Dodaj do ulubionych

Ave, Gat - mam dość

11.06.11, 08:13
albo stalker albo ja.

Mam nadzieję, ze do miłego.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Nie przejmuj się tak. Przecież wiesz, że 11.06.11, 08:20
      o to chodzi.

Jestem TU.
      • ex.mila Re: Nie przejmuj się tak. Przecież wiesz, że 11.06.11, 08:21
        ave.duce napisała:

> o to chodzi.
        >
        > Jestem TU.

Powiedziałam. Skoro masz zamiar to dalej tolerować to spadam stąd.
        • ave.duce Re: Nie przejmuj się tak. Przecież wiesz, że 11.06.11, 08:27
          Szkoda byłaby wielka, serio.serio.
          • ex.mila Re: Nie przejmuj się tak. Przecież wiesz, że 11.06.11, 08:29
            ave.duce napisała:

> Szkoda byłaby wielka, serio.serio.

Dla mnie również. Ale widzę, ze nie mam wyjścia.
            • ex.mila Re: Nie przejmuj się tak. Przecież wiesz, że 11.06.11, 08:34
              Nie zamierzam pisać na forum na którym toleruje się stalking. I nie dotyczy to tylko mnie, żeby nie było.
              • ave.duce Re: Nie przejmuj się tak. Przecież wiesz, że 11.06.11, 08:37
                Nie toleruje się. Dobrze o tym wiesz.
                Decyzja należy do Ciebie.
                • ex.mila Re: Nie przejmuj się tak. Przecież wiesz, że 11.06.11, 08:41
                  ave.duce napisała:

> Nie toleruje się. Dobrze o tym wiesz.

Otóż właśnie się toleruje. Mma swoją perspektywę- perspektywę ofiary.

> Decyzja należy do Ciebie.

Już ją podjęłam, dlatego bez odbioru.

Kłaniam się.

• ave.duce Re: Nie przejmuj się tak. Przecież wiesz, że 11.06.11, 08:36
              Masz. Olewaj... A w razie, gdyby przekroczone zostały granice > jak w tym przypadku > to ...
              • ex.mila Re: Nie przejmuj się tak. Przecież wiesz, że 11.06.11, 08:40
                ave.duce napisała:

> Masz. Olewaj... A w razie, gdyby przekroczone zostały granice > jak w tym p
                > rzypadku > to ...

Dla mnie granice zostały już dawno przekroczone. Ale co ty możesz o tym wiedzieć. Ty patrzysz z perspektywy - "im więcej osób pisze tym lepiej", a ja z perspektywy " nie będę pisac na forum, na którym ataki na innych forumowiczów są tolerowane".

EOT
                • ave.duce Re: Nie przejmuj się tak. Przecież wiesz, że 11.06.11, 08:47
                  ex.mila napisała:

> ave.duce napisała:
                  >
                  > > Masz. Olewaj... A w razie, gdyby przekroczone zostały granice > jak w
                  > tym p
                  > > rzypadku > to ...
                  >
                  > Dla mnie granice zostały już dawno przekroczone.

Robisz dokładnie to, o co chodziło.

> Ale co ty możesz o tym wiedzie
                  > ć. Ty patrzysz z perspektywy - "im więcej osób pisze tym lepiej",

Mylisz się. I to bardzo. I to jest przykre, ale przeżyję.

> a ja z perspektywy " nie będę pisac na forum, na którym ataki na innych forumowiczów są > tolerowane".

Nie są.

> EOT

EOT? Ok.
                  • ex.mila Re: Nie przejmuj się tak. Przecież wiesz, że 11.06.11, 08:51
                    I znowu Marouder wygrał. Przegonił mnie stąd. Gratulacje dla ciebie i internetowego przestępcy.
                    • ex.mila Na koniec dodam 11.06.11, 08:54
                      ja tu nie przychodziłam po to, zeby musieć się bronić przez stalkingiem. To nalezy do obowiązków właścicieli forum, żeby bronić przed tym osoby, które zdecydowały się tu pisać.

Ale wszystko rozegrało się (jak zwykle) według scenariusza stalkera. My się kłócimy, a on zaciera ręce.
                      • ave.duce Re: Na koniec dodam 11.06.11, 09:03
                        ex.mila napisała:

> ja tu nie przychodziłam po to, zeby musieć się bronić przez stalkingiem. To nal
                        > ezy do obowiązków właścicieli forum, żeby bronić przed tym osoby, które zdecydo
                        > wały się tu pisać.

I tak było.

> Ale wszystko rozegrało się (jak zwykle) według scenariusza stalkera.

A nie musiało.

> My się kłócimy, a on zaciera ręce.

Nie zauważyłam, żebym się kłóciła.
                    • ave.duce Re: Nie przejmuj się tak. Przecież wiesz, że 11.06.11, 09:00
                      Nie, dałaś się przegonić. To różnica.
                      • ex.mila Re: Nie przejmuj się tak. Przecież wiesz, że 11.06.11, 09:02
                        ave.duce napisała:

> Nie, dałaś się przegonić. To różnica.

Nie. Pozwoliłaś na to, żeby mnie stąd przegonił. To różnica.
                        • ave.duce Re: Nie przejmuj się tak. Przecież wiesz, że 11.06.11, 09:03
                          Jaki jest koń, każdy widzi.
                        • gat45 Ja podzielam zdanie Ave 11.06.11, 09:07
                          ex.mila napisała:

> ave.duce napisała:
                          >
                          > > Nie, dałaś się przegonić. To różnica.
                          >
                          > Nie. Pozwoliłaś na to, żeby mnie stąd przegonił. To różnica.

Dałaś się przegonić. Przez kogoś, kto tylko na to liczył. Jak mogłabyś z nim wygrać, gdyby został zbanowany ? W moich oczach wygrywasz, a on się ośmiesza i kompromituje. Jestem pewna, że nie tylko w moich.

Nie uciekaj.
                          • olga_w_ogrodzie Re: Ja podzielam zdanie Ave 11.06.11, 09:43
                            jakiby nick nie miała,
                            na jakim nie była forum - to Ty jesteś dyżurnie.
                            czemu Marouder ?
                            zadyma podnieca czy osoba, którą boli, gdy kopiesz ?
                            co tak Cię jara w kopaniu tym ?
                            że piękna to kobieta i podła, bo admiracji nie przyjęła.
                            • olga_w_ogrodzie Re: Ja podzielam zdanie Ave 11.06.11, 09:47
                              źle się w drzewko wpisałam, a post do Maroudera skierowany.
                              przepraszam Gat.
                            • marouder.eu [...] 12.06.11, 09:37
                              Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                          • marouder.eu [...] 12.06.11, 09:33
                            Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • lumpior Re: Ave, Gat - mam dość 11.06.11, 08:26
      ex.mila napisała:

> albo stalker albo ja.
      >
      > Mam nadzieję, ze do miłego.
      Kto Ciem stalkeruje,erotycznie czy tortury,no i po czymu? A moze to sny,mary z PanamPrezesem?
    • przeproscie-i-spierdalajcie Re: Ave, Gat - mam dość 11.06.11, 18:55
      forum.gazeta.pl/forum/w,89075,126040419,126040419,Sz_Panie_Ave_Duce_Gat45_.html
      • ave.duce Re: Ave, Gat - mam dość 11.06.11, 18:57
        Może Pan się przestać wygłupiać?
        To Admiralicja Pana kasuje. Nie ja, ani nie Gat.
        • przeproscie-i-spierdalajcie Re: Ave, Gat - mam dość 11.06.11, 19:06
          Sorki, przyznaję, że pomyślałem, ze Pani bezsilność wobec maroudera się na mnie skrupiła.
          • ave.duce Re: Ave, Gat - mam dość 11.06.11, 19:12
            A ja myślałam, że się znamy już wystarczająco długo. No cóż. Pomyliłam się.

Szkoda.
            • przeproscie-i-spierdalajcie . 11.06.11, 19:14
              > Szkoda.
    • marouder.eu Madame de Foch?/bt 12.06.11, 04:26

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka