lumpior Re: Mi się bardzo podobało 02.07.11, 07:32 Mnie takze.No i stalismy sie wrogami PiSu i moherow. Odpowiedz Link
ave.duce Mi - nie 02.07.11, 08:10 wiem, bo nie oglądałam. lumpior napisał: > No i stalismy sie wrogami PiSu i moherow. Staliśmy się? Żartujesz. Ja jestem "wrogiem" od wieków. Odpowiedz Link
dupetek Mi - nie 02.07.11, 11:46 oglądałem podobnie jak Ty:) Miałem sporo roboty papierowej, a później sobie odświeżyłem "Szeregowca Rayan'a" & luli:) Odpowiedz Link
ave.duce Jak miłojest na FK - kiedy kaczyści&co. 02.07.11, 08:37 skręcają się z bezsilnej wściekłości. ps. skąd ja to znam? ;))) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Jak miłojest na FK - kiedy kaczyści&co. 02.07.11, 08:50 Podobało mi się bardzo! Możdżer, Stańko, Janerka, Botti, Kenny G, Stone- to moje klimaty! Zgrzyt podczas występu Kapeli Ze Wsi Warszawa, coś tam bajdurzyli o dziegciu, Titanicu, poparciu protestów w Grecji, niepotrzebnie. Można mieć swoje poglądy ale na tym koncercie miało być bez polityki. Reszta znakomita! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jak miłojest na FK - kiedy kaczyści&co. 02.07.11, 09:19 Mnie ta kapela wcale nie kręci. Odpowiedz Link
ave.duce Jak miło jest w tokfm słuchać Kality z SLD :) 02.07.11, 09:21 & innych "opozycjonistów" wieszczących klęskę polskiej prezydencji w UE. Yes, yes, yes!!! Odpowiedz Link
scoutek Re: Mi się bardzo podobało 02.07.11, 09:30 mnie także się podobało, uważam, że koncert był wspaniały... i pokaz sztucznych ogni do Orawy Kilara także i bez dętego patosu da się zrobić jak widać Odpowiedz Link
maniasza Re: Mi się bardzo podobało 02.07.11, 10:01 Nie oglądałam, ale rano widziałam zapowiedzi, wystarczyło zobaczyć nazwiska i zespoły. Klasa! Czy ktos mi może powiedzieć co śpiewał zespół Manhattan Transfer? kiedyś ich namiętnie słuchałam, z 15 lat temu. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Mi się bardzo podobało 02.07.11, 10:42 ich występ świetny też. jak cały koncert. panie i panowie z Manhattan Transfer jak wino - dobra, stara klasyka. śpiewali jeden utwór bardzo znany i coś, czego nie znam. ale ten znany to też ja nie wiem, jaki tytuł miał. Odpowiedz Link
maniasza Re: Mi się bardzo podobało 02.07.11, 10:53 ten spiewali ze znanych? www.youtube.com/watch?v=qa1khK65-V8&feature=related Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Mi się bardzo podobało 02.07.11, 11:08 nie. tej, o ile pomnę, nie. ale właśnie, właśnie - zapomniałam, a Scoutek przypomniała - świetna była ta interpretacja Ewy Bem utworu. Odpowiedz Link
scoutek Re: Mi się bardzo podobało 02.07.11, 11:02 śpiewali tez piosenkę Ewy Bem "Serce to jest muzyk" Odpowiedz Link
maniasza Re: Mi się bardzo podobało 02.07.11, 11:13 Ciekawa jestem. Może sie pojawi na youtube za jakis czas. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Mi się bardzo podobało 02.07.11, 11:17 Mnie najbardziej wpadł w serce saksofonista Kenny G. Zachwycił wyglądem, bo wyglądał jak skrzyżowanie Stokłosy z Janem Kaczmarkiem, a co do muzyki, to szkoda gadać - tylko słuchać! Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Mi się bardzo podobało 02.07.11, 11:25 damakier1 napisała: > Mnie najbardziej wpadł w serce saksofonista Kenny G. Zachwycił wyglądem, bo wyg > lądał jak skrzyżowanie Stokłosy z Janem Kaczmarkiem, a co do muzyki, to szkoda > gadać - tylko słuchać! o. właśnie. to prawda, Damo. on najpierw spowił mnie czarem wyglądu, a potem jak on grał ! jak grał... Odpowiedz Link