ave.duce 07.06.11, 20:07 kombinuję > o co w tym wszystkim chodzi? Malutkie FzD zbyt w oczy kłuje TYTANÓW intelektu spod znaku [...]? Takie zbiorowisko trolli IM zagraża? Śmiechu warte ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzecikot Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 07.06.11, 20:19 Aaaale osso chozzzzi? Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 07.06.11, 20:25 piiszesz??? wwiem, jestes gwiazda forum ave.duce, wiec wyjaalowienie umyslu jest wytlumaczalne Odpowiedz Link
maniasza Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 07.06.11, 20:34 No rzeczywiście...po parutygodniowym siedzeniu na Dworumie, w skutek zdarzeń losowych itp... to i owo rzuca się w oczy.. But... www.youtube.com/watch?v=5bNE-5TVAmg&feature=related Odpowiedz Link
dupetek Dzie Ty mnie wysyłasz? 07.06.11, 23:11 No dzie? Po krzakach i dołach jakichś mam się tarabanić? Ja czekam na ożywczą rosę z Twych paluszków giętkich & @:)) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dzie Ty mnie wysyłasz? 08.06.11, 09:44 A nie chciałbyś czasem Topci spotkać - Latawicy u źródła ożywczego? CBA już nie dla was, ale może inne kursa podejmiecie? Jakieś rady nadzorcze KGHM albo co. Odpowiedz Link
dupetek Re: Dzie Ty mnie wysyłasz? 08.06.11, 10:34 Topcia jest fajna laska, ale jak to Topielica, trochę zbyt oziębła:) Zresztą, po takich wertepach za dziewczyną łazić? Ja już wolę pozostać przy sprawdzonej, ożywczej rosie:) Odpowiedz Link
topielica.latawica Zasmucasz mnie pan trochę, panie D., ale 08.06.11, 11:58 jako oziębła i mokra mam w te upały takie powodzenie, że kolejki do mnie stoją! Pa, już muszę lecieć i topić. Komitet kolejkowy czuwa! Odpowiedz Link
dupetek Re: Zasmucasz mnie pan trochę, panie D., ale 08.06.11, 12:34 A tuś mi powsinogo! Już raz mnie zwodziłaś manowcami cudnymi:) Odpowiedz Link
topielica.latawica Tum ci 08.06.11, 13:01 Kto kogo zwodził? Kto mi protekcję do CBA obiecywał, jak byłam jeszcze naiwną studentką, świata nieznającą? Teraz wydziały pokończyłam, podyplomowe robię, bo jestem ambitna, przypominam. I powiem panu, że naukowe topienie ma przyszłość! Już miałam propozycje od takich rosłych chłopaków, głowy ogolone jakby. Szkolić się chcieli w topieniu w worze. Pan sobie wystawia? Mnie za prelegenta topienia brutalnego??? Mnie, wyznawczynię topienia delikatnego, subtelnego, wysublimowanego. Taki afront! Pogoniłam. Odpowiedz Link
tojajurek Pod rozwagę... 07.06.11, 23:54 Z Trollami niełatwa sprawa. Przytoczę tylko ostatnią zwrotkę znanego poematu o Trollach. Autora każdy zna, kto mniema się być znawcą Trolli: (...) Więc Tom po kryjomu umyka do domu, Buciory pogubił, kuleje i chroma, Zaś Troll tak jak stał, tak siedzi wśród skał I piszczel stryjka ogryza Chyza! Pryza! A zadek ma twardy jak kostka skradziona, Co wciąż ją, rad nie rad, ogryza. Odpowiedz Link
ex.mila Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 08.06.11, 00:42 A mi się internet naprawił, po tym jak nogą zahaczyłam o kabel i ruter z wielkim hukiem wylądował o podłogę i mogę jutro odwołać fachowca (Kaja mówi staruszka - dla niej każdy powyżej czterdziestki to staruszek) z Tepsy. Jupi! Odpowiedz Link
raseri Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 08.06.11, 09:02 Nie pal. Od palenia wysycha dusza. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 08.06.11, 09:35 TAKA popielniczka nie może się marnować bez popiołu, n'est-ce pas? ps. dusza nie od palenia wysycha. Odpowiedz Link
raseri Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 09.06.11, 23:03 ave.duce napisała: > TAKA popielniczka nie może się marnować bez popiołu, n'est-ce pas? Mogłaby posłużyć innym celom. Poza tym lepiej nie przechowywać przedmiotów, z których posiadania nie sposób wytłumaczyć się urzędowi skarbowemu. > ps. dusza nie od palenia wysycha. A od czego? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 10.06.11, 09:36 W Wiki inaczej to widzą. Umiem się z tego wytłumaczyć i mam świadka nawet. Od niepicia przy paleniu. ps. czy czasem nie chodzi o duszę od żelazka? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 10.06.11, 21:13 W gratisie > Odpowiedz Link
ave.duce Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 10.06.11, 09:39 mam nadzieję, że teraz wszyscy (oprócz mnie, ale ja tu tylko sprzątam) już happy są z pogody. Odpowiedz Link
ave.duce A tu ... samowolka ;) 10.06.11, 14:34 ... Pomnik Chrystusa stoi nielegalnie. I co teraz? ... ... Co w tej sytuacji będzie dalej z ustrońskim Jezusem Chrystusem Królem Polski? Przepisy przewidują bardzo dotkliwą sankcję, np. nakaz rozbiórki takiego obiektu. Dają jednak także możliwość zalegalizowania samowoli. Na razie nie zapadły jeszcze decyzje w tej sprawie ... Co innego, gdybym to ja spróbowała zmienić ogrodzenie na froncie działki albo zmienić konstrukcję dachu przy wymianie pokrycia. Ale taki tam elemencik małej architektury? Jakoś jestem spokojna o decyzję ... Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 10.06.11, 19:33 ave.duce napisała: > mam nadzieję, że teraz wszyscy (oprócz mnie, ale ja tu tylko sprzątam) już hap > py są z pogody. Nie wszyscy, nie wszyscy:(( Odpowiedz Link
ave.duce Odsiecz przybyła w bojowym rynsztunku i nastroju! 10.06.11, 20:26 Zaraz stworzymy bandę. Przynajmniej czasowo. ps. zaznaczam, że należę do osób,które równie dobrze znoszą temperatury minusowe. Odpowiedz Link
tytanya Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 10.06.11, 21:30 Wszyscy c’est moi! Heureuse! ( To jest pidgin French ) ave.duce napisała:mam nadzieję, że teraz wszyscy już happy są z pogody. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 11.06.11, 08:15 Zdecydowanie wolę gin z lodem i sokiem grejpfrutowym. Angielski. Odpowiedz Link
maniasza Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 11.06.11, 01:09 ave.duce napisała: > mam nadzieję, że teraz wszyscy (oprócz mnie, ale ja tu tylko sprzątam) już hap > py są z pogody. Nie wiem, dlaczego Ty nie jesteś zadowolona i, ale ja owszem. Nie wiem, jak wszyscy. Moja temperatura to +18/23 C i jestem happy :) www.dailymotion.pl/video/xiffps_always-look-on-the-bright-side-of-life_music :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 11.06.11, 08:16 No i bardzo topsze :) ps. takie zimne, wietrzne aury nie służą jusz Pani B. Odpowiedz Link
ave.duce Wszyscy śpią, wszyscy śpią, a wizyta siedzi... 10.06.11, 19:15 To trawestacja mojego powiedzenia z dzieciństwa :) Odpowiedz Link
ave.duce Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 11.06.11, 18:04 ave.duce napisała: > kombinuję > o co w tym wszystkim chodzi? > > Malutkie FzD zbyt w oczy kłuje TYTANÓW intelektu spod znaku [...]? > Takie zbiorowisko trolli IM zagraża? > > Śmiechu warte ;) Strrrrasznie IM przeszkadza. Odpowiedz Link
pan.sajgon Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 11.06.11, 18:24 ave.duce napisała: > > Strrrrasznie IM przeszkadza. Nie badz taka lakoniczna, wez lyk kawy, zaciagnij sie gleboko i wal o co biega. Odpowiedz Link
ave.duce Pod dyktando... zgodnie ze scenariuszem... 11.06.11, 21:38 Przypominam > to jest forum OTWARTE. Tym się różni od ukrytego albo zamknietego > gdyby ktoś nie wiedział - że mogą tu przyjść różne nicki. I to wcale nie od Xenofanta zależy, co się tutaj będzie działo... ale od WSZYSTKICH forumowiczów. Pod pierwszym postem Damy w jej wątku podpisuję się obiema rękami. Pod kolejnym już nie :( Jestem fatalistką > co ma być, to będzie. Odpowiedz Link
kanciasta Re: Pod dyktando... zgodnie ze scenariuszem... 11.06.11, 23:27 ave.duce napisała: > I to wcale nie od Xenofanta zależy, co się tutaj będzie działo... ale > od WSZYSTKICH forumowiczów. Nie pamiętam, czy już to pisałam, czy tylko chciałam napisać: prowadzenie przez Ciebie i Gat tego forum to mistrzostwo świata! :-) Odpowiedz Link
witekjs Re: Pod dyktando... zgodnie ze scenariuszem... 12.06.11, 11:18 kanciasta napisała: > ave.duce napisała: > > > I to wcale nie od Xenofanta zależy, co się tutaj będzie działo... ale > > od WSZYSTKICH forumowiczów. > > Nie pamiętam, czy już to pisałam, czy tylko chciałam napisać: prowadzen > ie > przez Ciebie i Gat tego forum to mistrzostwo świata! :-) > > Skoro Ba, które wspaniale prowadziła znane Fora tak pisze, to musi tak być. :-) Z pewnością, nie raz spotykała się w Nich z osobami, u których charakterystyczne było nieliczenie się z uczuciami innych, lekceważenie norm, niemożność utrzymania związków, niska tolerancja frustracji i próg wyzwalania agresji, niezdolność przeżywania poczucia winy i uczenia się (kary), skłonność do obwiniania innych. Myślę, że nie jest łatwo prowadzić, otwarte Forum prywatne. Pozdrawiam Was serdecznie. Witek Odpowiedz Link
kanciasta Re: Pod dyktando... zgodnie ze scenariuszem... 12.06.11, 12:16 witekjs napisał: > Skoro Ba, które wspaniale prowadziła znane Fora tak pisze, [b]to musi tak być.[ > /b] :-) Powyższe zdanie jest niepoprawne - powinno być: Skoro Ba, która nie poradziła sobie z Tawerną tak pisze, to musi tak być. :-) Niszowe fora się nie liczą :-) Odpowiedz Link
gat45 Oddajmy Cesarzowej co cesarskie 12.06.11, 11:27 kanciasta napisała: > > Nie pamiętam, czy już to pisałam, czy tylko chciałam napisać: prowadzen > ie > przez Ciebie i Gat tego forum to mistrzostwo świata! :-) > Ten komplement należy się w całości Ave. Rozumiem, że przez grzeczność musiałaś wspomnieć i o mnie, ale ja mam dość samokrytycyzmu, żeby prezent przyjąć, podziękować, dygnąć i oddać Wodzowej. Odpowiedz Link
witekjs Re: Oddajmy Cesarzowej co cesarskie 12.06.11, 11:39 gat45 napisała: > kanciasta napisała: > > > > > Nie pamiętam, czy już to pisałam, czy tylko chciałam napisać: pro > wadzen > > ie > > przez Ciebie i Gat tego forum to mistrzostwo świata! :-) > > > > Ten komplement należy się w całości Ave. Rozumiem, że przez grzeczność musiałaś > wspomnieć i o mnie, ale ja mam dość samokrytycyzmu, żeby prezent przyjąć, podz > iękować, dygnąć i oddać Wodzowej. Skromność, to ładna cecha, ale muszę w tym miejscu uprzejmie donieść "Wodzowej", że kiedy byłaś zmuszona zastępować Ją, w czasie nieobecności - robiłaś to bardzo dobrze. :-) Pozdrawiam. Witek Odpowiedz Link
kanciasta Re: Oddajmy Cesarzowej co cesarskie 12.06.11, 12:26 gat45 napisała: > Ten komplement należy się w całości Ave. Rozumiem, że przez grzeczność musiałaś > wspomnieć i o mnie, ale ja mam dość samokrytycyzmu, żeby prezent przyjąć, > podziękować, dygnąć i oddać Wodzowej. Mów (pisz) co chcesz - swoje wiem :-) Wsparcie duchowe jest częstokroć (zawsze?) więcej warte, niż materialne (tu: nożycowe ;-) Odpowiedz Link
ave.duce Nie uda się "wam" zniszczyć FzD... 12.06.11, 10:10 Ci, którzy na to liczą - zawiodą się. Odpowiedz Link
pan.sajgon Re: Nie uda się "wam" zniszczyć FzD... 12.06.11, 10:43 ave.duce napisała: > Ci, którzy na to liczą - zawiodą się. > Ave pisalem juz wczesniej czy mozesz sypnac konkretami, bede wdzieczny. Odpowiedz Link
ave.duce Re: To tak jak mnie, nieprawdaz?! 12.06.11, 11:04 MY? Nie wiem, co Ty zrobisz. Może znowu zaczniesz NORMALNIE dyskutować ad rem, jak kiedyś bywało...? Odpowiedz Link