tw_wielgus 28.07.11, 20:29 motto: W lipcu upały – wrzesień doskonały. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Inaczej szczera rozmowa - 29.07.11, 08:41 tw_wielgus napisał: > Ave na ławę Wielgus do karety. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Gość w dom… 29.07.11, 20:23 Trusia w kuchni Jaaasne... Częstokroć błądzi ten Wielgus, co z pozoru Trusię sądzi. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Wielka to pokusa ujarzmić 28.07.11, 20:35 Niech każdy sobie po cichu dopisze....;P Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Musi to na Rusi, 29.07.11, 06:26 a na Bialorusi wolnoc Tomku w swoim domku! Odpowiedz Link
trzecikot Gdy za oknem deszcz, 30.07.11, 16:03 to znaczy że właśnie umyłem samochód... Odpowiedz Link
ave.duce "Nie rób drugiemu, co tobie niemiłe" 29.07.11, 08:13 czyli, np., sadyzm dozwolony... Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Takie tam... definicje i przysłowia 29.07.11, 19:42 Gdy na świętego Prota jest pogoda albo słota, to na świętego Hieronima jest deszcz albo go ni ma. Kornel Makuszyński Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Takie tam... definicje i przysłowia 29.07.11, 19:44 www.rodrynia.pl/index.php/przysowia-o-pogodzie?showall=1 Odpowiedz Link
tw_wielgus Otóż wyobraź sobie maruder 29.07.11, 20:46 że akurat tutaj to nikogo nie interesuje w jaki sposób zaspakajasz swoje wysublimowane potrzeby seksualne. Z powyższej przyczyny zupełnie nie rozumiem dlaczego akurat tutaj wpadłeś z pytaniem czy możesz sobe zmarszczyć freda. Zapytaj sajgona on ma spore doświadczenie i jak będziesz grzeczy i miły to pewnie Ci coś doradzi. Odpowiedz Link
blady.nico Nie rozumiesz, to zrozumiesz... 29.07.11, 21:40 ..kmiecy synu:) Ja tam w przeciwienstwie do Ave nigdy nie bylem egalitarysta:))) Odpowiedz Link
tw_wielgus Z całą stanowczością zapewniam Cię że 29.07.11, 21:59 nie zrozumiem, ale wierz mi podziwiam twój upór i wytrwałość. Tylko badź ostrożny! Nie urwij go sobie. Odpowiedz Link
dupetek Łooo, Marouder:) 29.07.11, 21:07 Aleś się stoczył psycholu:(( Posłuchaj rady Wielgusa, dobrze Ci życzy:) Odpowiedz Link
blady.nico Raz Pupetek, pala lysa... 29.07.11, 21:44 ..smetnie z lona sobie zwisal. Jajec nie mial wiec w zastepstwie Opieral sie na "PiSdzielstwie". Odpowiedz Link
dupetek Re: Raz Pupetek, pala lysa... 29.07.11, 21:49 Ni do rymu ni do taktu wsadź se dupę do kontaktu:) Odpowiedz Link
tojajurek Re: Raz Pupetek, pala lysa... 29.07.11, 21:51 blady.nico napisał: > ..smetnie z lona sobie zwisal. > Jajec nie mial wiec w zastepstwie > Opieral sie na "PiSdzielstwie". Łomatko! Poeta jak żywy! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Brawo maruder! 29.07.11, 21:57 Rozijasz się a wraz z tobą twój talent. Jeżeli ten proces nie ulegnie powolnieniu to w mojej ocenie już za trzy lata możesz zdobyć laur w o XII Ogólnopolskim Konkursie Poezji Szaletowej. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Łooo, Marouder:) 29.07.11, 22:00 dupetek napisał: > Aleś się stoczył psycholu:(( W myśl zasady kto z kim przystaje takim się staje. Ludowa mądrość i tym razem okazała się nieomylna. Odpowiedz Link
marouder_eu Masz cos do mnie, chamski sznurku? 31.07.11, 00:26 Za kazdym razem, gdy pocieszacie sie, ze wygrywacie spor, wspomnijcie chlopkowie, ze radujecie mnie osobliwie, bowiem nic tak nie cieszy mnie jak ewidentny prymityw, prawda, ze ubrany w garnitur i jako taki jezyk polski, ktory mnie ma za samego siebie:) Odpowiedz Link
ave.duce Przychodzisz urządzać chamówy, "arystokrato"? 31.07.11, 06:56 Tu na nikim już nie robisz wrażenia. Załóż sobie kolejne forum albo pisz gdzie indziej. To prośba. Próżne starania (chociaż podobno masz wiele rozwalonych forów na koncie - 20?) - FzD będzie istnieć wbrew Tobie i innym podjudzaczom/opluwaczom. Odpowiedz Link
sclavus Re: Masz cos do mnie, chamski sznurku? 01.08.11, 17:48 A ty masz cóś?? Bo taktonato wygląda, że nic... absolutnie nic (prócz żółci!) Odpowiedz Link
ave.duce Nie sądziłam, że możesz upadać wciąż niżej 30.07.11, 07:09 i niżej, a jednak potrafisz. Z ilu metrów pod dnem piszesz? Żenada, Marouderze.eu. Odpowiedz Link
marouder_eu Ha, ja, ktorym tu ani nie zagladal. 31.07.11, 00:17 ..przez miesiace, mimo przyczyny rozstania, pomimo klamstw jakie sie miedzy wami kolportowaly na moj temat, dna siegam?:) Moje EU, Ave ma sie nijak i zawsze mialo sie w ten sposob do Panstwa naiwnych wyobrazen n/t tego, czym jest i powinna byc Europa:) Wasz zbior, to ten duren pozujacy z bronia, fryzjer, czy kelner Taras, rozwrzeszczane , zachlane mozgotrzepem krakowskie zule pod Kuria na Franciszkanskiej, mendy ktore po wyjsciu z "Przekasek" atakowaly staruszkow pod krzyzem na Krakowskim.. Nie ludz sie, Ave, ze tu dwor. Pomimo wielu z was, ktorych nie sposob nie lubic i nie cenic:) Samolot wedle powiedzenia lotnikow wart jest tyle, ile jego najslabsza czesc! Odpowiedz Link
ave.duce Nie mam zamiaru wdawać się z Tobą w wymianę postów 31.07.11, 06:21 Jesteś kolejnym egzemplarzem, który WIE LEPIEJ, co inni robią, myślą, kim są i żadne ... etc. go nie przekonają... Żenada, Marouderze_eu. Odpowiedz Link
dupetek Jak na Zośkę deszcz pada, 29.07.11, 23:37 to Dupetkowi nic się nie układa! Sprawdzone:((( Odpowiedz Link
dupetek Re: Gdy na Anny ciemne chmurki 30.07.11, 00:36 Gdy na Anny ciemne chmurki mądre Jurki noszą burki:) Odpowiedz Link
inna57 Z głupotą się nie dyskutuje 30.07.11, 20:19 a z .... (tu każdy wpisuje kogo chce) trzeba ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Z głupotą się nie dyskutuje 01.08.11, 10:33 inna57 napisała: > a z młÓtkiem i VT tym bardziej. Odpowiedz Link
ave.duce Nie miała baba kłopotu, 02.08.11, 22:42 sprawiła sobie spółkę akcyjną > © by Yoma Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Takie tam... definicje i przysłowia 03.08.11, 09:32 Chmury na niebie? Kaczyński liczny na głos od Ciebie. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Takie tam... definicje i przysłowia 29.08.11, 19:19 Nie wiesz, gdzie jest Rawa Ruska? Ewidentna wina Tuska! Odpowiedz Link
iza.bella.iza Choćby Heniu po stokroć zmieniał kiecki... 29.08.11, 00:37 ... to w końcu wpadnie do siwej niecki :( Odpowiedz Link