dymka1 Re: Selby, Selby 29.04.11, 12:30
          Poza tym, czego tu nie napiszę o Trumpie (bo to zbyt kulturalne i wysublimowane forum na takie komentarze) Williams ma pokonać Dinga w finale.
          • dorola13 Re: Selby, Selby 29.04.11, 15:36
            No, i wykrakała.... (prawie). Ja Trumpowi kibicuję bardzo, a na Dinga spływa ode mnie trochę sympatii za sprawą O'Sullivana, który właśnie jemu życzy zwycięstwa w mistrzostwach. I nie wierzę w Williamsa w finale :D
            • dymka1 Re: Selby, Selby 29.04.11, 15:41
              dorola13 napisała:

> No, i wykrakała.... (prawie).

Jak wykrakała skoro Ding przegrywa dwoma frejmami?

a na Dinga spływa od
              > e mnie trochę sympatii za sprawą O'Sullivana, który właśnie jemu życzy zwycięst
              > wa w mistrzostwach.

a ja kibicuję Dingowi bo nie podoba mi się jak go traktuje angielska publiczność, szczególnie w meczu z Trumpem.

I nie wierzę w Williamsa w finale :D

Już jeden finał wygrał - 2003. Jak będzie grał tak jak w pierwszych dwóch meczach ma spore szanse (z Dingiem miałby większe, bałabym się rozpędzonego Trumpa - ale nic więcej o nim nie napisze bo boję się Pań z kuratorium:-)

No to idym na meczyk. Borsuk do boju!
              • dorola13 Re: Selby, Selby 29.04.11, 15:45
                nie, Trump przegrywa, dwoma frejmami własnie, dalej grają, tylko włączyli transmisję z jakiegoś durnego kolarstwa....Kto ogląda kolarstwo??
                My w necie sprawdzamy.
                www.worldsnooker.com/page/NewsArticles/0,,13165~2204254,00.html
                • dymka1 Teraz gra Williams z Higginsem 29.04.11, 15:50
                  a jeśli chodzi o Dinga i Trumpa to któraś z nas się przesłyszała. Być może ja.

Kolarstwo wcale nie jest takie głupie. Kilometry kolarstwu w głupocie do piłki nożnej.
                  • tojajurek Re: Teraz gra Williams z Higginsem 29.04.11, 17:23
                    No i co, Higginsiaku?
                    (ciekawe, czy ktoś pamięta skąd to cytat?)
                    • dymka1 Re: Teraz gra Williams z Higginsem 29.04.11, 17:53
                      tojajurek napisał:

> No i co, Higginsiaku?
                      > (ciekawe, czy ktoś pamięta skąd to cytat?)

Nie mam pojęcia. Skąd?

hi hi "Higgins by dzisiaj za tirem białej nie schował:-))) Piękne!!!
                      • ploniekocica Re: Teraz gra Williams z Higginsem 29.04.11, 18:10
                        My fair lady?
                        a może inne przeróbki Pigmaliona GBS?
                        • tojajurek Re: Teraz gra Williams z Higginsem 29.04.11, 19:37
                          Yes. Taką piosenkę śpiewała Eliza Doolittle profesorowi Higginsowi.
                          Widziałem to przed laty w przebojowym wykonaniu Basi Rylskiej i Edmunda Fettinga. Ale pewno Was nie było jeszcze na świecie.
                          • tytanya Re: Teraz gra Williams z Higginsem 29.04.11, 19:51
                            Tak śpiewała:

www.youtube.com/watch?v=pwNKyTktDIE
                      • dorola13 Re: Teraz gra Williams z Higginsem 29.04.11, 20:01
                        No, a Williams równiutko, na lajcie. Miałaś nosa, a ja nie, ciekawe, jak wieczorem będzie!
              • dymka1 Ale Trump dwa razy u mnie zaplusował 29.04.11, 15:48
                dwa razy pokonał płaczucia Kangura, którego nie cierpię.

Lekko się też zaczęłam wahać jak Dott i reszta starszyzny udzielała wywiadów w stylu "pff, wygra mistrzostwa? wolne żarty". Ale jednak bardziej wkurza mnie ten przestylizowany zarozumiały gnojek (oups, wymskło mi się (w wersji mocno złagodzonej) a najbardziej wkurza mnie to jego latanie po każdym frejmie na twittera. To nie jest lekceważenie przeciwników tylko zwykłe chamstwo. Wiem, młody, głupi - może z tego wyrośnie. Oby - bo talent ma wielki. Na początku kariery Murphy był podobny, ale dostał cały sezon po uszach i spokorniał.

Tradycyjnie najbardziej kibicowałam Williamsowi (nadal), Kingowi, Selbiemu i Allenowi. A Osa to inna książka.
                Tym razem lecem.
                • dorola13 Re: Ale Trump dwa razy u mnie zaplusował 29.04.11, 15:58
                  nie przesłyszał, tylko transmisja się skończyła, jak Trump wygrywał, a oni jeszcze dalejgrali i przerżnął poza tv.
                  Ja go lubię na maxa, ze względu na kontrast między talentem a wyglądem zagubionego świra.
                  Lecę tyż!
                  aa, a Dott , za którym nie przepadam, mnie już w ogóle wk.....ił tym gadaniem.
                  • dymka1 Jaa będzie finał Trump - Higgins będę kibicowała 30.04.11, 15:34
                    Trumpowi. Nie mam nic do Higginsa, kibicuję mu w zależności od tego z kim gra, ale i tak zmieniłam zdanie. Wygra mistrzostwa to zagra na nosie kilku osobom, których nie lubię (kangur, Dott) i chyba to przeważyło.

Już nie wierzę w Borsuka:-(

widziałam cię na forum eurosportu:-)
                    • dorola13 Re: Jaa będzie finał Trump - Higgins będę kibicow 30.04.11, 17:24
                      Chciałabym finał Trumpa, nie żebym nie lubiła Dinga, chociaż z dwóch Chińczyków zdecydowanie ubóstwiam Fu, który jest po prostu najbardziej estetycznym ( nie mylić z przystojnym;)) osobnikiem ludzkim, jakiego znam. No, ale gracz gorszy. Nawiasem, publiczność wcale nie jest zła, ładnie klaszczą , jak Dingowi wchodzi itede. A wiadomo, że zawsze jednak się kibicuje swojakom, nie'?
                      W każdym razie- dla Dinga szacuneczek, podoba mi się, jak gra, ale sercem po stronie Trumpa, chociaż jak przegra, dramatu nie będzie. Stare ogóry natomiast grają tak, jakby kapustę kisiły, jakoś zero polotu, nie?
                      • dymka1 Re: Jaa będzie finał Trump - Higgins będę kibicow 30.04.11, 17:33
                        dorola13 napisała:

> Chciałabym finał Trumpa, nie żebym nie lubiła Dinga, chociaż z dwóch Chińczyków
                        > zdecydowanie ubóstwiam Fu, który jest po prostu najbardziej estetycznym ( nie
                        > mylić z przystojnym;)) osobnikiem ludzkim, jakiego znam. No, ale gracz gorszy.
                        > Nawiasem, publiczność wcale nie jest zła, ładnie klaszczą , jak Dingowi wchodzi
                        > itede. A wiadomo, że zawsze jednak się kibicuje swojakom, nie'?
                        > W każdym razie- dla Dinga szacuneczek, podoba mi się, jak gra, ale sercem po st
                        > ronie Trumpa, chociaż jak przegra, dramatu nie będzie. Stare ogóry natomiast gr
                        > ają tak, jakby kapustę kisiły, jakoś zero polotu, nie?

Jestem tu jako wsk

www.eurosport.pl/snooker/mistrzostwa-swiata/2010-2011/chat.shtml?chatid=a12a8a32c2
                        • dymka1 Odpowiem ci na to po meczu pzdr 30.04.11, 17:34
                          • dorola13 Re: Odpowiem ci na to po meczu pzdr 30.04.11, 18:34
                            strasznie mi rwało czat dziś, zawieszało mi w ogóle net i nawet jak coś napisałam, to nie było widoczne! Jakaś masakra dziś na tym ichnum czacie.
                            Ale fajnie, że Trampek przeszedł! Obstawiam na finał jakąś straszną masakre, tylko jeszcze nie wiem, w którą stronę :D
                            • dymka1 Re: Odpowiem ci na to po meczu pzdr 30.04.11, 19:06
                              dorola13 napisała:

> strasznie mi rwało czat dziś, zawieszało mi w ogóle net i nawet jak coś napisał
                              > am, to nie było widoczne! Jakaś masakra dziś na tym ichnum czacie.

Mam wielbiciela wśród moderatorów. "Wielbiciela". Wywala wszystkie moje komentarze powyzej trzech zdań z etykietką (dostaję na priva) "nudzisz". Tak więc generalnie szkoda zdrowia, chyba jednak jest tak jak przypuszczałam od dzieciństwa - nie lubię ludzi, i nie chcę ich zrozumieć. Mam ich gdzieś.

> Ale fajnie, że Trampek przeszedł! Obstawiam na finał jakąś straszną masakre, ty
                              > lko jeszcze nie wiem, w którą stronę :D

Obstawiam finał Higgins - Trump. Nie będę się emocjonowała bo nie obchodzi mnie zupełnie który z nich wygra.

Na wszeteczniejszy post odpowiem później, bo wymaga więcej skupienia.
                      • dymka1 Re: Jaa będzie finał Trump - Higgins będę kibicow 30.04.11, 19:12
                        dorola13 napisała:

> Chciałabym finał Trumpa, nie żebym nie lubiła Dinga, chociaż z dwóch Chińczyków
                        > zdecydowanie ubóstwiam Fu, który jest po prostu najbardziej estetycznym ( nie
                        > mylić z przystojnym;)) osobnikiem ludzkim, jakiego znam.

Fu nie potrafi się odstawiać. Wiem o czym piszesz pisząc o estetyce Dinga. Ta fryzura na hełm, te wulkaniczne pory, te martwe ozy brak usmiechu. wolę to niż dziubkowy wyraz twarzy fu.

- dla postronnych - my się nie kłócimy, tylko kibicujemy jak prawdziwi kibice a nie panie z kuratorium.

No, ale gracz gorszy.

zdecydowanie.

> Nawiasem, publiczność wcale nie jest zła, ładnie klaszczą , jak Dingowi wchodzi
                        > itede. A wiadomo, że zawsze jednak się kibicuje swojakom, nie'?

To prawda. ale przyzwoitośc wymaga tego, żeby nie klaskać w momencie jak przeciwnik się pomyli tylko kiedy dobrze zagra. To nie dotyczy tylko snookera, tenisa równiez.

> W każdym razie- dla Dinga szacuneczek, podoba mi się, jak gra, ale sercem po st
                        > ronie Trumpa, chociaż jak przegra, dramatu nie będzie.

Do Dinga mam wielki żal że wyeliminował Selbiego, ale już po dingu więc nie ma o czym gadac.

Stare ogóry natomiast gr
                        > ają tak, jakby kapustę kisiły, jakoś zero polotu, nie?

święte słowa. Żaden z nich nie zasługuje na finał.
                        • trzecikot Re: Jaa będzie finał Trump - Higgins będę kibicow 30.04.11, 20:28
                          Ding, Ding, i po Dingu...
                          • dymka1 Re: Jaa będzie finał Trump - Higgins będę kibicow 30.04.11, 22:46
                            trzecikot napisał:

> Ding, Ding, i po Dingu...

I po Williamsie.

Głupi finał.
                            • trzecikot Re: Jaa będzie finał Trump - Higgins będę kibicow 30.04.11, 22:59
                              Pytanie brzmi - kto komu będzie kradł frame'y w finale? Obstawiam małolata ;)
                              • dymka1 Re: Jaa będzie finał Trump - Higgins będę kibicow 30.04.11, 23:07
                                trzecikot napisał:

> Pytanie brzmi - kto komu będzie kradł frame'y w finale? Obstawiam małolata ;)

przez pół godziny rozmawiałam z Jewtuchem o tym kto ma wiekszy talent - Osa czy Trump, aż w koncu jego pretorianie mnie zabanowali twierdząc, ze przekroczyłąm limit sprzeczek. Zabraki mi kolorek nawet. Wbrew swojej naturze przeprosiłam za swój wredny charakter, ale przecież nie dlatego, ze mi przykro, jutro finał, chcę być aktywna.

A pojutrze mogą mnie zabanowac na rok.
                                • dymka1 Re: Jaa będzie finał Trump - Higgins będę kibicow 30.04.11, 23:18
                                  co nie zmienia faktu że i tak czuje się winna. Nie wiem czemu, bo nic złego nie zrobiłam, ale teraz sobie myslę - straciłas kolejną szansę, zeby wziąć mordę w kubeł i sie nie odzywać..czy jakoś tak. to nigdy nie stanie się obojętne, no chyba ze jest się socjopatą. Ja nie jestem socjopatką tylko około-socjopatką, ja jestem we wszystkim około..i na tym polega moje nieszczęście. Jestem w rozkroku miedzy beznadziejną normalnoscią a nienormalnoscią. zastanawiam się, czy na forum - niedorozwinięci.pl tez dostałabym bana. Pewnie tak.
                                  • dorola13 Re: Jaa będzie finał Trump - Higgins będę kibicow 01.05.11, 00:11
                                    heh, u mnie to chyba jeszcze nie to, bo się niewiele udzielałam a i zdanie wrzuciłam takie raczej proste bardziej, niż podrzędnie złożone:)
                                    W każdym razie, jestem miszczem, gdyż ponieważ obstawiałam na począrku Higginsa z Trampkiem i wyszło! Szkoda, że szmalu nie puściłąm na to.....
                                    • dymka1 Re: Jaa będzie finał Trump - Higgins będę kibicow 01.05.11, 00:16
                                      dorola13 napisała:

> heh, u mnie to chyba jeszcze nie to, bo się niewiele udzielałam a i zdanie wrzu
                                      > ciłam takie raczej proste bardziej, niż podrzędnie złożone:)

Nawet nie wiesz jak zazdroszczę..mnie rozsadza od środka, jak nie powiem co myslę to sie uduszę..nie uznaje żadnych kompromisów, półsłówek, a już grozenie palcem doprowadza mnie do furii.

> W każdym razie, jestem miszczem, gdyż ponieważ obstawiałam na począrku Higginsa
                                      > z Trampkiem i wyszło! Szkoda, że szmalu nie puściłąm na to.....

Tak się cieszę, ze cię poznałam, ze będę kibicowac Trumpkowi..komus muszę kibicować, bez kibicowania nie ma oglądania. nie wyobrażam sobie, żebym wytrzymała cztery sesje nie kibicując nikomu. przypomne sobie wszystkie wszawe fakty z życia Higginsa i jakoś pójdzie:-)
                                      • dorola13 Re: Jaa będzie finał Trump - Higgins będę kibicow 01.05.11, 00:24
                                        :D zamiast przypominać sobie wszawe z Higginsa, pomyśl, że Trampek jako 10 latek zdobył miszcza w kategorii do 15 roku życia i pomysl poprostu, że to nie jakiś ślepy strzał, tylko ciężka, długoletnia praca:)
                                        Ja też lubię kibicować, ale jak za bardzo mi zależy, to musze wyjść gdzieś, bo się za bardzo denerwuję....Dzisiejszą końcówkę Trumpa przesiedziałam na kompie, który jest w sypialni, zamiast przed tv, z tych nerw, kochana pani, z tych nerw! Chociaż jakby przegrał, to bym się tylko leciutko zasmuciła. Człowiek jest istotą dziwną :D
                                        • dymka1 Zanim mnie zabanowali 01.05.11, 00:55
                                          Jewta opowiedział mi o tym meczu 10 - letniego Trumpa:-) że mu kapcie spadły.

ale jak zdobędzie teraz mistrzostwo? co dalej?
                                          • dorola13 Re: Zanim mnie zabanowali 01.05.11, 00:57
                                            zdobędzie następne! :)
                                            dobranoc, jutro się wszystko okaże, niech Ci się bile przysnią, czyli, jak mówią chłopaki- snookerowych snów, hihi
                                            • dymka1 Nigdy nie myślałam, ze zakrzyknę 01.05.11, 10:27
                                              Go Trumpek!!!

Na pohybel starszakom!! Jak ci ładnie pójdzie Osa ci nie daruje i wróci do stołu żeby cię zjeść na śniadanie:-) Nawet co to ćwierkanie wybaczam:-) Zlej Higginsa jak się patrzy.
                                              • dymka1 Jednak za higginsem jestem 01.05.11, 15:41
                                                bo wszyscy są za Trumpem. a ja zawsze jestem po stronie słabszych.
                                                • dorola13 Re: Jednak za higginsem jestem 01.05.11, 16:45
                                                  za Higginsem są bukmacherzy :D, więc nie tacy znowu wszyscy za Trampkiem:)
                                                • dorola13 Re: Jednak za higginsem jestem 01.05.11, 19:34
                                                  no, to zaraz drugi secik! Dziś dziecko ma nową grę i kumpla, lekcje porobione, jutro dziecko jedzie do tatusia, cały dzień można się przewalać i gapić w kulki! Nie masz wrażenia, że gapienie się w te kulki ma działanie lekko hipnotyczne? bo ja mam.....
                                                  • dymka1 Re: Jednak za higginsem jestem 01.05.11, 19:52
                                                    dorola13 napisała:

> no, to zaraz drugi secik! Dziś dziecko ma nową grę i kumpla, lekcje porobione,
                                                    > jutro dziecko jedzie do tatusia, cały dzień można się przewalać i gapić w kulk
                                                    > i! Nie masz wrażenia, że gapienie się w te kulki ma działanie lekko hipnotyczne
                                                    > ? bo ja mam.....

:-))) Małgosia kontra Małgosia

moja własnie ma szlaban, siedzi w swoim pokoju nad lekcjami i uzupełnia ćwiczenia z historii łkając

Powiedziałąm jej - z religii, wuefu, plastyki możesz nie zdać, ale nie zgadzam się na tróję z historii..no i teraz rzeźbi zawodząc

jej tata przypomina sobie o niej mniej więcej raz na pół roku,

Dlatgo kocham te kulki Wszyscy wiedzą że je kocham i niczego w trakciu kulania ode mnie nie wymagają, bo wiedzą że i tak nie zrobię. Kulki to moja najlepsza wymówka. Kocham hipnotyczne dzialanie kulek...ale żeby nie cierpieć zbytnio jak się kończą kulk ukochałam sobie kilka innych dyscyplin sportowych ktore też mnie hipnotyzują...wszystko, byleby nie umyć tej przysłowiowej szklanki.
                                                  • dorola13 Re: Jednak za higginsem jestem 01.05.11, 21:25
                                                    haha, moje młode też dziś z historii łkało, a własciwie nie tyle łkało ile sie wkurzało, a ja na nie:D
                                                    a Trampek - proszę, złapał wiatr w żagle! nawet jak przerżnie, to niech mi ktoś powie, że nie dorósł do finału......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka